Ayakkabı mevzumuz ve kocamla tartışmamız

Çekin üzerinde ‘başka kampanyalarla birleştirilemez’ yazısı var mı? Genelde en aşağıda küçücük yazarlar bunu son kullanım tarihiyle birlikte. Eğer yazıyorsa eşiniz haksız olur ama yazmıyorsa hakkınızı aramanızın yolu açılmış olur.

Esiniz hakli da
Yaptiklari onca haksizliga ragmen bir de onlardan alisveris yapmasi mantiksiz olmus. Baska ayakkabici yokmus gibi. Ben olsam tek çöp almazdim,ustune de gidip sikayet eder parami geri alirdim. Bu gibi durumlarda verilen cekler nakit para yerine geciyor,kampanya falan baglamaz sizi

Haklı elinde para var yerine geçer çek o zamanki kampanya ne ise uygulamalari lazım çünkü zaten kendileri mağdur etmiş ayakkabıyı ulastirmamis.
Esinizi bi konuda anlamadim bu kadar sorun yaşadığı firmaya gidip neden nakitten 2 ayakkabı aliyor ki ben olsam para kazandirmam yine kâr ettiler

Eşiniz haklı.sizi tabiri caizse dolandırmaya çalışıyorlar ve siz karşı tarafı savunuyorsunuz.hakem heyetine başvurun lehinize sonuçlanacak büyük ihtimal.Böyle firmalara sinir oluyorum ben de eşiniz gibi davranırdım ama o ayakkabıları paramla almazdım.

Eşiniz haklı o parayı her türlü alır. Daha önce buna benzer bir durum yaşadım hakkımı aradım ve istediğim ürünü de aldım.

Eşiniz haklı ama orada doğru müdehaleyi yapamamış. Gayet açık ve net 1 aydır bu çek bendeyken bende ayakkabıyı kullanamadım. Yani mağdur olan sizsiniz.
Hakkını aramalı.

Bencede eşiniz haklı.Çek verip sizin mağduriyetinizi gidermek onların vazifesi zatende, çeki alışveriş için kullanırken kampanyalı üründen faydalanamıyacağınızı söylemeleri yanlış. Normal alışverişten bir farkı olmamalı, sizi de faydalandırmaları gerekirdi.

Bence eşiniz haklı, çünkü ayakkabıyı mağazanın kapanmasından dolayı alamamişsiniz ve sizi mağdur etmişler.

Ben tüketici haklarını ve perakende sektörünü çok iyi bilirim. 3 buçuk yıl sözünün kanun gibi geçtiği Crm bölümünde görev yaptım.
1 para iadesi hakkınız var.
2 eşiniz son derece haklı.
3 çeki kullanma süresi 1 senedir.
4 kampanyadan yararlanırsınız.
5 tüketici hakem heyetine gitseydiniz hakkınızı alırsınız.
6 avukat yada avukat tanıdığı olanlar direk mahkeme kararı ile paralarını faizi ile geri alırlar. Hemen paraları iade edilir ellerine yazı geçtiğinde.
7 bir daha ayakkabı sektöründe alış veriş yaptığınız da çek istemiyor iseniz asla ama asla almayın. Bir ayakkabının maliyeti en çok 50 TL olsun. Hadi bilemedim 60 TL. Ve bu ayakkabılarda çok çok çok güzel ayakkabı maliyetleri. 1 re 4 yada 5 kar olmadan etiket konmaz. Ve birde sizi kampanyadan yararlandırmıyorlar pes...
8 kanuni haklarınızı şirket politikası diyerek asla kullandıramamazlık yapamazlar.

İyi de, karta iade diye bir şey duymadınız mı?
Mağaza aşırı uyanık yahu, tüm tüketici hakları kanunlarını çiğnemişler.
İlk olarak iade yapma zorunluluğu atlanmış, sonrasında da verilen çekle 2 ürün koşulu.
Size verilen çek, 1 sene geçerli olmalı ve kampanya bilmem ne hariç olamaz, kendi kusurları çünkü.
Hemen bir dilekçeyle tüketici heyetine başvurun, yanlarına bırakmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…