- Konu Sahibi mortaldance
Agir issizsiniz sizi kim calistiriyorsa yazik o adama
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evt bayan corabi giyms cnku
Bu ne?
Evet basın açıklaması yaptığınız için teşekkür ederiz.Arkadaş gelen yorumlardan sonra açıklama gereğinde bulundu ee yaptığı işten dolayı bu ayakkabıyı giydiğini normalde spor giydiğini lakin işe gelirken bu çorapla çıktığını sonra da değiştirmediğini belirtti
Spor iste ayakkabiya uymamis komik durmus amac biraz gulmek ayrica bu benim fikrim iyi gunlr...bayan çorabı değil o spor çorap..
babet çorapları bile var erkekler için..
bir insanın çorabıyla cinsel kimliğini özleştirmeniz içler acısı..
Hayır ben alay etmiyorum ki kendisine söyledim paylaşayım da yorumları gör fikrin değişir diye kabul etti yorumları okudum güldü ne var bundaKonu sahibi sizde sinirliksiniz. Size ne? Nasıl istiyorsa öyle giyinsin!
Ne zaman kusursuz olup başkasını eleştirir olduk. Bazılarının alayını hele hiç anlamıyorum neymiş tüm KK öyle dusunuyormuş.
Hiçbir şey yok, devam edin..Hayır ben alay etmiyorum ki kendisine söyledim paylaşayım da yorumları gör fikrin değişir diye kabul etti yorumları okudum güldü ne var bunda