Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ayağından kilo alıp verenlere gıpta etmişimdir hep... benim kemiklerim ufaktır, ayaklarım da 34.5 numara... 43 kiloyken de 34.5 tu 48 kiloyken de aynı :)
Ayaklarınız bakımsız, çatlak değilse ayak yapınızdan dolayı açık ayakkabı giymemek gereksiz. Tırnaklarınızı düzgün kesmezsinz, topuklarınızı törpülemezsiniz o zaman anlarım ama tombulsa tombul Allah vermiş yani:)
Doğru diyorsun bu yaşıma kadar ben de hep öyle yaptım ama sanki şimdi daha bi insanlar farkeder oldu gibime geliyo. Açık ayakkabı değil de babet. Onu da baya kapalısını giyiyorum ama işte üstten fışkırıyo millet de şişti zannediyo galiba 😄
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Babet azıcık sıksa bile şiş gibi duruyor, çünkü ayak iyice toparlanıyor, e akşama kadarda haliyle şişiyor. Genişçe , rahat sandaletler giyin hem babet sağlıklı değil ..