- 28 Ekim 2010
- 475
- 205
- 83
- Konu Sahibi Asabisirin22
-
Çoğu yorumunuza denk geliyor ve beğeniyordum, yazdıklarınızı okuyunca bende şaşırmıştım allaalla nasıl da yanılmışım bu kişi hakkında diye. İyi ki yorumları okumaya devam etmişimİroni yaptım ironi
daha önce dediğim gibi kimin titiz olup olmadığı belli olmaz ama...Haa diyorsun titiz değilim ama zekiyim hahaha aman mutsuz olmada gerisi önemli değil
Çalışıyorum hayatım vaktim yok gün 24 saat napalım yani hem insanlar para kazanıyor bedava yapmıyorlar yani herkes mutlu:)Beceriksizliginizdendir o.:) Kadina kendi yapamadiginiz igne deligine kadar evi temizletirsiniz . Bundan ovunmek de acaipmis.. Bonzai demekten bir hal oldunuz. Helal olsun o bayana ogrenmis oldunuz. Acin da ogrenin.Cehalet kadar kotu sey yok..Tabi isinize gelene..
Ruh kiri mi? Titizlik belli olmuyor ruh kiri belli oluyor?! Ben anlamıyorum sen çok zekisindaha önce dediğim gibi kimin titiz olup olmadığı belli olmaz ama...
beyni ve ruhu kirli insanların evleri temiz olsa nolur..
Evet vaktim yok temizlik yapmıyorum, kimyasal koklamak konusunda aynı fikirdeyiz seninle bak :)
senin için üzüldüm. ayrıca teşekkür ederim.Ruh kiri mi? Titizlik belli olmuyor ruh kiri belli oluyor?! Ben anlamıyorum sen çok zekisin
Yazik calisan bir bayan olarak baska bir calisanin halinden anlamiyor olmaniz..Insanlik ayibi..Çalışıyorum hayatım vaktim yok gün 24 saat napalım yani hem insanlar para kazanıyor bedava yapmıyorlar yani herkes mutlu:)
Ruh kiri mi? Titizlik belli olmuyor ruh kiri belli oluyor?! Ben anlamıyorum sen çok zekisin
Geldim bilekızlar, bir konu açılsa da tartışsak diyorsunuz, sakin olun yahu.. gelecek mune şimdi cımbızıyla didikleyecek haberiniz olsun..
Yazdıklarımdan bunlarımı anladın:) çok tatlısınBen sizden de ipe sapa gelmez fikirlerinizden ve söylemlerinizden de sıkıldım gerçekten ...Siz ve sizin gibi düşünen zihniyet yoksunlarını kınıyorum bunu baştan belirteyim..Bir insana iş yaptırtmak demek onun hakkında ileri geri konuşma hakkına sahip olmak değildir.Edep ve terbiye,görgü ve ahlak insana en küçük yaşlarda ailede verilir.Bu saatten sonra siz ve sizin gibi düşünenler için yapılabilecek çok fazla şey yok .Zira cahile laf anlatmak ,deveye hendek atlatmaktan zor demişler.baen deveye hendek atlatmaya gidiyorum siz ve diğerlerinizi de birazcık okumaya,bilinçlenmeye ,görgüye ve asalete davet ediyorum ..Yolu bulabileceğinizden çok emin değilim ama siz yine de denersiniz ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?