Üç ayakkabı da 38 numara canımMerhaba 7liralık ayakkabıda 1.-11liralık ayk. 2 ve 3.numara kaç.bide ikisi 5 lira olan yazlıkların bedenleri ne kadar
Evet canım 38 beden ikisidekırmızı ceket ve hemen altındaki etekleri pileli elbise bedenleri kaç ve
bu iki ürün toplan 10 tl mi
Kargo ne kadar tutar bilmiyorum canım PTT kargo ile gönderirim max 10 tl falan tutar herhalde bir ara gönderiyordum 8 falan tutuyordu sankiSordumlarımı almak istiyorum.kargo sizden olacak şekilde kaça olur.
7+11+11+5=34 oluyor artı kargo canımSordumlarımı almak istiyorum.kargo sizden olacak şekilde kaça olur.
Pembe ayakkabı hiç giyilmedi siyah da çok az giyildi canımSordumlarımı almak istiyorum.kargo sizden olacak şekilde kaça olur.
Olur öyle özelden adresini yaz canım bende IBAN ı yazarım yarın gönderirim yollarsanMerhaba. Ben 40 ödiyim.kargoyu siz ödeyin olur mu
Bu ürünler demi canımMerhaba. Ben 40 ödiyim.kargoyu siz ödeyin olur mu
Duruyor evet canımKırmızı ceket duruyor mu arkadaşım?
Ceker 38 beden elbise 40 olması lazım değilse eve gidince yazarım ama dar kalıp 38 olduğumda giyiyordum trendyol MillaBir de iki tane eklediginiz elbiselerden ikinci olan narcicegi elbisenin bedenini ogrenebilir miyim? Eger beden uyarsa ikisini almayi düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?