• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ayakkabıı kızlaar lütfen cevapp

highschool17

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2009
383
1
118
Kırklareli
kızlarr boyum 1.60 hani şöyle uzun ama katlanabilen çizmeler varya istediğinde katlıyorsun istediğin zaman uzun giyiyorsun onlardan alabilir miyim .. herkes bacaklarımın ince güzel olduğunu söylüyor ama bana bacaklarım çok kısa geliyo kötü olur mu kısa tunuğin altına filan giyersem ?

eğer üstün uzun değilde bacak boyun uzunsa güzel durur olmadı katlyp kullanırsın hem sen kendn yakıştırdıktan sonra kimene

ya canım sen bilirsin ama kısa boyluymuşsun benim gibi ,eğer bacakaların inceyse giy ama diz kapağını geçmesin çizme bence çünkü bodur tavuk gibi olursun yüzüne aa çok güzel derler arkandan gülerler dedikodunu yaparlar yani bencede komik duruyor ama eğer sen kimseyi takmam herkes tombul bacaklarıyla giyiyor bende giyerim diyorsan giy ama bence çok uzun çizme kısa boylulara gitmiyor

zayıfsan eger sırıtmaz niye sırıtsın ki.boya gelincede düz taban al topuklu cok komik duruyo kısa boylu insanlarda derim ben :))

dediğin çizmeer dizin üstüne çıkanlardansa ben kısa boylulara pek yakıştıramıyorum ama bihter tarzı ise güzel olur

bnede begeniyorum o modelii dünde baktım denedim sonra vazgeçtim ama alcam...dize kadar olanını gri renktee boyum 171 ama sen bence orta boy bi çizme all topukluda olabilirr

Back
X