- 14 Eylül 2012
- 10.762
- 12.401
- 298
- Konu Sahibi Asabisirin22
-
1 aydir bitmeyen bir cam balkon sıkıntısı yasiyorduk ve bugun sonunda geldiler kalan islerini halletmeye..
Ya geldilerde gelmez olaydilar..
O nasil bir kokudur midem kalkti. Yok boyle birsey yaa.....
Kokmua coraplarla halilara bastilar birde. Ben napicam simdi bu halilari komple yikamaya mi gonderiyim?
Yada kosla haliyla idareten sileyim mi..
Elimde oda kokusu peslerinde dolasiyorum.
Az cazgir olsam o ayagi ölü gibi kokan adami eve bile sokmazdim ama ah kafam benim....
Daha da boyle islere girisirsem !!!!!!!!!!!
belki ayaklarınız değil ama kalpleriniz öylesine küf tutmuş, öylesine kokuşmuş ki dayanamadım. napim.
etkisinde gibisin gibi geldi ama değilse de üzülme cehalette bir erdemdir yerine göre, bu da senin erdemin olsun.
ayy, ben sıkıldım artık başkası uğraşsın sizinle. iyi pirimler.
Yorumlar bomba dimi bdv tarihinde hiç bu kadar gülmemiştim, aynı ekip kadınlar mı güzel erkekler mi güzeli tartışsın bir sonra ki seferehahahahaDünyanın en saçma konusu tartışılıyor şu an : p
Ben bugun flört ettiğim çocuğun" beni unuttun galiba aklindan sildin "mesajına ben seni siler miyim sence yerine t9 sagolsun l yerine k harfi kullanarak inanılmaz argo bir cevap verdim. Şu an tek derdim halılar , emekçiler, coraplar olsaydı keşke :)Yorumlar bomba dimi bdv tarihinde hiç bu kadar gülmemiştim, aynı ekip kadınlar mı güzel erkekler mi güzeli tartışsın bir sonra ki seferehahahaha
Sırf bir harf yüzünden bir cinayet çıkmıştı hatırlıyor musunuz ? SMS yüzündenBen bugun flört ettiğim çocuğun" beni unuttun galiba aklindan sildin "mesajına ben seni siler miyim sence yerine t9 sagolsun l yerine k harfi kullanarak inanılmaz argo bir cevap verdim. Şu an tek derdim halılar , emekçiler, coraplar olsaydı keşke :)
Yorumlar bomba dimi bdv tarihinde hiç bu kadar gülmemiştim, aynı ekip kadınlar mı güzel erkekler mi güzeli tartışsın bir sonra ki seferehahahaha
Sen de hakaret ediyorsun ben sana yazma diyor muyum?Bence siz espri yapmayın ..çok fenaydı gerçekten ..
di mi ya? küf koktu buralar.Bence siz espri yapmayın ..çok fenaydı gerçekten ..
İroni yaptım ironi :) :) :) :)Yeni bir deterjan. Kokuya, pise, lekeye birebir :)
Doğrudur çıkmıştır. Öyle rezil bir an ki öleyim yer yarilsin içine gireyim deniliyor. Hahahaha çocukta yazık garibim" bilmem ki "yazdıSırf bir harf yüzünden bir cinayet çıkmıştı hatırlıyor musunuz ? SMS yüzünden
Ne kadar mutsuzsunuzhalbuki bir sayının sıfırla çarpımına 1 diyen kızın hocasına selam göndermesi kadar absürd ve acımasızdı hayat.
di mi ya? küf koktu buralar.
Sen de hakaret ediyorsun ben sana yazma diyor muyum?
halbuki bir sayının sıfırla çarpımına 1 diyen kızın hocasına selam göndermesi kadar absürd ve acımasızdı hayat.
di mi ya? küf koktu buralar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?