- 2 Mart 2010
- 10.523
- 29.499
- 798
- Konu Sahibi Asabisirin22
-
O zaman geldiğinde yüzüne söyleyeceksin ayağına terlik vs. vereceksin.Arkasından elit edebiyatı yapınca içten olmuyor çünkü.Literature giriceksiniz resmen. Adamin ayagi KOKUYO corabinin rengi degiamis resmen. Bi corap nedir ya pazarda50kurus. Bi sabun bir sudur temizlik. Illa pahali parfumlerin arkasindan bastirmaya gerek yok.
Evet BENIM HALILARIM DAHA DEGERLI BIZDE SOKAKTA BULMADIK HERHALDE PARAYI. SONUCTA PARASIYLA IS YAPTIRIYORUZ ADAMA GEL EVIME ... DEMEDIM.
Ayaginin kokmasini ayiplamiyorum anlatamadim galiba?Ayrica ne oldum degil ne olacagim demeli hayatta. Emekcinin halinden ne anlar..Umarim esinizde ayak kokusu problemi olmaz.Allah muhafaza adami eve sokmazsiniz.
Yakın zamanda tadilat yaptırdım bu gibi durumlarda kirlenecek ve temizlenmesi zor şeyleri ortadan kaldırılan kosla ile idare et 1-2 ay sonra yıkamaya ver adam her yeri dolaştı mı?Kapitalist olmakla ne ilgisi varya.. pazar pazar is yapmaya geliyosun ben dahil bir suru insanin evime giriyosun ve les gibi kokuyosun bumudur! Ha sen kurban ol ben olamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?