Ayakkabıların rengini oje ile değitirmek

ayakkabı rengi ojeyle değiştirilmez canım ver bir ayakkabı tamircisine istediğin renge dönüştürsün. ayakkabın deri mi malzemesi ne?

bende çoğu kez boyadım ojeyle...ama tamamını boyamak sıkıntı olur çünkü dalgalanmalara dikkat etmek gerekiyor...en son krem rengi,açık,topuklu abiye ayakkabımı bakır renkli ojeyle boyamıştım,süper oldu....

ayakkabıyı tümden boyamak ilginç geldiama ben de bir ayakkabımın üstünde küçük bir çiçek vardı yıpranmıştı ayakkabıyı eski gösteriyordu.sadece çiçeği boyadım herkes bayıldı

allah allah ne ilginç bi fikir bu eskiyen,ya da renginden sıkıldığımız bi ayakkabının üzerine farklı desenler de yapabiliriz ojeyle,dahiyane nerdeyse

gerçekten süper bir fikir
mesela şimdi gözüde canlandı birden siyah bir ayakkabım var altını ve topuk kısmını sadece kırmızya boyayrak ayakkabıya yeni bir şekil verebilirm
hahaha kızlar çok teşekkürler

Çok zahmetli ve riskli bir iş. Kötü yapılırsa eğer asetonla sil cıkar olmayabilir :)

ya benim rengini değiştirmek istediğim rugan bi ayakkabım var ama oje işi ona sökmez bence nası boyarım/boyatırım?

Ben gri sandaletlerimi turuncu yaptım, altı kırmızı olan sivri topuklu ayakkabının kırmızı kısmını saks mavi yaptım. Ayrıca sedef rengi olan gelinlik ayakkabımın tokasını çıkarıp beyaza boyadım. Harika bir beyaz günlük ayakkabım oldu. Şu ana kadar da hiç bir sorun yaşamadım. Ehe unutuyordum, pudra rengi clutch çantamı saks mavi yaptım

oje yerine benim aklıma sprey boya ile boyamak geldi, ayakkabı dışında evde renginden sıkıldığım herşeyi sprey boyayla boyuyoruz çokta güzel oluyorlar. bence ayakkabı da sprey boyayla daha zahmetsizce boyanabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…