- 26 Nisan 2017
- 1.315
- 6.017
- 108
- Konu Sahibi Browni_intense
-
yok ama bunu deneyebilirim teşekkür ederim :)Kulaklığı yok mu? Yoksa hediye edin, mesajı alsın.
ayın başıyla sonu yoğunluk dönemi maaş hazılıyoruz ortalara kala pek iş olmuyor :)ne güzel iş yeriymiş o öyle
:))Hayallerimde ki iş ::)
kulaklık takar mısınız ses benı rahatsız edıyor deyınİş yerinde ki odada ben ve bana işi öğreten bir adam var kızlar. Adam iyi hoş ama şu film sevdası beni öldürecek ya. Sabah başlıyor akşam gidene kadar film izliyor tabi arada ara veriyor. Film izlesin ona diyeceğim bir şey yok haddim de değil zaten ama sesini çok açıyor. Bir de bir filmi ezberleyene kadar izliyor resmen artık gına geldi resmen. Şimdi de yüksek sesle haber izliyor başım şişti resmen daha şimdiden.
ayın 15 ine kadar iş olur memur maaşı falan yapıyoruz mesailer stajyer paraları yani muhasebeci gibiyizhangi ara çalışıyor bu adam???
ne güzel işmiş böyle!!!
ay buna çok güldüm ya bir kere bende izleyeyim dedim de içerden duyan olur dedi ben şok oldum resmenSadece maaş hesaplamak mı iş? İyiymiş valla.
Sende bağıra bağıra şarkı söyle soda iç geğiro an şaşırıp bakarsa "sizin film sesiniz bende gaz yaptı" dersin.
Adam tümden tuhaf aslında bir şeyi on defa da söylüyor her defasında anladım desemde yine tekrarlıyor bu defa ben daralıyorum yapı meselesi mi nedir bir şeyi en fazla ısrarlı davranışı sevmiyorumyani dert olan şey burada adamın ses yapması mı? yoksa adama söylediniz de ters mi yaptı?
bence bir söyleyin,kibarca rahatsız oluyorum deyin. belki kulağında bir sıkıntı vardır önce bi uyarın.
evet onu deneyeceğim bu sabah haber izliyor iki oda da duyuluyor resmenArkadaş söylemiş kulaklık almayı deneyin. Böyle işyeri de ilk defa gördüm. Millet film izleyerek para kazanıyor şansa bak.
şimdi diriliş Ertuğrul dizisi var ona taktı bir ara iftarlık gazoz a takmıştı komik olan sahneleri hergün izliyorduOhhh valla ne güzel bir iş yeriymiş öyle merak ettim ne filmi izliyor. Ben onun yerine olsam kesin aşkı memnu yaprak dökümü asmalı konak ohhh misss çay kahve ne iş böyle yA
:))Allahim bulamadik soyle bir is
Buyuyunce bos gezenin bos kalfasi olacam
ben yapınca o beni uyarmıştı değişikMuhasebe işiyse eğer Malesef öyle oluyor.Kıdemsizler iş yapıyor daha çok.Seni rahatsız ediyorsa çok söylemelisin.Ya da aynısını sen de yap ki anlasın
bazen izliyorum evdeki hoparlörü götürdüm ben deSiz de izleyin sesli. Ortaya karışık olsun..
Arada kıdem farkı varsa baya o bunu önemsemez zaten.ben yapınca o beni uyarmıştı değişik
evet ben taşeron o kadrolu oluyorArada kıdem farkı varsa baya o bunu önemsemez zaten.
kamu kuruluşu müdür var ama binamız ayrı adam bir de işini iyi yapar kadrolu bir de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?