__7n_bitirdin__ GİZLİ BAHÇEM Kayıtlı Üye Katılım 19 Mart 2010 Mesajlar 2.649 Emoji Skoru 1 Puanlar 116 Yaş 38 Yer - Yurtdışı 11 Haziran 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi __7n_bitirdin__ #1 ayağımın baş parmağı altı arkası küçük parmaklarım her yeri o kadar çok su topladı ki anlatamam canım yanıyor ne yapabilirim fikir verebilirmisiniz? hiç bir ayakkabıyı giyemiyorum ben ya hepsimi böyle yapar hayret birşey:mymeka:
ayağımın baş parmağı altı arkası küçük parmaklarım her yeri o kadar çok su topladı ki anlatamam canım yanıyor ne yapabilirim fikir verebilirmisiniz? hiç bir ayakkabıyı giyemiyorum ben ya hepsimi böyle yapar hayret birşey:mymeka:
A Akasia Popüler Üye Kayıtlı Üye Katılım 5 Şubat 2010 Mesajlar 5.245 Emoji Skoru 556 Puanlar 248 11 Haziran 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi __7n_bitirdin__ #2 bende de aynisi oldu canim ayakkabi dan olmustu ben bisey yapmadim kendi kendine patladi sonra kabugu soyuldu.
bende de aynisi oldu canim ayakkabi dan olmustu ben bisey yapmadim kendi kendine patladi sonra kabugu soyuldu.
ESRANIL Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 9 Temmuz 2007 Mesajlar 313 Emoji Skoru 2 Puanlar 96 Yaş 36 Yer Ankara 26 Aralık 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi __7n_bitirdin__ #3 ben genelde topuklu ayakkabı giydiğimde su toplama sorununu yaşıyorum.bu konuda bana yardımcı olabilecek arkadaslar önerilerinizi bekliyorum
ben genelde topuklu ayakkabı giydiğimde su toplama sorununu yaşıyorum.bu konuda bana yardımcı olabilecek arkadaslar önerilerinizi bekliyorum