• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalidemin sürekli bebek sorması

Merhaba hanımlar
Eşimle 4 yıllık bir birlikteliğin ardından 5 ay önce evlendim 20 yasındayım eşimde 24 yasında . Evlendiğim günden itibaren kayınvalidem sürekli bebek soruyor adet oldun mu canın sunu cekiyor mu yok su ilk geceden hamile kaldı yok sen benim gibisin 3.ayımda kalmıstım ben vs vs ilk baslarda hep nazikce yanıtlıyordum ama artık canımı sıkmaya basladı bu durum köydeler suan köyden arıyor gel kahvaltı yapalım diyerek agzımı arıyor ben yok anne orucluyum diyorum hee gelisme var o zaman sende diyerek kıs kıs gülüyor bayramda gelecekler aynı binada oturuyoruz ve her gün soracak ya zaten yeni evliyim kocamında beynine soktu oda 1 aydır cocuk istemeye basladı tamam olsun da ben mi yapacagım rabbim verecekki olacak eşim tek erkek bunun etkisi olabilir mi kızlar ne demeliyim ne yapmalıyım ? :(

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bence yaşın çok küçük canım, hele bi evliliğin otursun. eşin çok istiyorsa sen de istiyormuş gibi görün ama önlemini de al. böylece eşinle aran da açılmaz. ya da laftan anlayan bir eşin varsa onu ikna et erken olduğuna.

Daha 20 yasindasiniz, 5 aylik evli ve cocuk yapma planlari mi? Esinize kesin dille istemediginizi neden soylemiyorsunuz ki? Cocuk icin hakikaten cok erken bir yas. Burda hep soyleniyor evlenir evlenmez yapmayin birbirinizi taniyin, tadini cikarin diye. Ahh ahh esiniz istiyor diye simdi siz de sicak bakiyorsunuz. Gencsiniz bunun bir farkina varin. Evlilik icin bile erkenmis sizin icin ya neyse...

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Benim kayinvalidemde ilk gunden bebis yok mu bebis, evliligimin ilk senesinin sonuna dogru dusunmeye basladik ama 1.5 sene kadar olmadi sonrada basladi siz beceriksiz ciktiniz diye, o aralardada tedaviye baslicaktik yeter artik dedim sorup durmayin ne zaman olcaksa olur belkide olmuyor nerden biliyorsunuz diye. sonra hamile kaldim o sordugu kadarda ilgilendigi yok simdi arada sirada arayip soruyor. Cocugu yapicak olan sensin, daha evliligin cok yeni esinle birbirnizi taniyin gezin tozun. Kayinvaliden soruncada dusunmuyoruz dersin

cnm daha cok gencsınız ustelık evlılıgınız daha 5 aylıkmıs.. hele bi birbirinize doyun.. tadını cıkarın. gezın eglenın hayattan zevk alın.. sonrada cocuk yaparsınız..cocuk cok buyuk bı sorumluluk.. evli degılım halayım ve teyzeyım.. hala ve teyze olmak bıle yetıyor bana.. cok zor cocuk bakmak ve o sorumluluk

anam ben 27 yasındayım 1.5 yıllık evlıyım cocuk yapmaya tırsıyorum konum bile var hali hazırda:9: henuz coooooooookkkkk erken yasınız küçük

Kesinlikle doğurmayin hem yaşınız daha çok genç hemde evliliginiz çok yeni biraz gezin tozun tadını çıkarın...

Merhaba hanımlar
Eşimle 4 yıllık bir birlikteliğin ardından 5 ay önce evlendim 20 yasındayım eşimde 24 yasında . Evlendiğim günden itibaren kayınvalidem sürekli bebek soruyor adet oldun mu canın sunu cekiyor mu yok su ilk geceden hamile kaldı yok sen benim gibisin 3.ayımda kalmıstım ben vs vs ilk baslarda hep nazikce yanıtlıyordum ama artık canımı sıkmaya basladı bu durum köydeler suan köyden arıyor gel kahvaltı yapalım diyerek agzımı arıyor ben yok anne orucluyum diyorum hee gelisme var o zaman sende diyerek kıs kıs gülüyor bayramda gelecekler aynı binada oturuyoruz ve her gün soracak ya zaten yeni evliyim kocamında beynine soktu oda 1 aydır cocuk istemeye basladı tamam olsun da ben mi yapacagım rabbim verecekki olacak eşim tek erkek bunun etkisi olabilir mi kızlar ne demeliyim ne yapmalıyım ? :(

Bunun kararını eşimle ZAMANI geldiğinde vereceğiz sizide müjdeli haberi alır almaz bilgilendiririz anne merak etme diye biraz resmi biraz açıllayıcı cvp vermen kafi olacaktır sanırım

bu model kayınvalideyi şehrin muhtelif yerlerine serpiştirmiş Rabbim :9:
bir arkadaşımın da kv'si aynısından. evlendiğinin ertesi ayı dürtüklemeye başlamış.
yok mu yok mu diye.
aynı senin gibi 5 aylıkken falan bişeyler getirip yi guzum bunları diyormuş :27:
gittiği hacı hoca da accuk bekle deyzem nereye yetişiyon dememiş yani :9:

neyse 6. ayda falan da hamile kalmış da huzura ermişler ailecek.
bu masal da burda bitmiiş :27:

hakkaten bitmiş.
çünkü kadın torun torun dediği kadar ilgilenmiyormuş torunuyla :6:

Son düzenleme:
Seni cok iyi anliyorum bendw evleneli 10 ay oldu daha artik gectim kaynanayi disarda kimi gorsem soruyo bebek var mi bebek. Isin ilginc tarafida su 1 hafta icnde iki kere gordugum kisi bile her seferinde soruyo daha 3 gun once cevap verdim yok dusunmuyoruz diyorum
utanmadan bidaha soruyolar iyice sikti artik. Hele annemin bi arkadasi vardi sordu bebek var mi diye bana bebek sormayin artik iyice sikildim bu sorudan dedim kadin vahh uzuluyosun demi olmuyo diye dedi daha ben ne dim bu insanlara yaa

Ayyyy canım sakın sakın sakın seni de etkilemesinler.

Daha çok gençsin, çok da yeni evlisin. Bi evliliğe, birbirinize alışın, hayatın tadını çıkarın, gezin tozun :66::66::66:

Seni cok iyi anliyorum bendw evleneli 10 ay oldu daha artik gectim kaynanayi disarda kimi gorsem soruyo bebek var mi bebek. Isin ilginc tarafida su 1 hafta icnde iki kere gordugum kisi bile her seferinde soruyo daha 3 gun once cevap verdim yok dusunmuyoruz diyorum
utanmadan bidaha soruyolar iyice sikti artik. Hele annemin bi arkadasi vardi sordu bebek var mi diye bana bebek sormayin artik iyice sikildim bu sorudan dedim kadin vahh uzuluyosun demi olmuyo diye dedi daha ben ne dim bu insanlara yaa

Hahahha di mi yaa, düşünmüyoruz gibi nedenler onlar için olmadığını söyleyememenin bi yolu gibi gözüküyor herhalde :1:

Bir yıl hamile kalmamalısın bana kalaırsa gez toz eşinin evinin tadıını çıkar bebek olunca bir daha yalnız kalamayacaksınız haftasonları yatak kahvaltı gezme keyfi yapın kaynanana bakma sen konuşsun dursun:52:

Hahahha di mi yaa, düşünmüyoruz gibi nedenler onlar için olmadığını söyleyememenin bi yolu gibi gözüküyor herhalde :1:

Allah yardimcin olsun bu tipler cok sinir bozucu. Banada yaptilar ne zaman olacak ,olsun artik ,ne bekliyorsunuz , torun sewmek istiyoruz vs. vs. 1 , 5 yillik ewliym pko m war suan olmuyor cocugum aciklama yapamiyorum en sonunda esim knustu biz zaten dusunuyoruz ama illaki hemen dgl , o yuzdn bir daha sormayin dedi , bir daha sormadilar

Bende guluyorum artik esiminde kanina giriyolar hep ods bu aya kadar istemiyodu bu ay gaza geldi bende istemiyorum diyorum esimde olsun diyo bende basimi agritmamak icin hapa basladim haberi yok:) hic kendimi skntiya sokacak halim yok. Evet cocuk guzel bisey ama bi zamani var herseyin o kadar kolay bisey degil helede dugun borcu oderken stresli bi hamilelik yerine. Allah izin verirse tadini cikara cikara yasamak istiyorum. Ama erkekler lay lay lom olsun bitsin ince dusunme yok onlarda bizim gibi

Merhaba hanımlar

maalesef koy kent okumus okumamis yas kultur farketmiyor.tum milletin gelenegi resmen bu mahalle baskisi.ben 2yildir evliyim esimle yaslarimizda sizden buyuk ve 4.5yildur da birlikteyiz.uzakta olmamiza ragmen tlf yetiyor.tavrimi sert sekilde koydum ve o bebek aglafivinda senin canin yandiginda coxugun biseye ihtiyaci oldugunda bebek isteyenler yaninizda olmayacak.ona gore karar verin oyle cocuk yapin.mutluluklar

dusunuyorsan o baska ama dusunmuyorsan gayet acik bir dille henuz dusunmediginizi soyle..hatta dusunuyorsaniz bile oyle de ki surekli seni baymasin.

Hazır hissetmiyoruz lafını anlayacak bir tarzda kv degl :) yani daha net bişeyler söylemek gerekir ona

senın kayınvalden cocuk yapmıyonuz mu dıye soruyor yıne benım kı inşallah olmaz cocugu dıye arkamdan konustu sımdı cocugumuz yok ama sorun bende deıl esımde ömür boyu evlat özlemı cekecez allaha hesabını nasıl vercek kım bılır ... sen takma kafana tek oglansa ıster hemen olsun acele etme evlılıgının tadını cıkar rabbım aratmadan versın ınsallah ben soranlara kocamla gezıp tozuyorum en az 5 yıl dusunmuyorum deyıp guluyorum ama ıcım kan aglıyo 3 yıl gectı zaten bı uc yıl sonra ne cevap vercem bılmıyorum:14:

Back
X