ayaklari küf tutmus usta...

Asabisirin22

80lerin sonu 90ların başı :/
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2014
1.352
886
358
1 aydir bitmeyen bir cam balkon sıkıntısı yasiyorduk ve bugun sonunda geldiler kalan islerini halletmeye..
Ya geldilerde gelmez olaydilar..
O nasil bir kokudur midem kalkti. Yok boyle birsey yaa.....
Kokmua coraplarla halilara bastilar birde. Ben napicam simdi bu halilari komple yikamaya mi gonderiyim?
Yada kosla haliyla idareten sileyim mi..
Elimde oda kokusu peslerinde dolasiyorum.
Az cazgir olsam o ayagi ölü gibi kokan adami eve bile sokmazdim ama ah kafam benim....
Daha da boyle islere girisirsem !!!!!!!!!!!

galoş bu gibi durumlarda işe yarar sanıyorum ama geç kalmışsınız

Ne kadar tatlış bir kapitalistsiniz.
Kurban olayım o ustanın çorabına. Millet ekmek parası derdinde. Silersiniz olur biter.

Kapitalist olmakla ne ilgisi varya.. pazar pazar is yapmaya geliyosun ben dahil bir suru insanin evime giriyosun ve les gibi kokuyosun bumudur! Ha sen kurban ol ben olamam

Kapitalist olmakla ne ilgisi varya.. pazar pazar is yapmaya geliyosun ben dahil bir suru insanin evime giriyosun ve les gibi kokuyosun bumudur! Ha sen kurban ol ben olamam
Canim anliyorum da adam sabahin 7 sinde evden cikiyor, butun gun ayaklari ayakkabinin icinde. Hele bir de ayaginda terleme sorunu varsa ne yapsin? Sen ben olsak o kadar saat ayakkabinin icinde kostur kostur, bizde de ayni sorun olurdu.

Canim anliyorum da adam sabahin 7 sinde evden cikiyor, butun gun ayaklari ayakkabinin icinde. Hele bir de ayaginda terleme sorunu varsa ne yapsin? Sen ben olsak o kadar saat ayakkabinin icinde kostur kostur, bizde de ayni sorun olurdu.

Ayak kokusu olabilir ancak bu kadari olamaz!!! Evin havasi degisti ya resmen yaninda temiz corap bulundursunlar o zaman kisi kendini bilir ama degil mi?

çok büyük dert Allah kimsenin başına vermesin da bu saatten sonra yapılcak olan ne; ya baştan halıyı kaldıracaktınız,ya adamın ayağına galoş verecektiniz,hiçbiri olmadı o zaman biraz deterjan ve ev havalandırmak...Olmadı gidin adamın suratına tükürün iki de tokat atın pazar günü çalışıyorsun insan yıkanır da gelir diye ...

"]Halilar beyaz çünkü. . Olu gibi kokan bir ayagin halida biraktigi sekli tahmin edebilirsiniz. ;[/QUOTE]
aynı durum benim başıma gelmişti.usta gitmişti ama kokusunu hatıra bırakmıştı ardında .hergün yıkanan ve temiz çorap giyilen bir ayak bu derece kokmaz.

Valla bana da ustalar geliyor ama adamlar galosunu bile yanında getiriyor tertemiz ve dikkatliler.evde yaşıyoruz ahırda degil...

Ne titiz ustalar var.. pazar gunu calisiyo olabilir ama bizide 1 aydir madur ettiler..

Gerçekten çok yazık çooook ..
Neyse asabım bozulmadan ben bu konudan çıkıyorum ..
Ha hanım efendi ucuz ayakkabılar , sürekli yıkanıp uzun süre kullanılan çoraplar , gündelik yapılan ağır işler koku yapıyor ne yazık ki.
Keşke bu işlere kalkışmasaymışsınız aynen .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…