Ayakta uyumuşum aldatılmışımda haberim yokmuş

16 yaşında bir "çocuğun" bakın çocuk diyorum çocuk, sizin gibi düşünmesini nasıl beklersiniz? O tabiki eğlence, gününü gün etme peşinde olacak. Belli ki düzgün bir aile hayatı, sahip çıkanı da yok. Sizin şerefsiz eski sevgiliniz gibiler için çok güzel bir av, tam dişine göre. Bırakın artık şu ikinci kadın düşmanlığını, çocuk yaştaki birine bile öfke duyuyorsunuz, sevgiliniz pisliğin tekiyse kadınlar ne yapsın. Aynı yaşta olsaydı belasını bulsun o kızda derdim ams burda sizden daha çok mağdur durumda olacak bir çocuk var aslında.
Ben de aldatıldım ve hiçbir zaman beni aldattığı kıza kin duymadım, beni biliyordu ya da bilmiyordu ama beni aldatan, benimle oynayan o değildi sonuçta. Şükredin kurtulmuşsunuz.

Herşey için biraz sabır ve zamana ihtiyacınız var. Bir süre sonra bu söylediklerinize bakıp güleceksiniz bu insan için mi demişim diye. Size bunu yaptı o bayana da yapacaktır. Bundan sonrasını onlar düşünsün ve siz kendinizi onlara karşı düşürmeyin yoklarmış gibi davranın. Bir gün karşınıza çıkan biri cok mutlu ettiğinde iyi ki dersiniz, iyiki bitmiş.

Siz kaç yaşındasınız bilmiyorum ama kız 16 yaşında yazmışsınız.Yani aslında kız değil bir kız çocuğundan bahsediyoruz.Kız çocuğuna neden kinleniyorsunuz? Çocuğu bir kadın olarak mı görüyorsunuz? Acı çekmekten çok doğrudan soğuyun adamdan bence.Adam 16 yaşında bir çocukla birlikte oluyor ve üstüne bir de size çocuktan sadece cinsel anlamda fayda sağlamak istediğini ima ediyor.Adam ahlaksız, üstelik sapık, normal bir insan bile değil.Kız çocuğu esrar kullanıyor demişsiniz, bu onun ayıbı değil sadece yardıma ihtiyacı var.Sahip çıkanı olmaması da ayıp değil üzüntü verici bir durum, sevgi sandığı şeye sığınmak isteyen bir çocuk var karşınızda.Kızı boşverin siz, sözlünüzden mideniz bulansın o zaman acı çekmezsiniz.

Nasıl bir pislikten kurtulmuşsunuz öyle ?Allah sizi korumuş resmen.Yaşadığınız şey çok ağır benim bile okurken içim titredi.Ama bu adamla evlenmek çocuk sahibi olmak bu anlattıklarınızdan çok çok daha korkunç olurdu.4 yıl emek etmek belki de sizi en üzen şey.O halde artık daha vakit kaybetmeyin ve kendinize odaklanın.Çalışın,para kazanın,kendinize harcayın,arkadaşlarınızla veya ailenizle tatile çıkın.Güzelliğinizin farkına varın.Ne kadar değerli olduğunuzu hatırlayın.Umarım bu musibeti çok hayırlı şeylerle karşılaşmak için yaşamışsınızdır ve en kısa zamanda karşılaşırsınız

İçimden bir ses ilerleyen zamanlarda sizin çok mutlu olacağınızı ve doğru kişinin karşınıza cikacagini o zatın da bin pişman şekilde size dönmeye çalışacağını söylüyor.

Açıkçası karşılaşmanı isterim onlarla,korku yapmışsın kendine. Korkunu yen. Onlar kim de sen kendini kısıtlıyorsun ?

Allah kurtarmış canım. Hiç üzülme şükret..

Sizinde adinjza cok uzuldum allah insallah sizinde yuzunuze guler cok mutlu olursunuz allah kimseyi aldatilmakla sınamasın
O kiz onun kafasina silah zoruyla benle konusacaksin demedi tum suc onda ben inkar etmiyorum bi zahmet de az icimde de kin olsun demi aferin kiza demim bu kadar cok gormeyin yasi kac olursa olsun ben onla insan gibi konustum yasindan dolayi cok farkli sekilde de oynar konusurdum yapmadim dedigim halde devam etti onunla buna ragmen birini aldatan digerinide aldatir
Inşallah o günleri gösterir allah inşallah allah biliyo goruyo ne yasadigimi
Ne yani ben o sahistan degilde gercekten kiza mi kinlendim zannediyorsunuz tum suc o sahisin zaten bi zahmette ama kiza karsi da bos olmim azicik bi kinim olsun demi ona da hakkim vardir .
Kurtuldugunuza sukredin, ya şuan evli olsaydiniz?
Allah korumuş, kendinizi heba etmeyin.
Sukurler olsun allahima gercekten
Insallah allah yuzumu guldurur de şu kotu gunleri geride birakirim cok canimi yakti benim onurum gururumla oynadi hayatimda kimse onun kadar uzup aglatamamisti ama genede sukur evliyken basima gelmedi ama tuketti beni insallah bu gunlerde gececek
İçimden bir ses ilerleyen zamanlarda sizin çok mutlu olacağınızı ve doğru kişinin karşınıza cikacagini o zatın da bin pişman şekilde size dönmeye çalışacağını söylüyor.
Insallah dediginiz gibi olur da hayirli bir insan cikar karsima o pisman olsun kopek gibi olsunda donmesin geri istemem suratina dahi de bakmam zaten
Açıkçası karşılaşmanı isterim onlarla,korku yapmışsın kendine. Korkunu yen. Onlar kim de sen kendini kısıtlıyorsun ?
Gormeye dayanamam el ele tamam bitti benim icin nefret ediyorum ama cok taze el ele gormeye dayanamam ben
Allah kurtarmış canım. Hiç üzülme şükret..
O konuda evet şükürlerim sonsuz ama keşke olmasaydi gene de böyle

Kim ister ki mutsuz olmak Allahın sevgili kuluymuşsun şükret Ağla,üzül ama bırakma kendini Ettiğini elbet bulacak kendi hayatına yön vermeye bak.Kalibinin adamı değilmiş demek ki .Kendini kimseyle kıyaslama elbette sen üstünsün karşındaki adam sorunlu Çalışıyorsan işine odaklan yada ise git Kitap oku,gez kendini çaresiz asla görme Giden yıllarını boşver şanslıyım ki bakarken yaptı de geç Her serde vardır bi hayır unutma

Acınız taze fakat ay görmiyim dayanamam yok ölürüm kafasında olmayın,bu size zarar verir. Eğer ki iyileşmek istiyorsanız,önünüze bakmak istiyorsanız umursamayacaksınız bazı şeyleri.

Şuan ağladığın şey kaybetmiş oldugun 4 yılın ama unutma ki bir şeyleri kaybetmeden daha iyilerini kazanamazsin
İnşallah kaybettiğini sandigin4 yılın telafisini sana layık bir insanla yasarsin

ıyy birde çalışma yoksunu mu şükür namazı kıl canım. şimdi o kız düşünsün

Acı olan 4 yılın gitmesi iyi olan ömrünü heba etmemiş olman.

Biten bir iliski unutulur gider, fazla buyütme olayları, sen uzak dur icine girdikce darbe alirsin.

Yani inan konusmaya bile degmeyecek basitlikte biri artik bi dakika bile harcama onun icin.

Bence sen kendini gozden gecir boyle birine nasil 4 yil verdim, evlilik dusumdum diye yoksa o kisi uzerinde dusunulmeye degecek biri degil, kurtulduguna sukret bence.

Şuan nasıl acı çektiğini tahmin ediyorum canının nasıl yandığını ama bazen çok garip şekilde zorluyor kızlar daha 17 18 yaşındayken bi ilişkiye başlamışsınız erkekler kızlardan çok çok geç olgunlaşır her anlamda bi çocuğun yakasına yapışmış ondan koca yapmaya çalışmışsın evlilik o kadar basit kolay çocuk oyuncağı değil kuzum benim diğer konularınada baktım sözlün daha büyümemiş iş yok güç yok daha yaş baş küçük kaldıramayacağı sorumluluklar yğklemişsşn ki sürekli pürüz çıkmış gerçeklerle yüzleşmek yerine çok seviyorum diyip evlenme hırsına bürünmüşsün ailede zaten oğullarına güvenip seni bile ciddiye almamışlar iyiki evlenmemişsiniz daha büyük sorunlar yaşardın emin ol.. O kız konusuna gelince de hiç ciddiye alma bi cacık olmaz onlardan. Ben sende çok hata gördüm özür dilerim canını yakmak istemezdim aklımızı kullanmak zorındayız hayat çok zor maalesef

Haklisiniz kendimi savunacak bir şeyim yok tüm hata bende benim zaten kabul ediyorum benim saflığımmıydı bu yoksa cahilliğimmiydi orasını bilmiyorum ama hep hata bende olmayan duzelmeyen insani sırf sevdigim icin dahi olsa zorlamayip yolun basinda birakmaliydim

Canım hepimiz geçtik bu yollardan.
Sana şöyle acı çekme böyle yapma demeyeceğim. Çünkü bunlar yaşanacak.sevgim büyükse acın da büyük oluyor.
Ama sana bunla bahsetmen için abla tavsiyeleri verebilirim.
1- evden hiç çıkmak istemiyorsun. Ama öncelikle makyajını hergğn yapacaksın. Aynada kendini güzel gördüğünde daha iyi hissedeceksin.
2- bi kuaföre git. Bi ombre attır. Bi kesim yaptır.bi fön çektir.bunu kesinlikle yap.
3- asla sosyal medyada takip etme. Merak ediyorsun evet ama prensip meselesi yap.asla ne o kıza ne de sevgiline bakma gerekirse bi süre için hesabı kapat.
4- hiç Sevmesen bile bitileti ile buluş.evde durma. Bu arkafadın olur kuzenin olur. Yıllardır ziyaret etmek istediğin biri olur.
Yapaniliyorsan şehir dışına git.çok uygun fiyatlı günübirlik turlar var ya da 2-3 günlük.
Lütfen foto atıp, paylaşıp, durum yazıp, kim görmüş kim bakmış vb yapma. Laf sokma. Anlamlı sözler paylaşma.
Lütfen lütfen lütfen .
Bunları yaparsan kendini her gecen an daha iyi hissedeceksin.

Bu bahsettikleriniz çok doğru ve kesinlikle işe yarıyor ama sanki iyileşme sürecine doğru yapabilir giibi.

Ben ayrılığı hastalığa benzetiyorum. İlk etapta ilk zamanlarda ölü gibi dolaşma evresi, daha şaşkınlık ne olduğunu anlayamama. Yemeden içmeden, uyuyamadan öylece yatmak sadece. Acıyı çekmeden diğer evreye geçemiyor insan ama Allah öyle bi lütüf vermiş ki bize her geçen gün iyileşiyorsun, unutuyorsun umrunda dahi olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…