Ayakta uyumuşum aldatılmışımda haberim yokmuş

Ihbar etsem benden bilecek beni tehdit etti cok tehdit etti hemde basima bir is gelse ne olacak babama tehdit ettigini dedim babam bir sey yapmaya kalkisirsa bana söyle dedi babamida biliyorum o serefsiz icin babamin basini yakamam
Bsni tehdit etti cok ama ummadigin seyler yaparim pislik yaparim sana dedi babamin o serefsiz icin basi belaya mi girsin kiz cok rahatmis kavgadan dovusten esrardan dosyalari varmis ben kizi cok arastirdim
Bu hikaye hüsranla bitecek. Sen o zamana kadar kendini toparla hayatına bak. Onlar ayrıldığında umurunda bile olmayacak.
Insallah ama ben kiyamazken parasi bitmesin etmesin diye daha neler neler ya ben salagin tekiymisim

İlişkinin bitişi çok yeni fakat bu biraz takıntı gibi geldi. Senden başka kimse acı çekmiyor farkında mısın? Allaha havale et (tabii inanıyorsan) gerisini düşünme. Ve kendi hayatına odaklan evet burdan söylemek-yazmak- kolay diye düşünebilirsin ama emin ol ki senin iyi olman için diyorum. Ayrıca doğal olarak onları merak edebilirsin ama aynı şekilde kendini onlardan uzak tutabilirsin ilk başta zor olur ama kendine hayır dedikçe eminim ki o ikisini daha fazla merak etmeyeceksin. İş sende bitiyor.

O değil de o konuştuğunuz kız da ne gerizekalıymış yahu. Kıza benleyken seninle beraber olmuş yalan söylemiş diyorsun kız aynı hamam aynı tas devam ediyor. Ne koca meraklısı kızlar var.

Oooo uzak kaç bu ne. Eşin de çekiyodur kafayı. Tehditlerine inanma. Sokakta karşı karşıya gelseniz topuklarını biyerine vura vura kaçar. Boşan. Aslanlar gibi kendinize bakarsn

Ona da böylesi müstehak işte. Düzgün biriyle birlikte olsaydı daha mı iyidi? Belasını bulmuş işte. İlla izlemeyen devam edeceksen üzüntüyle değil keyifle izle olacakları.

İnan acını içimde hissettim,seni çok iyi anlıyorum ama lütfen kendine zaman ver, onunla konuşmaya ikna etmeye çalışma,geri döner diye bekleme...Dönse de affetme...Geçecek , unutacaksın...

Allah kurtarmış.
Bırak üzülmeyi, sevinmen lazım..

takıntı ve merak normal. ama bi süre sonra artık buna dur demennlazım kendi sağlığın için.

baktın gördün birlikteler tamam kafanda bunu ne kadar çabuk kabullenirsen o kadar çabuk atlatırsın. hazmetmesi zor ama yapabilirsin. gün gelecek şükredeceksin evlenmeden yüzünü gördüğün için. belki yıllar sonra dalga geçeceksin.

ne vicdansız biriymiş insan biraz empati yapar, gözüne sokmak istemez. yapıyosun madem gizli yap ne diye çarşaf çarşaf fotoğraf koyuyorsun. Ay canım sen de bakma Allah aşkına bırak ne halleri varsa görsünler. Adam hepsinin üstüne bi de sübyancı çıktı. üç gün sonra kız ondan sıkılınca aklı başına gelir dönmek ister, işte o zaman devran tersine dönecek emin ol. Her ne olursa olsun kurtuldun bu karaktersizden. şimdi üzgünsün daha farkında varmıyorsun ama biraz daha zaman geçsin çok şükredeceksin emin ol

Sübyancı bir pislikten kurtulmuşsunuz, evet sübyancı ve o kızı cinsel anlamda kullanma derdinde olduğu apaçık. Kız daha çocuk ya çocuk, ona nasıl suç bulunabiliyor, bir-iki yoruma denk geldim, gelmez olaydım. ALLAH o çocuğu da kurtarsın bu pislikten.

Ben yolda sokakta denk gelmim kotu olurum diye mahallemden disari cikmiyorum hep allaha dua ediyorum hep allaha sigindim o intikamimi alsin
O değil de o konuştuğunuz kız da ne gerizekalıymış yahu. Kıza benleyken seninle beraber olmuş yalan söylemiş diyorsun kız aynı hamam aynı tas devam ediyor. Ne koca meraklısı kızlar var.
Aynen oyle parmagimda yuzugu daha bende gir facesine bak silmemis söz gecemizin her seyimizin resmine tarihlere bak dedim heryerden engelliyorum onu dedi ustunden 1 saat gecti o kizin telefonundan beni aradi tehdit etti
Oooo uzak kaç bu ne. Eşin de çekiyodur kafayı. Tehditlerine inanma. Sokakta karşı karşıya gelseniz topuklarını biyerine vura vura kaçar. Boşan. Aslanlar gibi kendinize bakarsn
Evli degildim sözlüydük
Yok anam yok paraya gelmiş bücür
Ben calismiyo parasi yoktur derken kiza catir catir yediriyo
Ona da böylesi müstehak işte. Düzgün biriyle birlikte olsaydı daha mı iyidi? Belasını bulmuş işte. İlla izlemeyen devam edeceksen üzüntüyle değil keyifle izle olacakları.
O günlerde gelecek elbet bu karanlik geceden kalkip ben gunesli gunler gorucem insallah keyifle izlicem sadece
İnan acını içimde hissettim,seni çok iyi anlıyorum ama lütfen kendine zaman ver, onunla konuşmaya ikna etmeye çalışma,geri döner diye bekleme...Dönse de affetme...Geçecek , unutacaksın...
Ben emin olun ki ne bir araya gelmek istiyorum ne de baska bir sey istemiyorum bu kadar insanlarin gözüne sokma amaci ne onu cozemiyorum tum ailem damat olarak taniyordu amcalarim halalarim teyzemler yolda sokakta gorduklerinde kizla el ele hic mi cekinmiyor gizli sakli yapamiyor ben anlamiyorum
Aman aman böylelerine acımıyorum valla. Kendileri ediyor kendileri buluyor. Aptallar.
Bende oyle sonuna kadar haklisiniz
Kadın bundan kurtulmuş. Evrene şükürlerini falan sunsun.
Sunuyorum sadece gözüm yaşlı oda elimde olmadan
Allah kurtarmış.
Bırak üzülmeyi, sevinmen lazım..
Sevindigim durumda var tabi ama uzuntu agir basiyo onu kaybettim diye degil bu hale dustugum icin
Aynen oyle farkindayim ama tutamadim kendimi dundd bugunde her saat beraberler cunku karsilasicam diye cikamiyorum kötü olurum biliyorum kabullendim zor da olsa
En çok zoruma gidenlerden biri de bu tum ailem sulalem biliyo seni kizla el ele gorduklerinde hic mi cekinmeyeceksin onlardan neyin cesareti özgüveni bu gizli saklı yap bari neyin rahatligi bu
Kızda neden suç bulunamayacakmış ? Bi dunya dosyasi kavgasi dövüsü esrarindan tutun pislikleri varmış ben onu aradim ben senin dedim ablan yasindayim senin yasinda kiz kardesim var dedim ki dogru var o benleyken senle gorustu dedim bilmiyordum engellicem dedi benle ciddi bir sekilde de konustu ne değisti sonra peki ? Fotograflarda o serefsizin ağzının icine giriyo icineee

Canım benim üzülme çünkü neden biliyormuşum evli değilsin ya evliyken sana bunları yapsaydı takılı kalma o hayatına devam ediyor ya sende devam et güçlü ol yol yakınken tanımışsın evli olsaydın çocuğun olsaydı inan herşey çok çooookkk zor olacaktı bunu sana başından olaylar geçen biri olarak söylüyorum ki hayatına bak ne güzel ki Allah sana evlenmeden ne olduğunu göstermiş

oh bi de suç dosyaları ve Esrar geçmişi var, canım Allah aşkına git iki rekat şükür namazı kıl.
Aynen öyle tercih edildigim insana bak birde kardesim yasinda ama kiz 16 da gostermiyo degisik bir tip ben kizi cok arastirdim kiz rahat benim kac senelik sevgilimdi el ele biri gorur diye zar zor gezdim yuzuk takinca yolda sokakta rahatladim kiz daha 16 yasinda el ele korkup cekindigi kimsesi yok demek ki

Evet doğru diyorsunuz o zaman halim daha vahimdi ama gene de engel olamiyorum kendimden nefret ediyorum yemin ederim kendi gözlerimi bantlayasım geliyo hemen gözlerim doluyo tutamiyorum ben kendimi degisik psikolojilere girdim

Evet doğru diyorsunuz o zaman halim daha vahimdi ama gene de engel olamiyorum kendimden nefret ediyorum yemin ederim kendi gözlerimi bantlayasım geliyo hemen gözlerim doluyo tutamiyorum ben kendimi degisik psikolojilere girdim
Ben keşke senin gibi nişanlıyken aldatılsaydım benim bir çocuğum var 3yaşında ve eşim bir kızla iki üç kez görüştü cinsel anlamda bir şey yaşamadılar biliyorum çok psikopata bağladım çok oyunlar yaptım ikisine de ama gel gör boşanamadım adam pişman oldu çocuğum var öyle kolay değil ama sen çok şanslısın biliyomusun Allah sana göstermiş şunu unutma kimse vazgeçilmez değil bin kat daha iyisini bulursun hayatına bak ve şükret sen kazandın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…