ayak ustu kararmasi

Arkadaşım senin doktora gitmen lazım şeker olabilir karaciğer olabilir oturuş falan değil bu
karacigerimde hemonjiom var o yuzden surekli takip ediliyor zaten hemonjiom boyutu buyuyec3k mi diye. sekerimi de surekli olcuyorum aclik tokluk aclik 75 civari tokluk 90-100 araliginda. insulin direncim var ama ilaclarimi duzenli kullaniyorum kan degerlerime de yeni bakildi,
bu daha cok kozmetik birsey gibi nasirlasmis gibi ayni zamanda ordaki deri sert ve kalin
 
Merhaba aynı sorunu daha ufak ama sertleşip beyazlamis halini yaşıyorum doktorada gittim ayakkabı seçiminizden olabilir veya naylon karışık çorap giyiyorsaniz sürtünmeden dolayıda olabilir benim ki namazda oturuş şeklinden dolayıymış destek alarak kalktığım elimdede var çünkü boynuzlasma ve nasırlaşma olarak tani konuluyor krem verdi doktorum sürülen bölgenin derisini kaldırıp yeniliyor tabiki düzenli kullanımda ben pek düzenli kullanamdim ama faydası var .
 
Uresal forte kremi bir araştırın derim yıllar önce kullanmıştım topuk bilek nasırlaşmış deri için yumuşatıp soyan bir krem. Doktora gidemiyorsanız bile herhangi bir eczaneye sorabilirsiniz.
 
ayagimda ust yan kisimda epey buyuk bir bolum kararmis ve sertlesmis durumda. nasir desem nasir degil anlamadim. estetik acidan tam bir rezalet. ben genellikle ayagimi altima alaraj otururum yuzden oldugunu tahmin ediyorum. basina gelen coxum bulan varmi?
Benimde ayni sekilde bende o ayagimi altima alirim otururken.Ablaminda oyleymis oyle yapmayi birakinca gecmis
 
X