- 4 Haziran 2014
- 1.352
- 886
- 358
- Konu Sahibi Asabisirin22
-
Ne kadar tatlış bir kapitalistsiniz.
Kurban olayım o ustanın çorabına. Millet ekmek parası derdinde. Silersiniz olur biter.
Canim anliyorum da adam sabahin 7 sinde evden cikiyor, butun gun ayaklari ayakkabinin icinde. Hele bir de ayaginda terleme sorunu varsa ne yapsin? Sen ben olsak o kadar saat ayakkabinin icinde kostur kostur, bizde de ayni sorun olurdu.Kapitalist olmakla ne ilgisi varya.. pazar pazar is yapmaya geliyosun ben dahil bir suru insanin evime giriyosun ve les gibi kokuyosun bumudur! Ha sen kurban ol ben olamam
Canim anliyorum da adam sabahin 7 sinde evden cikiyor, butun gun ayaklari ayakkabinin icinde. Hele bir de ayaginda terleme sorunu varsa ne yapsin? Sen ben olsak o kadar saat ayakkabinin icinde kostur kostur, bizde de ayni sorun olurdu.
hiç bu kadar hijyenik olamadım..
camları acarım koku uçar gider,halıyı yıkamak nıye..
iz mi oldu :OHalilar beyaz çünkü. . Olu gibi kokan bir ayagin halida biraktigi sekli tahmin edebilirsiniz. ;
iz mi oldu :O
çok büyük dert Allah kimsenin başına vermesinda bu saatten sonra yapılcak olan ne; ya baştan halıyı kaldıracaktınız,ya adamın ayağına galoş verecektiniz,hiçbiri olmadı o zaman biraz deterjan ve ev havalandırmak...Olmadı gidin adamın suratına tükürün iki de tokat atın pazar günü çalışıyorsun insan yıkanır da gelir diye ...
Gerçekten çok yazık çooook ..Kapitalist olmakla ne ilgisi varya.. pazar pazar is yapmaya geliyosun ben dahil bir suru insanin evime giriyosun ve les gibi kokuyosun bumudur! Ha sen kurban ol ben olamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?