- 13 Mayıs 2012
- 4.809
- 3.578
- 448
- Konu Sahibi Asabisirin22
-
Sen de çok mutsuzsun, üzüldüm bir kız da var o da mutsuz burda herkese hakaret ediyorsunuz hayatınızın çilesini forumlardan çıkarıyorsunuz yazık Allah yardım etsin sıkmayın canınızıTamam yapın ama hobi olarak yapın ,kendi kendinize ,evdeyken
Kuftendir o kuften..Kuf algilari kapatmis..yok oksijen gitmiyo ya kafalar güzelleşiyor sen ne diyoooonnn millet ne anlıyo çok zor ya valla bak ben şimdi düşünüyorum da beynimin yarısını kullanamasaydım ama sadece evimi temizleseydim ne olcaktı benim halimöyle gülmeeeeee ciddi söylüyorum :)
Bu olayi mutsuzluga baglamaniz takdir edilecek birsey.. Belliki onlarin mutsuzlugu sizi daha mutsuz etmis!!Sen de çok mutsuzsun, üzüldüm bir kız da var o da mutsuz burda herkese hakaret ediyorsunuz hayatınızın çilesini forumlardan çıkarıyorsunuz yazık Allah yardım etsin sıkmayın canınızı
Çok sinirliler...Bu olayi mutsuzluga baglamaniz takdir edilecek birsey.. Belliki onlarin mutsuzlugu sizi daha mutsuz etmis!!
:) :) :) :) :)Sen de çok mutsuzsun, üzüldüm bir kız da var o da mutsuz burda herkese hakaret ediyorsunuz hayatınızın çilesini forumlardan çıkarıyorsunuz yazık Allah yardım etsin sıkmayın canınızı
Bonzai filan demiş bir de . :) :) :) :) :) :)Çok sinirliler...
Sen de çok mutsuzsun, üzüldüm bir kız da var o da mutsuz burda herkese hakaret ediyorsunuz hayatınızın çilesini forumlardan çıkarıyorsunuz yazık Allah yardım etsin sıkmayın canınızı
Bonzai filan demiş bir de . :) :) :) :) :) :)
ne alaka haklısınız bu özbakım para gerektirmez bir su bir sabun yeter ne alakaymıs kapitalistlik falan . usta önce kendine deger versin , kendine değer vermeyen yaptığı şşede vermez o işten para kazanıyor hayra yapmıyor o zaman işinin gerekliliklerini yapacak bir başkasının evinde temiz olacak .Kapitalist olmakla ne ilgisi varya.. pazar pazar is yapmaya geliyosun ben dahil bir suru insanin evime giriyosun ve les gibi kokuyosun bumudur! Ha sen kurban ol ben olamam
Ben temizlik yapmam yaptırırım elimde bez yok:)) a , ne bu sinir ne bu gerginlik o zaman mutluysanhahahah çile mibiz mutluyuz da siz çok komiksiniz ..Bizim hayatımızda emin olun çok şey var bakmayın gelip burda lak lak yapıyoruz bence siz dönünde kendi halinize acıyın ..Ellerinizdeki bezi yavaşça yere bırakın ,çıkın bi temiz hava alın ..O beyninizin kalan kısmına biraz temiz hava girsin ..Ben size üzülmedim ama siz kendinize üzülseniz iyi edersiniz öyle havadan da sallamayın bir yerde hasbel kader duyduğunuz cümleleri ..Mutsuzsunuz hee bacım mutsuzuz ..
aman kardeş aman aman şimdi ne vicdansızlığın kalır ne gaddarlığın iyisimi sus .Bonzai aldı derler .Valla ben bilmem bonzai içen insan nasıl olur ama bilen arkadaşlar var . :) :) :)ne alaka haklısınız bu özbakım para gerektirmez bir su bir sabun yeter ne alakaymıs kapitalistlik falan . usta önce kendine deger versin , kendine değer vermeyen yaptığı şşede vermez o işten para kazanıyor hayra yapmıyor o zaman işinin gerekliliklerini yapacak bir başkasının evinde temiz olacak .
Sen de çok mutsuzsun, üzüldüm bir kız da var o da mutsuz burda herkese hakaret ediyorsunuz hayatınızın çilesini forumlardan çıkarıyorsunuz yazık Allah yardım etsin sıkmayın canınızı
Ben temizlik yapmam yaptırırım elimde bez yok:)) a , ne bu sinir ne bu gerginlik o zaman mutluysan
Haa diyorsun titiz değilim ama zekiyim hahaha aman mutsuz olmada gerisi önemli değilyerlerde sürünen bir cehalet karşısında mutsuz olmamak ne mümkün canım ya? bakıyorum karşımdaki iq baya düşükse yaşama sevincim gidiyor bildiğin, sen ne diyorsun!
Evet vaktim yok temizlik yapmıyorum, kimyasal koklamak konusunda aynı fikirdeyiz seninle bak :)Benim cahilliğe,aptallığa,beyinsizliğe tahammülüm yok..Temizlik yapmam yaptırırım mı ?
aman kardeş aman aman şimdi ne vicdansızlığın kalır ne gaddarlığın iyisimi sus .Bonzai aldı derler .Valla ben bilmem bonzai içen insan nasıl olur ama bilen arkadaşlar var . :) :) :)[/QUOTE
sonradan farkettim haklısınız:):):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?