• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ay Şiştim Artık

Browni_intense

Mom to be ❤❣
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2017
1.315
6.017
108
İş yerinde ki odada ben ve bana işi öğreten bir adam var kızlar. Adam iyi hoş ama şu film sevdası beni öldürecek ya. Sabah başlıyor akşam gidene kadar film izliyor tabi arada ara veriyor. Film izlesin ona diyeceğim bir şey yok haddim de değil zaten ama sesini çok açıyor. Bir de bir filmi ezberleyene kadar izliyor resmen artık gına geldi resmen. Şimdi de yüksek sesle haber izliyor başım şişti resmen daha şimdiden.

İş yerinde ki odada ben ve bana işi öğreten bir adam var kızlar. Adam iyi hoş ama şu film sevdası beni öldürecek ya. Sabah başlıyor akşam gidene kadar film izliyor tabi arada ara veriyor. Film izlesin ona diyeceğim bir şey yok haddim de değil zaten ama sesini çok açıyor. Bir de bir filmi ezberleyene kadar izliyor resmen artık gına geldi resmen. Şimdi de yüksek sesle haber izliyor başım şişti resmen daha şimdiden.
kulaklık takar mısınız ses benı rahatsız edıyor deyın
bız ne yapabiliriz ki?

Sadece maaş hesaplamak mı iş? İyiymiş valla.
Sende bağıra bağıra şarkı söyle soda iç geğir:KK53: o an şaşırıp bakarsa "sizin film sesiniz bende gaz yaptı" dersin. :KK53:

yani dert olan şey burada adamın ses yapması mı? yoksa adama söylediniz de ters mi yaptı?

bence bir söyleyin,kibarca rahatsız oluyorum deyin. belki kulağında bir sıkıntı vardır önce bi uyarın.

Ohhh valla ne güzel bir iş yeriymiş öyle merak ettim ne filmi izliyor. Ben onun yerine olsam kesin aşkı memnu yaprak dökümü asmalı konak ohhh misss çay kahve ne iş böyle yA :KK49:

Allahim bulamadik soyle bir is
Buyuyunce bos gezenin bos kalfasi olacam:deli:

Muhasebe işiyse eğer Malesef öyle oluyor.Kıdemsizler iş yapıyor daha çok.Seni rahatsız ediyorsa çok söylemelisin.Ya da aynısını sen de yap ki anlasın

hangi ara çalışıyor bu adam???

ne güzel işmiş böyle!!!
ayın 15 ine kadar iş olur memur maaşı falan yapıyoruz mesailer stajyer paraları yani muhasebeci gibiyiz

Sadece maaş hesaplamak mı iş? İyiymiş valla.
Sende bağıra bağıra şarkı söyle soda iç geğir:KK53: o an şaşırıp bakarsa "sizin film sesiniz bende gaz yaptı" dersin. :KK53:
ay buna çok güldüm ya bir kere bende izleyeyim dedim de içerden duyan olur dedi ben şok oldum resmen :KK57:

yani dert olan şey burada adamın ses yapması mı? yoksa adama söylediniz de ters mi yaptı?

bence bir söyleyin,kibarca rahatsız oluyorum deyin. belki kulağında bir sıkıntı vardır önce bi uyarın.
Adam tümden tuhaf aslında bir şeyi on defa da söylüyor her defasında anladım desemde yine tekrarlıyor bu defa ben daralıyorum yapı meselesi mi nedir bir şeyi en fazla ısrarlı davranışı sevmiyorum

Arkadaş söylemiş kulaklık almayı deneyin. Böyle işyeri de ilk defa gördüm. Millet film izleyerek para kazanıyor şansa bak. :KK53:
evet onu deneyeceğim bu sabah haber izliyor iki oda da duyuluyor resmen

Ohhh valla ne güzel bir iş yeriymiş öyle merak ettim ne filmi izliyor. Ben onun yerine olsam kesin aşkı memnu yaprak dökümü asmalı konak ohhh misss çay kahve ne iş böyle yA :KK49:
şimdi diriliş Ertuğrul dizisi var ona taktı bir ara iftarlık gazoz a takmıştı komik olan sahneleri hergün izliyordu

Allahim bulamadik soyle bir is
Buyuyunce bos gezenin bos kalfasi olacam:deli:
:))

Muhasebe işiyse eğer Malesef öyle oluyor.Kıdemsizler iş yapıyor daha çok.Seni rahatsız ediyorsa çok söylemelisin.Ya da aynısını sen de yap ki anlasın
ben yapınca o beni uyarmıştı değişik

Siz de izleyin sesli. Ortaya karışık olsun..:KK71:
bazen izliyorum evdeki hoparlörü götürdüm ben de :KK45:

Back
X