Ayakkabı mevzumuz ve kocamla tartışmamız

sedeflidondurma

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2018
905
927
23
Kızlar merhaba. Bir marka ayakkabıcıdan numarası kalmayan ayakkabı için sipariş verdirttik yaklasık bir ay önce. Olan mağaza kapanmış vs gelmedi yani benim ayakkabım. Para idadesi yapamıyorlarmış kartla aldığımız için. Çek verdiler. Ben beğenemedim başka bir ayakkabı o yuzden bugun eşim gitti. Bir alana bir bedava diye kampanya yapmışlar. Çekle 2 ayakkabıyı almak istemiş. Eşime siz aldığınızda bu kampanya yoktu veremeyiz denişler. Eşimde onlarla tartısmış. Baya sizi mahkemeye verceme kadar gitmiş olay. 2 ayakkabıyı da parasını ödeyip almış. Çekin parasını alcam onlardan diyor.
Ben de yaptıgı şeyi onaylamadım. Oradaki görrvliyle tartısmasının mantıksız oldugunu mağaza politikası oldugunu bizim için değeştirilemeyeceğini soyledim. Benimki sinirlendi tabi kimden yanasın sen falan diye söylendi.
Eşim haklı mı sizce. O parayı alabilir mi?. O kampanya 1 ay önce yoktu ve kampanyadan şu anda faydalanamayız mantık olarak. Bana çok saçma geldi siz ne düşünürsünüz?

çekin kullanma süresi var mı ?
Yoksa eğer ben eşinize hak verdim. Sonuçta size atıyorum 100₺ suçluysalar o parayı vermek zorundaydılar. Vermeyip bir de uyanıklık yapıp kampanya kullanamazsınız diyorlar. E siz bana 100₺ geri vermiş olsaydınız ve ben gelip alacak olsaydım yine kampanyadan yararlanacaktım.
Kaldı ki kendi suçları yüzünden gelmemiş ayakkabı. Ben olsam gider şikayet eder , paramı da alırım.

Eşiniz haklı.
Ben de bir ayakkabı aldım ama iade ettim. İstersem paramı iade edebileceklerini istersem başka bir ayakkabı alabileceğim söylendi.
O anda 1 alana diğer ayakkabi %50 fiyatinaydi.
Ben iade ettiğim ayakkabının fiyatıyla 2 ayakkabıyı da aldim. Hiç bir sorun çıkarmadılar.
Eşiniz sonuna kadar haklı.

Eşin haklı en nefret ettiğim şey kocamın benim karşımda karşı tarafı savunması bu yüzden bizde çok kavga ettik artık asla kimseyi koruyamıyor karşımda koruyamazda

Bence eşiniz haksız değil. Madem o zaman kampanya yoktu size çek yerine ayakkabınızın numarasını yada para iadesi yapmalıydılar. Bu sizin değil onların kusuru.

Bence esiniz hakli. Ceki verdiklerinde ilerideki kampanyalardan yararlanamazsiniz mi dediler. Tamam cek verilirken o kampanya olmayabilir ama cek hala gecerliyse kampanyada da kullanilmali diye dusunuyorum.

Eşiniz haklı size çek verildiyse onu hangi ayakkabıda kullanacağınızı söyleyemezler. Size söz verilen ayakkabı gelmemiş ve tamamen firmanın hatası bu olmayan ürünü satmış. Şimdide size hayır işlemiş gibi şundan yararlanırsın bundan yararlanamazsın gibi saçma bir tavır içine girmiş. Hakkınızı arayın.

Almalı. Prensipmiş. Sen satamadığın ayakkabının parasını vermiyorsun. Yerine çek veriyorsun onuda burada kullanamazsınız diyorsun. Olduuuu. Düpedüz soygun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…