Ayaklarım şiş görünüyo ama değil

pinkgirll

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2013
263
32
48
Bursa
Mrb kızlar, ben çok şişman değilim ama fazla kilom da var tabi. Balık etli gibiyim ama ayaklarım nedense çok tombik. Babet filan gibi ayakkabı giyince de herkes aaa ayakların mı şişmiş gibi tepkiler veriyorlar . Ben alıştığımdan galiba bana normal geliyo ama başkaları soracak kadar diyorsa demekki baya şiş görünüyo. Sorduklarında da utanıyorum ne diceğimi bilemiyorum Ne yapmalıyım zayıflasam bile orası hemen hemen aynı kalacak

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Mrb kızlar, ben çok şişman değilim ama fazla kilom da var tabi. Balık etli gibiyim ama ayaklarım nedense çok tombik. Babet filan gibi ayakkabı giyince de herkes aaa ayakların mı şişmiş gibi tepkiler veriyorlar . Ben alıştığımdan galiba bana normal geliyo ama başkaları soracak kadar diyorsa demekki baya şiş görünüyo. Sorduklarında da utanıyorum ne diceğimi bilemiyorum Ne yapmalıyım zayıflasam bile orası hemen hemen aynı kalacak

başlarının dediğine aldırma milletin agzı torba değil büzesin Allah seni böle yaratmış anacım bir iki meraklı begenmedi diye ayak rejiminemi giricen :1: hayatına bak ömür bir kerelik gerisi faso fiso :31:

Benimde ayak tırnaklarım normal değil :43:
Ama buna şükür el tırnaklarımda bişey yok şükür ki :46:

derdin bu olsun canim.benimde etli biraz.ama ben bayilirim ayaklarima cok sevimli bence.sorulardan rahatsix oluyosan biraz daha kapali ayakkabilar sec.sukret canim bi rahatsizligin yok.

başlarının dediğine aldırma milletin agzı torba değil büzesin Allah seni böle yaratmış anacım bir iki meraklı begenmedi diye ayak rejiminemi giricen :1: hayatına bak ömür bir kerelik gerisi faso fiso :31:

Yok onlar da kötü niyetli söylemiyorlar biliyorum gerçekten şiş zannedip soruyorlar ama işte bu daha kötü. Onlar umrumda değil ama kendim üzülüyorum demekki çirkin açık ayakkabı giymesem mi diye

derdin bu olsun canim.benimde etli biraz.ama ben bayilirim ayaklarima cok sevimli bence.sorulardan rahatsix oluyosan biraz daha kapali ayakkabilar sec.sukret canim bi rahatsizligin yok.

Ona şükrediyorum zaten cnm aslında bu kadar kafaya da takmıyordum da son zamanlar da çok üst üste heldi. Bunun çözümü yok mudur ki

Yok onlar da kötü niyetli söylemiyorlar biliyorum gerçekten şiş zannedip soruyorlar ama işte bu daha kötü. Onlar umrumda değil ama kendim üzülüyorum demekki çirkin açık ayakkabı giymesem mi diye

rahatsız oluyorsan biraz daha kapalı sec ama ben olsam acıkta giyerdim kapalıda

Ona şükrediyorum zaten cnm aslında bu kadar kafaya da takmıyordum da son zamanlar da çok üst üste heldi. Bunun çözümü yok mudur ki

sanmıyorum canım.liposuction yapılabilir belki ama bence hiç gereği yok.takma hiç cnm insanlar bi sorar iki sorar sonra susar merak etme.

sanmıyorum canım.liposuction yapılabilir belki ama bence hiç gereği yok.takma hiç cnm insanlar bi sorar iki sorar sonra susar merak etme.

Doğru diyorsun da işte takıyorum bi daha sorana kafa göz dalayım en iyisi 😄

Benimde ayak tırnaklarım normal değil :43:
Ama buna şükür el tırnaklarımda bişey yok şükür ki :46:

benim de ayak tırnaklarımda sorun var senin sorunun ne canım? mantar var bende iki ayak baş parmağımda da.. diğerlerinde bişey yok ama

Ben de balık etliyim normalde 36 numara ayakkabı giymeme ragmen kilo almaya basladıkca 37 giymeye başladım. anlayacagın tombiş ayaklarım var:) hep öyleydi ama kilo alında bu kenarlardan tasma olayı biraz daha arttı. ne bileyim ben seviyorum bu halini :9:ama bir numara büyük ayakkabı alıp kalıp koydurarak bucuklu yapabilirsin.hem ayagın tasmaz hem de ayakkabı ayagından cıkmaz. bunun dısında eger calısıyorsan benım gibi bütün yükü ayaklar cekiyor bazen gercekten de sişebiliyor. bunun için de ödem söktürücü olarak bilinen kiraz sapı ve mısır püskülü çayını öneririm. hem kiraz sapının zayıflatma etkisi var :))):15:

benim de ayak tırnaklarımda sorun var senin sorunun ne canım? mantar var bende iki ayak baş parmağımda da.. diğerlerinde bişey yok ama

Sarı tırnak sendromu diye geçiyor nette.
Benimde baş parmağımla yanındakinde var ama yanındakini sorun etmiyorum baş parmağımdaki çok üzüyo aslında beni.
Yezın açık sandalet giyemiyorum mesela.
İçim gidiyo halbuki:50::50: O kadar özeniyorum ki:50:
Milletin ayaklarına bakıyorum resmen iç geçire geçire :43:
Bu mantardan kaynaklı zaten üstelik benim doğuştan :(
Annemde aynı benim gibi

Sarı tırnak sendromu diye geçiyor nette.
Benimde baş parmağımla yanındakinde var ama yanındakini sorun etmiyorum baş parmağımdaki çok üzüyo aslında beni.
Yezın açık sandalet giyemiyorum mesela.
İçim gidiyo halbuki:50::50: O kadar özeniyorum ki:50:
Milletin ayaklarına bakıyorum resmen iç geçire geçire :43:
Bu mantardan kaynaklı zaten üstelik benim doğuştan :(
Annemde aynı benim gibi
benim de babamdan geçmiş bana ya. reklamlarda bişey vardı ama ismini hatırlamıyorum sen hiç bişey kullandın mı ayaklarına? ilaç falan?

canım doğuştan bile olsa bazı ürünler var onlarla düzeltilme olasılığı var sanırım ama hiç kullanmadım kullanan birine sormak lazım. ben de açık ayakkabı giyemiyorum çok moralim bozuluyor kendimi bildim bileli spor ayakkabı. cocuklugumdan berı zaten spor yakkabı giymekten oluyor. ayak hava almayınca...

canım doğuştan bile olsa bazı ürünler var onlarla düzeltilme olasılığı var sanırım ama hiç kullanmadım kullanan birine sormak lazım. ben de açık ayakkabı giyemiyorum çok moralim bozuluyor kendimi bildim bileli spor ayakkabı. cocuklugumdan berı zaten spor yakkabı giymekten oluyor. ayak hava almayınca...

Çekip koyabilir misin baş parmağının resmini çok merak ettim ?
Benim telefon taka :1: çekememde

Kilo verince ayaklar bir ya da iki numara kuculur. Cunku ayakta da et ve yag fazlasi var. Ben napayim peki? Ayaklarım 40 numara ve ipince. Yani gervekten asiri ince. Bence dert etme

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Çekip koyabilir misin baş parmağının resmini çok merak ettim ?
Benim telefon taka :1: çekememde
çekemem şu an ama netten bulduğum resmi atayım bak şöyle
$mantarli-tirnak.webp

Ayağından kilo alıp verenlere gıpta etmişimdir hep... benim kemiklerim ufaktır, ayaklarım da 34.5 numara... 43 kiloyken de 34.5 tu 48 kiloyken de aynı :)
Ayaklarınız bakımsız, çatlak değilse ayak yapınızdan dolayı açık ayakkabı giymemek gereksiz. Tırnaklarınızı düzgün kesmezsinz, topuklarınızı törpülemezsiniz o zaman anlarım ama tombulsa tombul Allah vermiş yani:)

Back
X