• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalidemin sürekli bebek sorması

5 aylik ewliymişsiniz ztn cok erken henüz..
Şu kayinvalidelerle sınırınızı çizemiyosunuz kızlar snra abuk subuk konularla canlarinizi sıkıyolar çekin setinizi istediqi gbi dawranamasın..Vala benim kayınvalide de yüz wersem ilk geceyi bile sorack bi tip ama samimi dglm artk düsünüp konuşmayi ögrendi benimle
Cok gecmedn sınırını çiz canım gerekrse sert tepki wer anlamiyosa bidaha yapmaz o zaman

Canım ben altlı üstlü oturdugum halde komsu gibi olmayı basardım öyle zırt pırt inmeler cıkmalar yenekleri aynı yemeler yok herkesn yemegi pişiyor 2 aksamda br ckıyorz vs vs ama bu cocuk konusnda ne dersen deyim hep soruyor düşünmüyorz anne Allah verirse nasp anne diyorum yok bıkmadan usanmadan soran bir kişilik

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

20 yaşında evlenmişsin.. hemen de çocuk düşünüyorsun..
ne kadar erken..
kendi hayatından ne kadar çok çalarak başlamışsın hayata.
demeyeyim dedim ama söylemeden geçemedim.

Merhaba hanımlar
Eşimle 4 yıllık bir birlikteliğin ardından 5 ay önce evlendim 20 yasındayım eşimde 24 yasında . Evlendiğim günden itibaren kayınvalidem sürekli bebek soruyor adet oldun mu canın sunu cekiyor mu yok su ilk geceden hamile kaldı yok sen benim gibisin 3.ayımda kalmıstım ben vs vs ilk baslarda hep nazikce yanıtlıyordum ama artık canımı sıkmaya basladı bu durum köydeler suan köyden arıyor gel kahvaltı yapalım diyerek agzımı arıyor ben yok anne orucluyum diyorum hee gelisme var o zaman sende diyerek kıs kıs gülüyor bayramda gelecekler aynı binada oturuyoruz ve her gün soracak ya zaten yeni evliyim kocamında beynine soktu oda 1 aydır cocuk istemeye basladı tamam olsun da ben mi yapacagım rabbim verecekki olacak eşim tek erkek bunun etkisi olabilir mi kızlar ne demeliyim ne yapmalıyım ? :(

bence de tavrını koymalısın daha da sormaz benim abim evleneli 1 buçuk yıl oldu yeni yeni sormaya başladdık bebiş yokmu falan die ama çokta ısrarcı degilizayrıca sen daha yeni evlisin canım biraz yaşayın nedir bu hemen bebek istemek yahuuu

Merhaba hanımlar
Eşimle 4 yıllık bir birlikteliğin ardından 5 ay önce evlendim 20 yasındayım eşimde 24 yasında . Evlendiğim günden itibaren kayınvalidem sürekli bebek soruyor adet oldun mu canın sunu cekiyor mu yok su ilk geceden hamile kaldı yok sen benim gibisin 3.ayımda kalmıstım ben vs vs ilk baslarda hep nazikce yanıtlıyordum ama artık canımı sıkmaya basladı bu durum köydeler suan köyden arıyor gel kahvaltı yapalım diyerek agzımı arıyor ben yok anne orucluyum diyorum hee gelisme var o zaman sende diyerek kıs kıs gülüyor bayramda gelecekler aynı binada oturuyoruz ve her gün soracak ya zaten yeni evliyim kocamında beynine soktu oda 1 aydır cocuk istemeye basladı tamam olsun da ben mi yapacagım rabbim verecekki olacak eşim tek erkek bunun etkisi olabilir mi kızlar ne demeliyim ne yapmalıyım ? :(

Hasta yaa :52: Güldüm valla . Eşiniz konuşsun, anne biz 2-3 sene çocuk düşünmüyoruz, böyle iyi. Sorup bunaltma, hiç yapmayız bak desin çıksın.

Bence de 2-3 sene evliliğinizin tadını çıkarın. Sen de eşinde çok gençsiniz, ne güzel :nazar:

.

Çok küçüksün, çok yenievlisin yapma daha bebek falan. Belliki eşinin de aklına girmişler, seninkine de. Evliliğiniz otursun sonra düşünün çocuğu. Her gün çocuğum olduğu için ayrılamıyorum diyen biri konu açıyor burda. Başkalarının tecrübelerinden öğrenin biraz.

Tek kaynanan olsa iyi daha adını bilmediğin insanlar bile soracak
Sen yeter ki yanıt vermesini bil
Bizim yaşımız genç X teyze sen 3.yü yapmıyo musun de mesela :27:

Bize eniştem sormuştu
Ne münasebet ablam bile soruşturmaz ama aile terbiyesi başka bişey işte
Sanırsın siparişle oluyo bi de bu işler
Eşim bişey demedi
Ben dedim ki biz kredi ödüyoruz enişte asıl siz 3.yü yapmıyosunuz :23: morardı

Kimse usul adap bilmiyosa senin sessiz kalmanla öğrenmezler
Kim neyi hak ediyosa öyle cevap ver kurtul

Merhaba hanımlar

yazmayım diyorum ama gerçekten sinir bozucu bir durum.olmuyor anne, doktora gittik oglunda sorun varmış dedin mi susuverir :52::52::52::52:

Merhaba hanımlar

aman be cnm benmkiler 5 yıldır soruyolar cokta tınnn kendiniz yapın diyorum sanki onlar bakıcak geceleri hayatını yaşa biraz evliliğin tadını cıkar biraz başbaşa kalın :)))):27::9::9::9:

Anne istemiyoruz suan 1 sene sonra ancak dedigim halde haala sorabilrn bir insan anlayıs 0

tonunu her seferınde daha da yükselt canım bu senın hayatın senın secımın olmalı çocuk doğurmak kusura bakmasın ama daha çok gencsın hele bır evlılıge alış

Benimde kayınvalidem sorup duruyordu daha 1 yıllık evliydik! Hattabana Dr git bile dedi hadsiz! Bende yumuşak bir şekilde 3 sene sonra yapacam ikiz yapacam dedim! Zaten o dönem çocuk istemiyorduk! Buda bana bir tane yapmayı becerde dedi ya sabır çektim! 3 sene sonra ikizlere hamileydim ☺️☺️☺️ :)

iPhone'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu kaynanalarda bazen cok anlayissiz oluyor.benimde 10aylik oglum var birde 3.5yasinda kaynanam bu buyuyunce sıkılırsiniz pesinden hemen 3.yu yapin diyip duruyor.ne desek ikna olmuyor konusuyorda konusuyor.anlayacagin bunlarin bazilari hep boyle canim.sen hayatini yasa biraz.once kocanla konus biraz evliligimiz otursun birbirimize alisalim falan de.otekini salla

Allahu ekber

20 yasinda evlenmissiniz bence bu baskılar size çocuğumuz olmali psikolojisine itmiş..

Halbuki çok gencsiniz kontrollerinizi yaptirin sorun yoksa keyfini.cikarin evliliğin gezin tozun önünüzde uzun zamanlar var şimdiden çocuk sahibi olmak sizi uzun vadede yoracaktir bence..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benimde kayınvalidem sorup duruyordu daha 1 yıllık evliydik! Hattabana Dr git bile dedi hadsiz! Bende yumuşak bir şekilde 3 sene sonra yapacam ikiz yapacam dedim! Zaten o dönem çocuk istemiyorduk! Buda bana bir tane yapmayı becerde dedi ya sabır çektim! 3 sene sonra ikizlere hamileydim ☺️☺️☺️ :)

Vay be cok sasırdım :))) ne güzel

Maşallah :) dilek kapiniz acikmis :)

İyi sabretmişsin cidden
Ben duramam o kadar
Sorar geçersin en fazla ama böyle imalar çok çirkin

Kayınvalidem bana dedi ki, annem diyo ki Çek korunuyosa ilerde çocukları olmaz
Dedim ne alakası var sizin öz kardeşinizin 20 yıldır çocuğu olmuyor, korundular diye mi olmuyor sanki ? Nasip denen bişey var
Dondu kaldı
Cidden her yaşı büyük olan olgun olamıyor, çocuğun olup olmaması insanlara bağlı değil daha bunun dirakında değiller
Madem değiller bende bir hatırlatma yaparım böyle, kimse kusura bakmasın

Bu kaynanalarda bazen cok anlayissiz oluyor.benimde 10aylik oglum var birde 3.5yasinda kaynanam bu buyuyunce sıkılırsiniz pesinden hemen 3.yu yapin diyip duruyor.ne desek ikna olmuyor konusuyorda konusuyor.anlayacagin bunlarin bazilari hep boyle canim.sen hayatini yasa biraz.once kocanla konus biraz evliligimiz otursun birbirimize alisalim falan de.otekini salla

Allahu ekber

1 tane olsa 2.yi sorar ve bu 3 e kadar böyle gider eminim cnkü kendisinin 3 tane var

Maşallah :) dilek kapiniz acikmis :)

Evet sanırım:) kaynanam hatta dedi kalbin temizmiş 😀😀

20 yasinda evlenmissiniz bence bu baskılar size çocuğumuz olmali psikolojisine itmiş..

Halbuki çok gencsiniz kontrollerinizi yaptirin sorun yoksa keyfini.cikarin evliliğin gezin tozun önünüzde uzun zamanlar var şimdiden çocuk sahibi olmak sizi uzun vadede yoracaktir bence..

Ya ben nisanlıyken ve son 1 aya kadar düsünmüyordum 23 ten önce yapmayı esimde öyle tadını cıkaralım flört ederken hic yasamayadık e nisanlykende hazrlık vs calıstgmz icin kostrmcalar gezemedk yeni yeni yasıyoruz ama bi anda cocuk istedigi düsüncesinin icinde buluverdim kendmi

İyi sabretmişsin cidden
Ben duramam o kadar
Sorar geçersin en fazla ama böyle imalar çok çirkin

Kayınvalidem bana dedi ki, annem diyo ki Çek korunuyosa ilerde çocukları olmaz
Dedim ne alakası var sizin öz kardeşinizin 20 yıldır çocuğu olmuyor, korundular diye mi olmuyor sanki ? Nasip denen bişey var
Dondu kaldı
Cidden her yaşı büyük olan olgun olamıyor, çocuğun olup olmaması insanlara bağlı değil daha bunun dirakında değiller
Madem değiller bende bir hatırlatma yaparım böyle, kimse kusura bakmasın

Sabrettim çünkü daha yeni evliydik eşimi küçük düşüremezdim Allah veriyor sonuçta orda onunla ağız münakaşı yapsam tatsızlık olacaktı. Zaten sonra mesafeyi koydum 3 sene sonra ikizlere hamile kalınca oda inanamadı telefonda söyledi eşim 40 kere sahiden mi demiş ☺️☺️😁

Aynen dediğin gibi Allah nasip ederse olur biz neyapasak boş!

kayınvaildemden yana bana pek bişey gelmedi bu konuda ama eşimi ara ara sıkıştırdı telde farkındaydım....en son iki ay önce bi sormuştu yüzüme hiç yapmadığı bişeydi regli tarihimi...söylememiştim iide cevap vermiştim....şimdide bebek bakma konusunda ben bakacam ben bakacam diyip duruyor sabrediyorum şu ilk heyacanları geçsin topluca...eşim oda hazırlamayı düşünüyor kayınvalideme 9 ay sonrası için :51: boşver takma....gerektiğinde gerekli cevabı vereceksin

Son düzenleme:
Back
X