abiyenin altında ben platformu sevmiyorum ayaklar daha büyük görünüyor bence
gümüş rengi birçok kıyafetle giyilebiliyor bence ideal
bunlar fazla uzun topuklu değillermi ya.
ölsem giyemem bunları o yüzden cvp veremicem canım
olar yollarım kaydirigubbakcemile34 ve 5 harika bence,:lepi:,biktigin zaman bu tarafa gonder olarmiopuyorumnanaktan
bence dore veya lame ince topuk...
siyah ve kahveyi herşeyle kullanamazsın..platformuda ben sevmiyorum bana cok kaba geliyo..
platform alma bence tesettürle çok abes duruyor bence ya gümüş ya altın al kibar bi tokası varsa hiçte fena olmaz bence..
Hiç bir zaman bu kadar topuklu ayakkabı giymedim en fazla 3 cm.. Alışkın olmadığım için o bile beni seyyar minare gibi sallandırıyor ))
Walla topuklu ayakkabı tarzım olmadığı gibi bir fikir de veremiyorum ama koyu renkler biraz kullanımı kısıtlıyor canım benim yine açık renkler ve platform olmasın diyorum ben :)
herkes onu beğeniyo burnu kapaalı olanı nasıl bulucam acaba CADIARZUikinci ayakkabı cok guzel ya
CADIARZU iyki açtım topiği çok yardımcı oldunuzcnm bnce gümüş rengi al her kıyafetle gıyebılırsın.her kıyafetle gıyıyım dersende eger gümüş rengı alırsan parıl parıl olmasın tası tokası olmasın..ki sporda giyebil.
platform bnce kaba duruyo.sivri topuk alabılırsın.aldıgın ayakkabıyıda görmek isterim cnm=)
hepsi çok güzel gönül hepsini ister amasiyah ucu acık rugan olanı begendimm...aslında tüm rugan olanlar güzel...rugan hastasıyım belkide ondan çok begniyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?