Ay nasi zoruma gidiyo ya buda pişman olur içimden gecenleri dermiyimki?

Birgaripp

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2017
91
46
38
31
Arkadaşlar herkese beni kotuluyomus annesinin yapdiklarinj ben yanlış anlamışım asla beni affetmicekmis falan..Allah'ım şunun pişman olduğunu bana göstersin su içindekileri diyim de terk etmek nasi olurmuş görsün nolur.

Ay burayı yeni kullanmaya başladım sanki eski yazdığımı herkes biliyomus gibi hissettim k.bakmayin :) eşim boşanma davası açmıştı bana bir buçuk aylık evlilikte geçmiş konuma bakarsanız işte

Arkadaşlar herkese beni kotuluyomus annesinin yapdiklarinj ben yanlış anlamışım asla beni affetmicekmis falan..Allah'ım şunun pişman olduğunu bana göstersin su içindekileri diyim de terk etmek nasi olurmuş görsün nolur.
Sen zahmet etme biz eski konularını bulup okuruz.

Sen ondan af mı diledin ki asla seni affetmicekmis
Iyi rolleniyor herhalde ne yiyor iciyor ki acaba 😂😂😂😂😂

Annem gibi lafın ortasindan başlamışsınız 😆 kim kime napiyo 🙄

”-Bence siz haksızsınız, hemen boşan o kocandan, sakın çocuk yapma”

konuya o kadar anlamsız giriş yapılmış ki klasik KK cevaplarını vereyim dedim :D nasılsa birileri gelip diyecek :D

Reis vitesi 1e tak hızlı gitmişsin ama biz olayı bilmiyoz. Pandoranın kutusuna döndü ortalık :KK45:

Back
X