- 6 Aralık 2015
- 268
- 132
- 98
- 28
- Konu Sahibi lonelinessyk
-
Ihbar etsem benden bilecek beni tehdit etti cok tehdit etti hemde basima bir is gelse ne olacak babama tehdit ettigini dedim babam bir sey yapmaya kalkisirsa bana söyle dedi babamida biliyorum o serefsiz icin babamin basini yakamam18 in altında bir kızla birlikte olmak kanun gereği çocuk istismarıdır .ihbar edin bunu kaydedin boşanma patlatın şu gereksize ayy banlanmamak için hanımefendi çizgimi bozmuyorum. Mahalleden konu komşu varsa linç etsinler şu kızı bu ne ya. Yaşıtlarıyla takılsın gereksiz
Bsni tehdit etti cok ama ummadigin seyler yaparim pislik yaparim sana dedi babamin o serefsiz icin basi belaya mi girsin kiz cok rahatmis kavgadan dovusten esrardan dosyalari varmis ben kizi cok arastirdimKız da parasına gelmiştir şu herifin. Bul kızın anasını babasını şikayet et. Erkek hesabı aç mesaj at kıza takip isteği at akrabasını anasını babasını bul. Küçücük bebeye bak ya. Ben 16 yaşımda böyle değildim hanımefendi ya.
Insallah ama ben kiyamazken parasi bitmesin etmesin diye daha neler neler ya ben salagin tekiymisimBu hikaye hüsranla bitecek. Sen o zamana kadar kendini toparla hayatına bak. Onlar ayrıldığında umurunda bile olmayacak.
İlişkinin bitişi çok yeni fakat bu biraz takıntı gibi geldi. Senden başka kimse acı çekmiyor farkında mısın? Allaha havale et (tabii inanıyorsan) gerisini düşünme. Ve kendi hayatına odaklan evet burdan söylemek-yazmak- kolay diye düşünebilirsin ama emin ol ki senin iyi olman için diyorum. Ayrıca doğal olarak onları merak edebilirsin ama aynı şekilde kendini onlardan uzak tutabilirsin ilk başta zor olur ama kendine hayır dedikçe eminim ki o ikisini daha fazla merak etmeyeceksin. İş sende bitiyor.Toplu bi cevap vermek istiyorum gene .
Belki aptalin safın kerizin tekiyim kendime acı cektiriyorum yapmamam bakmamam lazim evet farkindayim ama öyle merak ediyorum ne yaptiklarini yemin ederim allah sabahi gostermesinki mahalle arasi haric çarşıya merkeze cikmiyorum ikisini el ele gorurum diye arkadasiyla konustugumda da mahaeds gordum ne yapiyorlar diye merak ettim baktim kizin snaplerine instagramdan her saat snap atmis kiz oyle fotograflar cekinmisler ki kizi alisverise goturmus giyindirmis lokantaya gitmisler bi dunya yemisler icmisler kiza aldigi seylerin posedinide kendi tasiyo bana bir ssy aldiginda ben kendim tasirdim bana bir sey aldi sonucta poseti kendim tasiyayim derdim calismadigi icin parasi yoktur azdır mahcup olmasin derdim acım bile demezdim bende pada dahi olsa ben oderim diye govde gosterisi yaparda zor duruma sokmim derdim ya allah askina kizla ikisi kaldirimda el ele tutusup biri resimlerini cekmis kizda bu sokaklarda şehir de askimiza sahit oldu demis o seref yoksununu elini tutarken cekmis sana cok asigim adam bilmem ne ya neler neler diyecekziniz kizim salakmisin niye bakiyorsun diye evet salaklik yaptigim merak ettim gene baktigim surecede duzelemicem ama tutucam kendimi ya gorende körkütük aşıklar sanacak belkide o asık oldu kiza yeminle nefes alamiyorum yemek yiyemiyorum dun gece ruyamda evlendiklerini gordum bi yerde aynanin karsisinda fotograf cekinmisler kiz onun yanaklarını tutmus yuzunu kendine cekmis ben yolda gezerken o bi kiza bakti gibi olsa kiskancliktan kudururdum delirirdim o kizin ona dokunmasi yuz yuze o resimler anlatamiyorum ben nefes alamiyorum !
Oooo uzak kaç bu ne. Eşin de çekiyodur kafayı. Tehditlerine inanma. Sokakta karşı karşıya gelseniz topuklarını biyerine vura vura kaçar. Boşan. Aslanlar gibi kendinize bakarsnIhbar etsem benden bilecek beni tehdit etti cok tehdit etti hemde basima bir is gelse ne olacak babama tehdit ettigini dedim babam bir sey yapmaya kalkisirsa bana söyle dedi babamida biliyorum o serefsiz icin babamin basini yakamam
Bsni tehdit etti cok ama ummadigin seyler yaparim pislik yaparim sana dedi babamin o serefsiz icin basi belaya mi girsin kiz cok rahatmis kavgadan dovusten esrardan dosyalari varmis ben kizi cok arastirdim
Insallah ama ben kiyamazken parasi bitmesin etmesin diye daha neler neler ya ben salagin tekiymisim
Yok anam yok paraya gelmiş bücürO değil de o konuştuğunuz kız da ne gerizekalıymış yahu. Kıza benleyken seninle beraber olmuş yalan söylemiş diyorsun kız aynı hamam aynı tas devam ediyor. Ne koca meraklısı kızlar var.
Aman aman böylelerine acımıyorum valla. Kendileri ediyor kendileri buluyor. Aptallar.Yok anam yok paraya gelmiş bücür
Aman aman böylelerine acımıyorum valla. Kendileri ediyor kendileri buluyor. Aptallar.
Ahahaha aynen canım ya. Berbat ötesi iğrenç bir herifmiş.Kadın bundan kurtulmuş. Evrene şükürlerini falan sunsun.
Ben 2 konu açarak bahsetmistim her seyi işsizligi her seyi en basit nedenlermiş aldatiliyormusum!
Uzun olacak biraz umarım okursunuz
Bilmeyenler için yazayım 4 senedir beraberdik 5 aydırda sözlüydük bugün ögrendim ki 10 15 gün önce "benle birlikteyken" bir kızla daha görüşüyormuş o kızı buldum bugün aradım sen dedim konustugun adamın hiç mi sosyal medyalarına bakmadın fotoğraflarımızı kaldırmamış duruyo ya da sağa sola hic mi sormadın araştırmadın dedim bana kız "ben seni duydum bana 5 6 ay önce senle söz nişan attığını söyledi kuranın üstüne yemin ederim dedi" demiş o şahıs allah aşkına bu ne demek biz 5 6 ay önce söz atmışız kıza öyle demiş adam biz zaten o zamanlar da yüzük taktık kıza kalkıp dediği şeye bakarmısınız? Kıza bende dedim ki biz 10 15 gün önce onunla beraberdik biz yeni ayrıldık benle beraberken senle görüşüyormuş dedim kızda ben onu heryerden engelliyorum sizle olduğunu bilseydim görüştugumde isim olmazdı biz birde dün sevgili olmuştuk dedi tanışma hikayelerini anlatti. Kızla telefonu kapattık o şahıs beni aradı kiz konustuklarimizi anlatmis ve telefonda ağza alinmayacak küfürler hakaretler tehditler etti kaç senedir beraber olduğum adamı hiç tanıyamamışım ben. Sen o kızla aramı nasıl bozarsın ona nasıl saçma sapan konuşursun biz senle bitirmedik mı niye onla aramı bozuyorsun ben sana neler yapicam artik dedi bende doğru biz bitirdik istediğinle olabilirsin ama 10 15 gündür görüşüyormuşsun sen o zamanlarda benleydin dedim istemdışı ağlamaya başladım neden diyebildim neden yaptin ben sizin evin aşağıya geliyorum in dedi indim yuzugu suratına fırlattim değdi mi beni aldattığına değdi mi o kızı ne yapacaksın he sonunuz var mı dedim güldü ve bana o kızı alıp eve karı yapacagimi mı sanıyorsun dedi hep gülerek konuştu benimle devamını gerçekten hatırlamıyorum ağzıma geleni dedim çıktım eve
Kız aradı beni o beni arayıp inkar ediyor senin soylediklerini dedi bende ister inan ister inanma sizle daha isim olmaz seninle bir şeyler yasama derdine düşmüş o beni daha rahatsız etmeyin dedim kapattim birkaç saat sonra kız o dedigimi de yetistirmis o şahıs kızın yanına gitmiş ve kızın numarasından beni aradı beni tehdit etti gene bu kıza bir kere daha saçma sapan konuşup şeyler dersen sana pislik yaparim yapmayacagim şeyleri yaparım sana bu kız bana ait bana ait olana dokunamaz kimse bu kızı koluna takip karşına geçicem senin bize bulaşma dedi bana bende 4 senelik kiz arkadasina karsi şurda 2 günlük kızı mı savunup boyle konusuyorsun dedim kapattim inme indi sanki konuşmayı unuttum ben olayın şoku etkisi midir anlamadım ben ona hiç bir şey yapmadigim halde bunları hakedecek ne yaptım ben ? Iyiligimden başka bir şeyimi görmedi en son kavga edipte bitme nedeni ise girmeyip biz için bir şey yapmayıp gezmesiydi ama sanki ben ona cok ağır şeyler yasattim gibi ben Çok kötüyüm yemin ederim nefes alamıyorum ağlama krizlerine girdim annem halime üzülüp oda ağladı ben Çok kötüyüm bunu demek istemezdim ama yaşamak istemiyorum ölmek istiyorum artık ben bu acıyı kaldıramıyorum kalbim ağrıyor ...
Not ölmek derken onsuzluktan onun için değil bu durum bana çok ağır geldiği kötü olduğum için dedim düşünüyorum.
Ben yolda sokakta denk gelmim kotu olurum diye mahallemden disari cikmiyorum hep allaha dua ediyorum hep allaha sigindim o intikamimi alsinİlişkinin bitişi çok yeni fakat bu biraz takıntı gibi geldi. Senden başka kimse acı çekmiyor farkında mısın? Allaha havale et (tabii inanıyorsan) gerisini düşünme. Ve kendi hayatına odaklan evet burdan söylemek-yazmak- kolay diye düşünebilirsin ama emin ol ki senin iyi olman için diyorum. Ayrıca doğal olarak onları merak edebilirsin ama aynı şekilde kendini onlardan uzak tutabilirsin ilk başta zor olur ama kendine hayır dedikçe eminim ki o ikisini daha fazla merak etmeyeceksin. İş sende bitiyor.
Aynen oyle parmagimda yuzugu daha bende gir facesine bak silmemis söz gecemizin her seyimizin resmine tarihlere bak dedim heryerden engelliyorum onu dedi ustunden 1 saat gecti o kizin telefonundan beni aradi tehdit ettiO değil de o konuştuğunuz kız da ne gerizekalıymış yahu. Kıza benleyken seninle beraber olmuş yalan söylemiş diyorsun kız aynı hamam aynı tas devam ediyor. Ne koca meraklısı kızlar var.
Evli degildim sözlüydükOooo uzak kaç bu ne. Eşin de çekiyodur kafayı. Tehditlerine inanma. Sokakta karşı karşıya gelseniz topuklarını biyerine vura vura kaçar. Boşan. Aslanlar gibi kendinize bakarsn
Ben calismiyo parasi yoktur derken kiza catir catir yediriyoYok anam yok paraya gelmiş bücür
O günlerde gelecek elbet bu karanlik geceden kalkip ben gunesli gunler gorucem insallah keyifle izlicem sadeceOna da böylesi müstehak işte. Düzgün biriyle birlikte olsaydı daha mı iyidi? Belasını bulmuş işte. İlla izlemeyen devam edeceksen üzüntüyle değil keyifle izle olacakları.
Ben emin olun ki ne bir araya gelmek istiyorum ne de baska bir sey istemiyorum bu kadar insanlarin gözüne sokma amaci ne onu cozemiyorum tum ailem damat olarak taniyordu amcalarim halalarim teyzemler yolda sokakta gorduklerinde kizla el ele hic mi cekinmiyor gizli sakli yapamiyor ben anlamiyorumİnan acını içimde hissettim,seni çok iyi anlıyorum ama lütfen kendine zaman ver, onunla konuşmaya ikna etmeye çalışma,geri döner diye bekleme...Dönse de affetme...Geçecek , unutacaksın...
Bende oyle sonuna kadar haklisinizAman aman böylelerine acımıyorum valla. Kendileri ediyor kendileri buluyor. Aptallar.
Sunuyorum sadece gözüm yaşlı oda elimde olmadanKadın bundan kurtulmuş. Evrene şükürlerini falan sunsun.
Sevindigim durumda var tabi ama uzuntu agir basiyo onu kaybettim diye degil bu hale dustugum icinAllah kurtarmış.
Bırak üzülmeyi, sevinmen lazım..
Aynen oyle farkindayim ama tutamadim kendimi dundd bugunde her saat beraberler cunku karsilasicam diye cikamiyorum kötü olurum biliyorum kabullendim zor da olsatakıntı ve merak normal. ama bi süre sonra artık buna dur demennlazım kendi sağlığın için.
baktın gördün birlikteler tamam kafanda bunu ne kadar çabuk kabullenirsen o kadar çabuk atlatırsın. hazmetmesi zor ama yapabilirsin. gün gelecek şükredeceksin evlenmeden yüzünü gördüğün için. belki yıllar sonra dalga geçeceksin.
En çok zoruma gidenlerden biri de bu tum ailem sulalem biliyo seni kizla el ele gorduklerinde hic mi cekinmeyeceksin onlardan neyin cesareti özgüveni bu gizli saklı yap bari neyin rahatligi bune vicdansız biriymiş insan biraz empati yapar, gözüne sokmak istemez. yapıyosun madem gizli yap ne diye çarşaf çarşaf fotoğraf koyuyorsun. Ay canım sen de bakma Allah aşkına bırak ne halleri varsa görsünler. Adam hepsinin üstüne bi de sübyancı çıktı. üç gün sonra kız ondan sıkılınca aklı başına gelir dönmek ister, işte o zaman devran tersine dönecek emin ol. Her ne olursa olsun kurtuldun bu karaktersizden. şimdi üzgünsün daha farkında varmıyorsun ama biraz daha zaman geçsin çok şükredeceksin emin ol
Kızda neden suç bulunamayacakmış ? Bi dunya dosyasi kavgasi dövüsü esrarindan tutun pislikleri varmış ben onu aradim ben senin dedim ablan yasindayim senin yasinda kiz kardesim var dedim ki dogru var o benleyken senle gorustu dedim bilmiyordum engellicem dedi benle ciddi bir sekilde de konustu ne değisti sonra peki ? Fotograflarda o serefsizin ağzının icine giriyo icineeeSübyancı bir pislikten kurtulmuşsunuz, evet sübyancı ve o kızı cinsel anlamda kullanma derdinde olduğu apaçık. Kız daha çocuk ya çocuk, ona nasıl suç bulunabiliyor, bir-iki yoruma denk geldim, gelmez olaydım. ALLAH o çocuğu da kurtarsın bu pislikten.
Canım benim üzülme çünkü neden biliyormuşum evli değilsin ya evliyken sana bunları yapsaydı takılı kalma o hayatına devam ediyor ya sende devam et güçlü ol yol yakınken tanımışsın evli olsaydın çocuğun olsaydı inan herşey çok çooookkk zor olacaktı bunu sana başından olaylar geçen biri olarak söylüyorum ki hayatına bak ne güzel ki Allah sana evlenmeden ne olduğunu göstermişBen 2 konu açarak bahsetmistim her seyi işsizligi her seyi en basit nedenlermiş aldatiliyormusum!
Uzun olacak biraz umarım okursunuz
Bilmeyenler için yazayım 4 senedir beraberdik 5 aydırda sözlüydük bugün ögrendim ki 10 15 gün önce "benle birlikteyken" bir kızla daha görüşüyormuş o kızı buldum bugün aradım sen dedim konustugun adamın hiç mi sosyal medyalarına bakmadın fotoğraflarımızı kaldırmamış duruyo ya da sağa sola hic mi sormadın araştırmadın dedim bana kız "ben seni duydum bana 5 6 ay önce senle söz nişan attığını söyledi kuranın üstüne yemin ederim dedi" demiş o şahıs allah aşkına bu ne demek biz 5 6 ay önce söz atmışız kıza öyle demiş adam biz zaten o zamanlar da yüzük taktık kıza kalkıp dediği şeye bakarmısınız? Kıza bende dedim ki biz 10 15 gün önce onunla beraberdik biz yeni ayrıldık benle beraberken senle görüşüyormuş dedim kızda ben onu heryerden engelliyorum sizle olduğunu bilseydim görüştugumde isim olmazdı biz birde dün sevgili olmuştuk dedi tanışma hikayelerini anlatti. Kızla telefonu kapattık o şahıs beni aradı kiz konustuklarimizi anlatmis ve telefonda ağza alinmayacak küfürler hakaretler tehditler etti kaç senedir beraber olduğum adamı hiç tanıyamamışım ben. Sen o kızla aramı nasıl bozarsın ona nasıl saçma sapan konuşursun biz senle bitirmedik mı niye onla aramı bozuyorsun ben sana neler yapicam artik dedi bende doğru biz bitirdik istediğinle olabilirsin ama 10 15 gündür görüşüyormuşsun sen o zamanlarda benleydin dedim istemdışı ağlamaya başladım neden diyebildim neden yaptin ben sizin evin aşağıya geliyorum in dedi indim yuzugu suratına fırlattim değdi mi beni aldattığına değdi mi o kızı ne yapacaksın he sonunuz var mı dedim güldü ve bana o kızı alıp eve karı yapacagimi mı sanıyorsun dedi hep gülerek konuştu benimle devamını gerçekten hatırlamıyorum ağzıma geleni dedim çıktım eve
Kız aradı beni o beni arayıp inkar ediyor senin soylediklerini dedi bende ister inan ister inanma sizle daha isim olmaz seninle bir şeyler yasama derdine düşmüş o beni daha rahatsız etmeyin dedim kapattim birkaç saat sonra kız o dedigimi de yetistirmis o şahıs kızın yanına gitmiş ve kızın numarasından beni aradı beni tehdit etti gene bu kıza bir kere daha saçma sapan konuşup şeyler dersen sana pislik yaparim yapmayacagim şeyleri yaparım sana bu kız bana ait bana ait olana dokunamaz kimse bu kızı koluna takip karşına geçicem senin bize bulaşma dedi bana bende 4 senelik kiz arkadasina karsi şurda 2 günlük kızı mı savunup boyle konusuyorsun dedim kapattim inme indi sanki konuşmayı unuttum ben olayın şoku etkisi midir anlamadım ben ona hiç bir şey yapmadigim halde bunları hakedecek ne yaptım ben ? Iyiligimden başka bir şeyimi görmedi en son kavga edipte bitme nedeni ise girmeyip biz için bir şey yapmayıp gezmesiydi ama sanki ben ona cok ağır şeyler yasattim gibi ben Çok kötüyüm yemin ederim nefes alamıyorum ağlama krizlerine girdim annem halime üzülüp oda ağladı ben Çok kötüyüm bunu demek istemezdim ama yaşamak istemiyorum ölmek istiyorum artık ben bu acıyı kaldıramıyorum kalbim ağrıyor ...
Not ölmek derken onsuzluktan onun için değil bu durum bana çok ağır geldiği kötü olduğum için dedim düşünüyorum.
Aynen öyle tercih edildigim insana bak birde kardesim yasinda ama kiz 16 da gostermiyo degisik bir tip ben kizi cok arastirdim kiz rahat benim kac senelik sevgilimdi el ele biri gorur diye zar zor gezdim yuzuk takinca yolda sokakta rahatladim kiz daha 16 yasinda el ele korkup cekindigi kimsesi yok demek kioh bi de suç dosyaları ve Esrar geçmişi var, canım Allah aşkına git iki rekat şükür namazı kıl.
Evet doğru diyorsunuz o zaman halim daha vahimdi ama gene de engel olamiyorum kendimden nefret ediyorum yemin ederim kendi gözlerimi bantlayasım geliyo hemen gözlerim doluyo tutamiyorum ben kendimi degisik psikolojilere girdimCanım benim üzülme çünkü neden biliyormuşum evli değilsin ya evliyken sana bunları yapsaydı takılı kalma o hayatına devam ediyor ya sende devam et güçlü ol yol yakınken tanımışsın evli olsaydın çocuğun olsaydı inan herşey çok çooookkk zor olacaktı bunu sana başından olaylar geçen biri olarak söylüyorum ki hayatına bak ne güzel ki Allah sana evlenmeden ne olduğunu göstermiş
Ben keşke senin gibi nişanlıyken aldatılsaydım benim bir çocuğum var 3yaşında ve eşim bir kızla iki üç kez görüştü cinsel anlamda bir şey yaşamadılar biliyorum çok psikopata bağladım çok oyunlar yaptım ikisine de ama gel gör boşanamadım adam pişman oldu çocuğum var öyle kolay değil ama sen çok şanslısın biliyomusun Allah sana göstermiş şunu unutma kimse vazgeçilmez değil bin kat daha iyisini bulursun hayatına bak ve şükret sen kazandınEvet doğru diyorsunuz o zaman halim daha vahimdi ama gene de engel olamiyorum kendimden nefret ediyorum yemin ederim kendi gözlerimi bantlayasım geliyo hemen gözlerim doluyo tutamiyorum ben kendimi degisik psikolojilere girdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?