Ayakta uyumuşum aldatılmışımda haberim yokmuş

Kıza hiç kızmayın bence. 1 6 yaşında küçücük çocuk ne bilsin ki. Onun yanında size saydırınca tabiki ona inanır yavrucak diyeyim bari. Sakın o adam hakkında size gelen hiçbir bilgiye itibar etmeyin. Önünüze bakın. Bundan sonrasını o düşünsün. Kimsenin ahı yerde kalmaz. Dua edin Allah a sığının. Hak yerini er geç bulur. Ama sadece bittiğini kabullenin. Ne olur arasın yalvarsın gibi beklentilere girmeyin

İkiside çocuk merak etme 3 gün sonra başlarlar birbirine girmeye işi güç yok aylak aylak gezen ergen biri üzülmene değmez

C
canim cok iyi demissin ondan sana hayir gelmezmis zaten sanslisin gercek yuzunu gordun en azindan

Ben bittigini kabullendim kendime olanlari yediremiyorum kanıma dokunuyo hele ki dun o fotograflari gordum ya nefesim kesildi hicbir sekilde bana donsunde yalvarsin pismanliginida dile getirsin kafasinda da degilim asla istemiyorum onu asla bana yasattiklarinin 2 mislini yasasin yeter

verilmiş sadakanız varmış canım
ya evlenip aldatılsaydınız çoluk çocuk olduktan sonra mesela Allah korusun
kendinizi toparlayın ve okul işlerine 4 elle sarılın
bol bol dua edin kendiniz için... onları da Allah a havale edin

Ayy canım eminim ki bu kötü günleri atlatacaksın ve bu heriften kurtulduğuna şükrediceksin. O değil de herif tam bir sübyancı yahu 16 yaşındaki kızla ilişki ne demek? Kıza zaten bir şey demiyorum 24 yaşındaki biriyle normal bir kız aşk meşk ilişkilerine girmez. Kız da sıfır gözümde. İşte bulmuşlar birbirlerini merak etme bunlar cicim ayları bak ne oluyor daha sonrasında. Bu arada kendi hayatını da ihmal etme üzül fakat yas tutma.

Geçecek inşaallah

Kuzum o kızla da nereye kadar gidebilcekler o kiz da aci cekcek bu iliskinin sonunda bu belli..
Sen dua et kurtulduguna bi daha da hayatina girmesine asla izin verme. Biliyorum kolay degil ama bak gör o hala kendi yalan iliskilerini yasarken sen mutlu gercekten sevdigin bi adamla yasicaksin...
Bide benden bi tavsiye artik engelle hicji sekilde gorme onlarin resimlerini falan gorursen unutamazsin bende yasadim zamaninda biliyorum.

kız çok küçükmüş ya kandırılmış olması yüksek ihtimal.

adam sorumluluktan kaçıp daha az emek vereceği daha az sorumluluk gerektiren bi ilişkiye kaçmış. bu kadar basit. erkek totosu zora gelmeyi sevmez

Yüzsüze bak. Bir daha ararsa bak oğlum ben öyle rahatlıkla tehdit edeceğin bir insan değilim ayağını denk al de. Abin kuzenin amca oğulların varsa şunu bi okşasınlar bence. Ya da gerek yok hayatına devam et ama intikam da almak isterdim yerinde olsam

Bundan belli bir süre sonra karşına çok daha iyi biri çıkacak ve bütün bunları unutacaksın emin ol sadece sabret

Yazık böyle bi insan için boşa kendini düşürmüşsün

16 yaşındaki kıza mı yanayım
Senin o saşıktan kurtulduğuna mı sevineyim
Şakın geri adım atma

Toplu bi cevap vermek istiyorum gene .
Belki aptalin safın kerizin tekiyim kendime acı cektiriyorum yapmamam bakmamam lazim evet farkindayim ama öyle merak ediyorum ne yaptiklarini yemin ederim allah sabahi gostermesinki mahalle arasi haric çarşıya merkeze cikmiyorum ikisini el ele gorurum diye arkadasiyla konustugumda da mahaeds gordum ne yapiyorlar diye merak ettim baktim kizin snaplerine instagramdan her saat snap atmis kiz oyle fotograflar cekinmisler ki kizi alisverise goturmus giyindirmis lokantaya gitmisler bi dunya yemisler icmisler kiza aldigi seylerin posedinide kendi tasiyo bana bir ssy aldiginda ben kendim tasirdim bana bir sey aldi sonucta poseti kendim tasiyayim derdim calismadigi icin parasi yoktur azdır mahcup olmasin derdim acım bile demezdim bende pada dahi olsa ben oderim diye govde gosterisi yaparda zor duruma sokmim derdim ya allah askina kizla ikisi kaldirimda el ele tutusup biri resimlerini cekmis kizda bu sokaklarda şehir de askimiza sahit oldu demis o seref yoksununu elini tutarken cekmis sana cok asigim adam bilmem ne ya neler neler diyecekziniz kizim salakmisin niye bakiyorsun diye evet salaklik yaptigim merak ettim gene baktigim surecede duzelemicem ama tutucam kendimi ya gorende körkütük aşıklar sanacak belkide o asık oldu kiza yeminle nefes alamiyorum yemek yiyemiyorum dun gece ruyamda evlendiklerini gordum bi yerde aynanin karsisinda fotograf cekinmisler kiz onun yanaklarını tutmus yuzunu kendine cekmis ben yolda gezerken o bi kiza bakti gibi olsa kiskancliktan kudururdum delirirdim o kizin ona dokunmasi yuz yuze o resimler anlatamiyorum ben nefes alamiyorum !

18 in altında bir kızla birlikte olmak kanun gereği çocuk istismarıdır .ihbar edin bunu kaydedin boşanma patlatın şu gereksize ayy banlanmamak için hanımefendi çizgimi bozmuyorum. Mahalleden konu komşu varsa linç etsinler şu kızı bu ne ya. Yaşıtlarıyla takılsın gereksiz

Kız da parasına gelmiştir şu herifin. Bul kızın anasını babasını şikayet et. Erkek hesabı aç mesaj at kıza takip isteği at akrabasını anasını babasını bul. Küçücük bebeye bak ya. Ben 16 yaşımda böyle değildim hanımefendi ya.

Bu hikaye hüsranla bitecek. Sen o zamana kadar kendini toparla hayatına bak. Onlar ayrıldığında umurunda bile olmayacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…