Ayarlarımı bozanlar ....

Ayarlarımı bozan ünlü!

• Ankete Katılan
    1.148
Gulben ergen
Berguzar korel
Tuba büyüküstün,Pinar Altuğ,Hadise,Murat Boz, bunlar tv de gördüğüm an tüylerimi ürperten ünlüler Hakan ural in sundugu magazin programında da gıcık oluyordum ama sonra biraz icim yumuşadı ona karşı. Zararsız o bence

Güzellik sırları: Jawline dolgusu, elmacık kemiği dolgusu, dudak dolgusu, alın ve göz çevresi botoksları...

Yalnız jawline dolgusu gerçekten bir harika, param olsa ne yalan söyleyeyim ben de yaptırırım.

Bir de bu ankette neden iki seçenek sınırlaması getirilmiş ki hem daha fazla seçilmeli hem daha çok kişi eklenmeli

Bizim ünlümsüzlerimiz arasından itici olmayanı yok neredeyse

Güzellik sırları: Jawline dolgusu, elmacık kemiği dolgusu, dudak dolgusu, alın ve göz çevresi botoksları...

Yalnız jawline dolgusu gerçekten bir harika, param olsa ne yalan söyleyeyim ben de yaptırırım.
Bir de onun gibi fahriye evcen var
Resmen Eski resimleri ile yeni resimleri arsında 7 farkı bulunuz oynanır
Hala ben olgunlaştım kilo verdim yüzüm ondan değişti muhabbeti yapıyor
Hadise neyse de fahriyede birde onu can hıraç savunan
hayır fahriye öyle bir şey yaptırmadıııı !!! yazan fan kitlesi var daha çekilmez benim açımdan

Bana ünlülerden bi Ali Atay bi de İlker Kaleli sempatik geliyor. İkisi de sanki çok iyi insanlarmış gibi. Onların dışında çoğu tuhaf.

Bi de küçükken defne samyeli''yi severdim. O zamanlar spikerdi:)

Yok ben bişektomi yaptıracağım. Yediğim kivinin kabuğunu sürsem de gerek kalmasa :))

Bir de bu ankette neden iki seçenek sınırlaması getirilmiş ki hem daha fazla seçilmeli hem daha çok kişi eklenmeli

Bizim ünlümsüzlerimiz arasından itici olmayanı yok neredeyse

bana isim verirseniz ekleyeceğim. Lakin öncelik en çok ismi geçenler çünkü ankette sayı sınırı var. neden 2 seçenek konusuna gelince en uyuz olduğunuz ikiliyi merak ettik...

Size de 100.000 liralık tazminat davası açmasın sakin :) huy edindi ya kendisi

ben seren serengıl
yesım salkım
alişan
demet akalın
hande yener
hulya avsar
nihat dogan

vb sureklı ben dobrayım ben şöyleyım ben boyleyım dıyenler
ılk aklıma gelenler
rahatsız edıcıler yakısmıyorlar bır olmamıslar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…