Ayaklarim

Bende öyle bir ayak var halinize şükür edersiniz. 40.5 numara, taraklı, etli ve tırnaklarım batıyor. İş için babet giymek gerekiyordu, Skechers in babetlerini giyiyordum. Tavsiye ederim.

Annem de uzun sure ayakkabı sorunu yaşadı tırnak batmasidir ayak sismesidir normal bir mağazaya girip alamaz ayakkabı rastgele, betanin ayakkabılarından 2 senedir çok memnun derisi güzel yumuşak ayakabbilar, spor da da Nike tan başka giyemiyor feci hale geliyor ayaklari, pahalı ama hakikaten eskimeyen ayakkabilar

Derimod ve beta. Ayakkabıları cok rahat. Tüm hamılelıgım boyunca onlarla gecırdım. 38giyiyorum normalde ama son zamanlarımda 40ı tam oluyordu. %100deri olanları tercih edin

Annemde de ayni sorun var
Scetchers aldi rahatladi , pahali ama cok rahat ediyor ayaklari ilk defa mutlu oldu bir ayakkabiyla

skechers harika bir marka. Memory foam serisi var mesela, içindeki köpük, ayağınızın şeklini hafızaya alıyor. Hep o şekilde kalıyor. Uçar gibi yürüyorsunuz

Arkadaşlarım biraz daha beta gibi klasik ayakkabılardan istiyorum

O zaman en meşhur 2 marka varya spor olanlar,onlardan vezgeçmiceksiniz
Benimde tırnaklarım batıyor elimden gelse kışın bile terlik giyecem
Ayni dert bendede var malesf 8 sene once bi ayakkabi aldim atmaya kiyamiyorum tek giyebildigim ayakkabi o yenisini aliyorum 1 kere giyiyorum ve baskasina veriyorum tirnaklarim beni mahvediyor bnde surekli terlikle geziyorum

Bütçeniz yeterliyse şu Büyük marka spor ayakkabılardan siyah alırsanız ayağınız rahat eder. Hem de siyah olunca normal ayakkabı gibi şık duruyor.
bende ilerlemiş omurga romatizması var. Ayaklarım bileklerimde kötü durumda.
inci deri markasında botum var var hep onu giyiyordum. Yazları da spor ayakkabı. Ama bu yıl kışında spor alıp gitmeyi düşünüyorum. Romatizma ilerledi ancak onunla rahat ediyorum. Yani spor öneriyorum.

Ayni dert bendede var malesf 8 sene once bi ayakkabi aldim atmaya kiyamiyorum tek giyebildigim ayakkabi o yenisini aliyorum 1 kere giyiyorum ve baskasina veriyorum tirnaklarim beni mahvediyor bnde surekli terlikle geziyorum
Bu kış renkli çoraplar üstüne sandalet modaymış kışı da öyle bitirmeyi düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…