- 31 Mayıs 2019
- 7.259
- 17.454
- 198
- Konu Sahibi Aylakkadin
-
Bu ayakkabıların tarzını hiç sevmiyorum ya. Annem de giyiyor ama biraz yaşlı işi değil mi?Polaris 5 nokta. FLO da satılıyor başka ayakkabı giymem.
Arada sportif modelleri de çıkıyor internetten takip ederim çünkü mağazada her modelden olmuyor.Bu ayakkabıların tarzını hiç sevmiyorum ya. Annem de giyiyor ama biraz yaşlı işi değil mi?
tırnaklarını uzat baya bır kesme düzelıyor.ben oyle yaptım düzeldi.Tırnak batığı belası yüzünden benimde bi dolu ayakkabım dolapta yatıyo ben de bulamadım bi çaresini
kardeşim amelyat oldu yinede kurtulamadı.tırnak batmasından. en son batık yere peçete sıkıştırdı o tırnak uzayana kadar hep peçete tatktı en son o tırnak uzadı çok şükür kurtuldu düzgün kesin uzayıncada inşallah kurtulursunuz..Tırnak batığı belası yüzünden benimde bi dolu ayakkabım dolapta yatıyo ben de bulamadım bi çaresini
tırnaklarını uzat baya bır kesme düzelıyor.ben oyle yaptım düzeldi.
Tamam kızlar bide uzatıp deneyeyim acısı çok feci çünkü. İnşallah işe yarar teşekkürlerkardeşim amelyat oldu yinede kurtulamadı.tırnak batmasından. en son batık yere peçete sıkıştırdı o tırnak uzayana kadar hep peçete tatktı en son o tırnak uzadı çok şükür kurtuldu düzgün kesin uzayıncada inşallah kurtulursunuz..
ayakkabı internetten alınır mıArada sportif modelleri de çıkıyor internetten takip ederim çünkü mağazada her modelden olmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?