ayakkabı konusunda yardıım

herkes1907

...
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2011
759
9
118
kızlar konuyu nereye açacağımı bilemedim cevapların hemen gelmesini istediğim içinde buraya açtım. kotonda tüylü çizme var geçen seneden beri var hatta. ben bugün giydim ayağımda denedimde tabanı sert geldi. şimdi o çizmeden olan biri mutlaka vardır burda diye sormak istedim. rahat mı su geçiriyor mu falan onu söyler misiniz? fotoğrafını bulabilirsem hemen koyucam fotoyuda.

naçizane tavsiyem kıyafet mağazalarından ayakkabı almak yerine ayakkabıcıdan almanız ihtiyacınızı. hani süslü püslü babet/topuklular bi derece alınabilir oralardan ama çizme gibi şeylerin ayakkabıcıdan alınması taraftarıyım kalite ve ayak sağlığı açısından.

bunun gibi ama rengi farklı. bide burda çok kaba durmuş kotonda belki görmüştürsünüz bundan işte.

bunun kotondakını bılmıyorum ama ben boyle tuylu ponponlu bısey aldım
guzel gıyıyorum

bende bugün denedim de işte karar veremedim su geçirir mi dayanır mı falan diye çok kararsız kaldım akşama çıkıp alcam büyük ihtimalle de böyle yorumlar geldikçe ona göre yöneliyorum :)

Ben farklı bir modelini bir mağaza da görmüştüm
Ama denemedim
Güzel görünüyor fazla su alacağını sanmıyorum böyle tüylü çizmem var
Gram su geçirmedi 2 yıldır sapasağlam duruyor hala

Bende tüylü çizme olarak ugg giyiyorum canım
oldukça rahat ve kullanışlı. hiç su geçirmiyor sıcacık oluyor ayacıklarımmm

Konu muhtemelen deneme tahtasına atılacak.
Geçen mune bangır bangır kuralları hatırlattı ama dinleyen kim.
Daha çok yada acil yanıt alabilmek için derdim vara kon açmayın lütfen.
Boşu boşuna bölümü kalabalıklaştırıyorsunuz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…