- Konu Sahibi lonelinessyk
-
Kıza hiç kızmayın bence. 1 6 yaşında küçücük çocuk ne bilsin ki. Onun yanında size saydırınca tabiki ona inanır yavrucak diyeyim bari. Sakın o adam hakkında size gelen hiçbir bilgiye itibar etmeyin. Önünüze bakın. Bundan sonrasını o düşünsün. Kimsenin ahı yerde kalmaz. Dua edin Allah a sığının. Hak yerini er geç bulur. Ama sadece bittiğini kabullenin. Ne olur arasın yalvarsın gibi beklentilere girmeyinHepinizden gercekten tek tek tesekkur ederim destek mesajlariniz icin tek tek cevap atamiyorum yazilanlara cunku diyeceklerim ayni seyler sonuc belli
Dün tutamadim kendimi kizin instagram hesabina baktim sevgililer gununu kutlamislar cafeye gitmisler oyle fotograflar cekinmisler ki altlarina kiz bi dünya aşk sözleri yazmış oysaki kiza soylemistim benleyken senls gorusuyo diye kiz ona inanmayi tercih etmis fotograflarda nasilda keyifleri yerinde mutlular o fotograflara bakarak 1 saat agladim ah ede ede... insallah ettigim ahlar boynuna dolanir benim cafeye gitmeme izin vermezdi kiskanirdi o ortamlarda cok erkek var derdi beraber gidelim derdim ona da yok sevmiyorum ben cafe ortamini derdi kizla boy boy cafede fotograf atip sevgililer gununu kutlamislar bela okumak istemiyorum ama o kizin allah belasini versin kizda 16 yasindaymis lise 2 ogrencisi o seref yoksunu insan 24 yasinda aradaki yas farkida ortada
Ben bu rahatligi genisligi anlayamiyorum hanimlar tum sulalem onu taniyordu kizi koluna takıp yolda sokakta geziyorlarmis cevrem gormus hic mi korkusu yok ayip terbiyesizlik demiyor bu ya ailemle denk gelse yolda ? Ailem nefret ediyor kendisinden hele annem onu bi yolda goreyim agzinin payini vericem genc bi kizin onuruyla gururuyla oynanir mi diyo anneme deme etme bosver diyorum ama nafile
Dünde gezerken yakin bir arkadasiyla karsilastim o seref yoksunun bana yenge senle 2 dakika onemli bir sey konusabilirmiyim dedi tabikidd hayir bana da yenge deme dedim gidiyodum arkadasi direk konuya girdi yenge o cok bunalimda ben sizin iyi olmanizi isterim ben ona cok akil verdim kardesim yapma etme dedim dedi oda biz lonelinessle cok tartisiyoruz cok sıkıyo bunaltiyo beni zaten ben buralardan gidicem yakinda sehir disinda akrabalarimin yanina gidip orada hayatimi kurucam demis
Bende arkadasina bana bunlari anlatma ben onu sıktıysamda işe güce girsin diye sıktım iyiki de sıkmışım ki gercek yuzunu gordum kendini baska kizlara atti benimle daha mubattap olmayin isinize bakin o seref yoksunu ahlaksiz insanın adını bana anma gebersin dedim gittim
Ne kendi aramizda taktigimiz söz beni istemeye geldiler digersi gun aileler arasinda soz kesildi nisanda da nisanimiz olacaktibu soz kendi aranizda taktiginiz soz di mi? ne uzattin ya... kapat gitsin.artik..
canim cok iyi demissin ondan sana hayir gelmezmis zaten sanslisin gercek yuzunu gordun en azindanHepinizden gercekten tek tek tesekkur ederim destek mesajlariniz icin tek tek cevap atamiyorum yazilanlara cunku diyeceklerim ayni seyler sonuc belli
Dün tutamadim kendimi kizin instagram hesabina baktim sevgililer gununu kutlamislar cafeye gitmisler oyle fotograflar cekinmisler ki altlarina kiz bi dünya aşk sözleri yazmış oysaki kiza soylemistim benleyken senls gorusuyo diye kiz ona inanmayi tercih etmis fotograflarda nasilda keyifleri yerinde mutlular o fotograflara bakarak 1 saat agladim ah ede ede... insallah ettigim ahlar boynuna dolanir benim cafeye gitmeme izin vermezdi kiskanirdi o ortamlarda cok erkek var derdi beraber gidelim derdim ona da yok sevmiyorum ben cafe ortamini derdi kizla boy boy cafede fotograf atip sevgililer gununu kutlamislar bela okumak istemiyorum ama o kizin allah belasini versin kizda 16 yasindaymis lise 2 ogrencisi o seref yoksunu insan 24 yasinda aradaki yas farkida ortada
Ben bu rahatligi genisligi anlayamiyorum hanimlar tum sulalem onu taniyordu kizi koluna takıp yolda sokakta geziyorlarmis cevrem gormus hic mi korkusu yok ayip terbiyesizlik demiyor bu ya ailemle denk gelse yolda ? Ailem nefret ediyor kendisinden hele annem onu bi yolda goreyim agzinin payini vericem genc bi kizin onuruyla gururuyla oynanir mi diyo anneme deme etme bosver diyorum ama nafile
Dünde gezerken yakin bir arkadasiyla karsilastim o seref yoksunun bana yenge senle 2 dakika onemli bir sey konusabilirmiyim dedi tabikidd hayir bana da yenge deme dedim gidiyodum arkadasi direk konuya girdi yenge o cok bunalimda ben sizin iyi olmanizi isterim ben ona cok akil verdim kardesim yapma etme dedim dedi oda biz lonelinessle cok tartisiyoruz cok sıkıyo bunaltiyo beni zaten ben buralardan gidicem yakinda sehir disinda akrabalarimin yanina gidip orada hayatimi kurucam demis
Bende arkadasina bana bunlari anlatma ben onu sıktıysamda işe güce girsin diye sıktım iyiki de sıkmışım ki gercek yuzunu gordum kendini baska kizlara atti benimle daha mubattap olmayin isinize bakin o seref yoksunu ahlaksiz insanın adını bana anma gebersin dedim gittim
Ben bittigini kabullendim kendime olanlari yediremiyorum kanıma dokunuyo hele ki dun o fotograflari gordum ya nefesim kesildi hicbir sekilde bana donsunde yalvarsin pismanliginida dile getirsin kafasinda da degilim asla istemiyorum onu asla bana yasattiklarinin 2 mislini yasasin yeterKıza hiç kızmayın bence. 1 6 yaşında küçücük çocuk ne bilsin ki. Onun yanında size saydırınca tabiki ona inanır yavrucak diyeyim bari. Sakın o adam hakkında size gelen hiçbir bilgiye itibar etmeyin. Önünüze bakın. Bundan sonrasını o düşünsün. Kimsenin ahı yerde kalmaz. Dua edin Allah a sığının. Hak yerini er geç bulur. Ama sadece bittiğini kabullenin. Ne olur arasın yalvarsın gibi beklentilere girmeyin
Aynen oyle icimde sevgi kalmadi oyle kin ve nefret doluyum ki anlatamam...C
canim cok iyi demissin ondan sana hayir gelmezmis zaten sanslisin gercek yuzunu gordun en azindan
verilmiş sadakanız varmış canımHepinizden gercekten tek tek tesekkur ederim destek mesajlariniz icin tek tek cevap atamiyorum yazilanlara cunku diyeceklerim ayni seyler sonuc belli
Ayy canım eminim ki bu kötü günleri atlatacaksın ve bu heriften kurtulduğuna şükrediceksin. O değil de herif tam bir sübyancı yahu 16 yaşındaki kızla ilişki ne demek? Kıza zaten bir şey demiyorum 24 yaşındaki biriyle normal bir kız aşk meşk ilişkilerine girmez. Kız da sıfır gözümde. İşte bulmuşlar birbirlerini merak etme bunlar cicim ayları bak ne oluyor daha sonrasında. Bu arada kendi hayatını da ihmal etme üzül fakat yas tutma.Hepinizden gercekten tek tek tesekkur ederim destek mesajlariniz icin tek tek cevap atamiyorum yazilanlara cunku diyeceklerim ayni seyler sonuc belli
Geçecek inşaallahBen bittigini kabullendim kendime olanlari yediremiyorum kanıma dokunuyo hele ki dun o fotograflari gordum ya nefesim kesildi hicbir sekilde bana donsunde yalvarsin pismanliginida dile getirsin kafasinda da degilim asla istemiyorum onu asla bana yasattiklarinin 2 mislini yasasin yeter
Kuzum o kızla da nereye kadar gidebilcekler o kiz da aci cekcek bu iliskinin sonunda bu belli..Hepinizden gercekten tek tek tesekkur ederim destek mesajlariniz icin tek tek cevap atamiyorum yazilanlara cunku diyeceklerim ayni seyler sonuc belli
Yüzsüze bak. Bir daha ararsa bak oğlum ben öyle rahatlıkla tehdit edeceğin bir insan değilim ayağını denk al de. Abin kuzenin amca oğulların varsa şunu bi okşasınlar bence. Ya da gerek yok hayatına devam et ama intikam da almak isterdim yerinde olsamBen 2 konu açarak bahsetmistim her seyi işsizligi her seyi en basit nedenlermiş aldatiliyormusum!
Uzun olacak biraz umarım okursunuz
Bilmeyenler için yazayım 4 senedir beraberdik 5 aydırda sözlüydük bugün ögrendim ki 10 15 gün önce "benle birlikteyken" bir kızla daha görüşüyormuş o kızı buldum bugün aradım sen dedim konustugun adamın hiç mi sosyal medyalarına bakmadın fotoğraflarımızı kaldırmamış duruyo ya da sağa sola hic mi sormadın araştırmadın dedim bana kız "ben seni duydum bana 5 6 ay önce senle söz nişan attığını söyledi kuranın üstüne yemin ederim dedi" demiş o şahıs allah aşkına bu ne demek biz 5 6 ay önce söz atmışız kıza öyle demiş adam biz zaten o zamanlar da yüzük taktık kıza kalkıp dediği şeye bakarmısınız? Kıza bende dedim ki biz 10 15 gün önce onunla beraberdik biz yeni ayrıldık benle beraberken senle görüşüyormuş dedim kızda ben onu heryerden engelliyorum sizle olduğunu bilseydim görüştugumde isim olmazdı biz birde dün sevgili olmuştuk dedi tanışma hikayelerini anlatti. Kızla telefonu kapattık o şahıs beni aradı kiz konustuklarimizi anlatmis ve telefonda ağza alinmayacak küfürler hakaretler tehditler etti kaç senedir beraber olduğum adamı hiç tanıyamamışım ben. Sen o kızla aramı nasıl bozarsın ona nasıl saçma sapan konuşursun biz senle bitirmedik mı niye onla aramı bozuyorsun ben sana neler yapicam artik dedi bende doğru biz bitirdik istediğinle olabilirsin ama 10 15 gündür görüşüyormuşsun sen o zamanlarda benleydin dedim istemdışı ağlamaya başladım neden diyebildim neden yaptin ben sizin evin aşağıya geliyorum in dedi indim yuzugu suratına fırlattim değdi mi beni aldattığına değdi mi o kızı ne yapacaksın he sonunuz var mı dedim güldü ve bana o kızı alıp eve karı yapacagimi mı sanıyorsun dedi hep gülerek konuştu benimle devamını gerçekten hatırlamıyorum ağzıma geleni dedim çıktım eve
Kız aradı beni o beni arayıp inkar ediyor senin soylediklerini dedi bende ister inan ister inanma sizle daha isim olmaz seninle bir şeyler yasama derdine düşmüş o beni daha rahatsız etmeyin dedim kapattim birkaç saat sonra kız o dedigimi de yetistirmis o şahıs kızın yanına gitmiş ve kızın numarasından beni aradı beni tehdit etti gene bu kıza bir kere daha saçma sapan konuşup şeyler dersen sana pislik yaparim yapmayacagim şeyleri yaparım sana bu kız bana ait bana ait olana dokunamaz kimse bu kızı koluna takip karşına geçicem senin bize bulaşma dedi bana bende 4 senelik kiz arkadasina karsi şurda 2 günlük kızı mı savunup boyle konusuyorsun dedim kapattim inme indi sanki konuşmayı unuttum ben olayın şoku etkisi midir anlamadım ben ona hiç bir şey yapmadigim halde bunları hakedecek ne yaptım ben ? Iyiligimden başka bir şeyimi görmedi en son kavga edipte bitme nedeni ise girmeyip biz için bir şey yapmayıp gezmesiydi ama sanki ben ona cok ağır şeyler yasattim gibi ben Çok kötüyüm yemin ederim nefes alamıyorum ağlama krizlerine girdim annem halime üzülüp oda ağladı ben Çok kötüyüm bunu demek istemezdim ama yaşamak istemiyorum ölmek istiyorum artık ben bu acıyı kaldıramıyorum kalbim ağrıyor ...
Not ölmek derken onsuzluktan onun için değil bu durum bana çok ağır geldiği kötü olduğum için dedim düşünüyorum.
Insallah tek temennimÇok üzüldüm, Allah cezasını verir inşallah böyle insanların. Daha ne diyeyim...
canim benim bunlar gecici gunler o kizin akli su gibi bana gore 16 yasinda kiz cocuk sayilir. bak kendinden 8 yas kucuk cocuk daha kardrsi yasinda biriyle. mutluluk pozlari veriyor ben kiza bisey demiyorm yasi getcekten kucuk akli basinda olsa. hayati toz. pembe. sanmazdi canim benim. bu dunyada hersey gelip gecicidir insanlar yaptiklarini cekmeden olmezler sadece allah cok buyik kuzum cok ben inaniyotm 1 kac ay sonra senin hayatina duzgun biri gelicek ve. zaten yonlendirmeye ihtiyaci olmayan biriyle akili biriyle yoluna bakacan kendi dusunsun evlense bile sorumsuz isizsiz gucsuz. hani bir laf var bugun buldugunu yiyen yarina bakmayan bir tip. colu cocugu ondan sunu bunu isteyince gorecem ben onu. hic sanmiyormmm. canimmm sen ise genc guzelsindir akilli olmasan ona yol gostermezdin aslinda soylenecwk cok sey var ama bos degmezz canim benimmm. sadece cok sanslisin
Bundan belli bir süre sonra karşına çok daha iyi biri çıkacak ve bütün bunları unutacaksın emin ol sadece sabret
verilmiş sadakanız varmış canım
ya evlenip aldatılsaydınız çoluk çocuk olduktan sonra mesela Allah korusun
kendinizi toparlayın ve okul işlerine 4 elle sarılın
bol bol dua edin kendiniz için... onları da Allah a havale edin
Ayy canım eminim ki bu kötü günleri atlatacaksın ve bu heriften kurtulduğuna şükrediceksin. O değil de herif tam bir sübyancı yahu 16 yaşındaki kızla ilişki ne demek? Kıza zaten bir şey demiyorum 24 yaşındaki biriyle normal bir kız aşk meşk ilişkilerine girmez. Kız da sıfır gözümde. İşte bulmuşlar birbirlerini merak etme bunlar cicim ayları bak ne oluyor daha sonrasında. Bu arada kendi hayatını da ihmal etme üzül fakat yas tutma.
Kuzum o kızla da nereye kadar gidebilcekler o kiz da aci cekcek bu iliskinin sonunda bu belli..
Sen dua et kurtulduguna bi daha da hayatina girmesine asla izin verme. Biliyorum kolay degil ama bak gör o hala kendi yalan iliskilerini yasarken sen mutlu gercekten sevdigin bi adamla yasicaksin...
Bide benden bi tavsiye artik engelle hicji sekilde gorme onlarin resimlerini falan gorursen unutamazsin bende yasadim zamaninda biliyorum.
kız çok küçükmüş ya kandırılmış olması yüksek ihtimal.
adam sorumluluktan kaçıp daha az emek vereceği daha az sorumluluk gerektiren bi ilişkiye kaçmış. bu kadar basit. erkek totosu zora gelmeyi sevmez
Yüzsüze bak. Bir daha ararsa bak oğlum ben öyle rahatlıkla tehdit edeceğin bir insan değilim ayağını denk al de. Abin kuzenin amca oğulların varsa şunu bi okşasınlar bence. Ya da gerek yok hayatına devam et ama intikam da almak isterdim yerinde olsam
Yazık böyle bi insan için boşa kendini düşürmüşsün
16 yaşındaki kıza mı yanayım
Senin o saşıktan kurtulduğuna mı sevineyim
Şakın geri adım atma
18 in altında bir kızla birlikte olmak kanun gereği çocuk istismarıdır .ihbar edin bunu kaydedin boşanma patlatın şu gereksize ayy banlanmamak için hanımefendi çizgimi bozmuyorum. Mahalleden konu komşu varsa linç etsinler şu kızı bu ne ya. Yaşıtlarıyla takılsın gereksizToplu bi cevap vermek istiyorum gene .
Belki aptalin safın kerizin tekiyim kendime acı cektiriyorum yapmamam bakmamam lazim evet farkindayim ama öyle merak ediyorum ne yaptiklarini yemin ederim allah sabahi gostermesinki mahalle arasi haric çarşıya merkeze cikmiyorum ikisini el ele gorurum diye arkadasiyla konustugumda da mahaeds gordum ne yapiyorlar diye merak ettim baktim kizin snaplerine instagramdan her saat snap atmis kiz oyle fotograflar cekinmisler ki kizi alisverise goturmus giyindirmis lokantaya gitmisler bi dunya yemisler icmisler kiza aldigi seylerin posedinide kendi tasiyo bana bir ssy aldiginda ben kendim tasirdim bana bir sey aldi sonucta poseti kendim tasiyayim derdim calismadigi icin parasi yoktur azdır mahcup olmasin derdim acım bile demezdim bende pada dahi olsa ben oderim diye govde gosterisi yaparda zor duruma sokmim derdim ya allah askina kizla ikisi kaldirimda el ele tutusup biri resimlerini cekmis kizda bu sokaklarda şehir de askimiza sahit oldu demis o seref yoksununu elini tutarken cekmis sana cok asigim adam bilmem ne ya neler neler diyecekziniz kizim salakmisin niye bakiyorsun diye evet salaklik yaptigim merak ettim gene baktigim surecede duzelemicem ama tutucam kendimi ya gorende körkütük aşıklar sanacak belkide o asık oldu kiza yeminle nefes alamiyorum yemek yiyemiyorum dun gece ruyamda evlendiklerini gordum bi yerde aynanin karsisinda fotograf cekinmisler kiz onun yanaklarını tutmus yuzunu kendine cekmis ben yolda gezerken o bi kiza bakti gibi olsa kiskancliktan kudururdum delirirdim o kizin ona dokunmasi yuz yuze o resimler anlatamiyorum ben nefes alamiyorum !
Kız da parasına gelmiştir şu herifin. Bul kızın anasını babasını şikayet et. Erkek hesabı aç mesaj at kıza takip isteği at akrabasını anasını babasını bul. Küçücük bebeye bak ya. Ben 16 yaşımda böyle değildim hanımefendi ya.Toplu bi cevap vermek istiyorum gene .
Belki aptalin safın kerizin tekiyim kendime acı cektiriyorum yapmamam bakmamam lazim evet farkindayim ama öyle merak ediyorum ne yaptiklarini yemin ederim allah sabahi gostermesinki mahalle arasi haric çarşıya merkeze cikmiyorum ikisini el ele gorurum diye arkadasiyla konustugumda da mahaeds gordum ne yapiyorlar diye merak ettim baktim kizin snaplerine instagramdan her saat snap atmis kiz oyle fotograflar cekinmisler ki kizi alisverise goturmus giyindirmis lokantaya gitmisler bi dunya yemisler icmisler kiza aldigi seylerin posedinide kendi tasiyo bana bir ssy aldiginda ben kendim tasirdim bana bir sey aldi sonucta poseti kendim tasiyayim derdim calismadigi icin parasi yoktur azdır mahcup olmasin derdim acım bile demezdim bende pada dahi olsa ben oderim diye govde gosterisi yaparda zor duruma sokmim derdim ya allah askina kizla ikisi kaldirimda el ele tutusup biri resimlerini cekmis kizda bu sokaklarda şehir de askimiza sahit oldu demis o seref yoksununu elini tutarken cekmis sana cok asigim adam bilmem ne ya neler neler diyecekziniz kizim salakmisin niye bakiyorsun diye evet salaklik yaptigim merak ettim gene baktigim surecede duzelemicem ama tutucam kendimi ya gorende körkütük aşıklar sanacak belkide o asık oldu kiza yeminle nefes alamiyorum yemek yiyemiyorum dun gece ruyamda evlendiklerini gordum bi yerde aynanin karsisinda fotograf cekinmisler kiz onun yanaklarını tutmus yuzunu kendine cekmis ben yolda gezerken o bi kiza bakti gibi olsa kiskancliktan kudururdum delirirdim o kizin ona dokunmasi yuz yuze o resimler anlatamiyorum ben nefes alamiyorum !
Bu hikaye hüsranla bitecek. Sen o zamana kadar kendini toparla hayatına bak. Onlar ayrıldığında umurunda bile olmayacak.Toplu bi cevap vermek istiyorum gene .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?