Ayak bileklerine liposuction yaptıran var mı?

meserret

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2011
1.918
9
108
İstanbul
Merhaba Arkadaşlar, uzun zamandır forumu takip ediyorum ancak yeni üye oldum.
Benim sorunum bileklerim ve diz kapaklarımda, diz kapaklarım çok yağlı ve kalın, şu an doktorlarla görüşme aşamasındayım yaz gelmeden mutlaka liposuction yaptıracağım dizlerime.
Ancak Ayak bileklerim konusunda çok kararsızım, evet çok kalınlar ama sanki yağdan değil kemik yapımdan kaynaklanıyor gibi, sonuç alamamaktan ya da daha kötü olmasından korkuyorum :18:

Aranızda daha önce bu operasyonları geçiren varsa deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz? ayrıca doktor tavsiyesi de alabilirsem çok sevineceğim, şimdiden teşekkürler.

Arkadaşlar, hiç mi yok aranızda diz kapağı ve bilekleri kalın olan? ameliyat dışında bir çözüm bulanınız da varsa lütfen paylaşalım...

roserose23 nicki arkadaşımız bileklerinden lipo olmuştu ona tecrübeleri hakkında soru sorabilirsin ayrıca başlıga gerek liposuction sayfasından hepsini ögrenebilirsin

Bu cihaz yağı eritirken germede yapıyor kol altındada çok başarılıymış.

bilekleri ve kol altındaki fazlalıkları incelten bir cihaz çıkmış plazmalipo diye bir cihaz internetten gir yaz çıkar önüne arkadaşım yaptırmış çok memnun yağları eriterek inceltiyormuş

geçen gün haberlerde çıktı liposuction yaptıranların 1 yıl sonra yağlar başka bölgelerinde birikiyomuş :S

ben 5 yıl önce yaptırdım, şimdilerde küçük küçük çukurlar olmaya başladı ama yinede değer bence,yinede ince bileklerim yok ama çok fark var.Tavsiye ederim.Tabi doktor çok önemli. Bilmiyorum bu çukurlar genelde oluyor diyorlar. Doktorum burnumu 2 kez ameliyat etti, berbat oldu.

bilekleri ve kol altındaki fazlalıkları incelten bir cihaz çıkmış plazmalipo diye bir cihaz internetten gir yaz çıkar önüne arkadaşım yaptırmış çok memnun yağları eriterek inceltiyormuş

arkadaşın nerde yaptırmış acaba, oda çok önemli

bende bileklerimden ve dizlerimden cok sikayetciyim. gecen yil 10 kilo verdim ama bacaklarda üst vücüda ragmen cok az incelme oldu. su an üstüm 36 altim 40. tamamiyle deforme oldu vücüdüm. bende biraz arastirdim ama bu tür ameliyatarda cogu kisi istedigi sonuca ulasamiyor. biraz bir düzelme oluyormus ama cok büyük bir fark da degilmis. ona da deymez o kadar aci cekmeye ve para dökmeye...ama seni cok iyi anliyorum arkadasim, bende mesela artik etek giymekten vazgectim, cünkü kendim cok rahatsiz oluyorum...

bende de aynı sorun var bu konuda tecrübesi olan bilgi verebilir mi çözümü var mıdır bunun

Merhaba,benim bileklerim ve bacagimin arkalari,dis yanlarim cok yagliydi .,sadece alt bacagimdan 300cc yag alindi bacaklarim ic kismina kondu.Benim sekli cok degisti ama bilekler biraz gec iyilesiyor ,soyle yani gunluk yasantinda ne yapiyorsan yapmaya devam edebiliyorsun ama sisme durumu aksama dogru oluyor.ama bu benim icin hic sorun olmuyor cunku sis hali bile eski halinden ince ve zarif.

Arkadaşım merhaba.. Öncelikle geçmiş olsun. Bende ayak bileklerime yaptırmayı düşünüyorum. Basen dahil tüm bacak yapılacak benim daha doğrusu. Tecrübelerini paylaşırsan çok sevinirim.

hangi doktora yaptırdınız ne kadar zaman oldu ve kaç cmlik incelme oldu bana 1 cm ya incelir ya incelmez diyen doktor da oldu muhteşem bacaklara sahip olacaksın incecik diyen de oldu, açıkçası çevremdeki herkes çok gereksiz olduğunu düşünüyor ve bu ameliyat konusunda kimseden fikir edinemiyorum fiyat bilgisi vermeniz doğru mu bilmiyorum ama en azından aşağı yukarı size kaça mal oldu? takıntı yaptım bacaklarımı yıllardır etek giyemiyorum

Vaser lipo mu yapıldı sana yoksa lazer lipo mu? Bilgi verirmsn teşekkürlerrr

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar bnm doktorum alt bacağa çok giremem çünkü riskli bölge dedi allah korusun sakat bile kalablrsin dedi

artık bende lazer lipo yaptırmaya karar verdim sonuç nasıl yürümede fln problem yaşadınız mı?ne kadar zamanda geçti? ve sonuç nasıl?

Ben yaptırdım arkadaşlar özelden fotolarımı yollayabilirim öokta memnunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…