Çağlayı kıskandığı için iste..genelde güzel kadınları kıskanıyor ve ezmeye çalışıyor hepÇağla Şikel'i davet ettiği bölüm de bu dediğinize bir örnek. Kadın Hülya Avşar'ın patavatsızlıklarına rağmen saygısını bozmamıştı..
Bende küçükken severdimDefne samyeliyi yalnız hiç düşündüğüm gibi biri değilmişBana ünlülerden bi Ali Atay bi de İlker Kaleli sempatik geliyor. İkisi de sanki çok iyi insanlarmış gibi. Onların dışında çoğu tuhaf.
Bi de küçükken defne samyeli''yi severdim. O zamanlar spikerdi:)
Çağlayı kıskandığı için iste..genelde güzel kadınları kıskanıyor ve ezmeye çalışıyor hep)
Sinirimi sözde ünlüler değil aptal kutusu - diğer adıyla bilinen televizyon bozuyordu, ben de kaldırdım attım köşeyeKazen abi. Ne gerek var magazine bilmem neye. Güncel durumdan haberdar olacaksak, gazete alalım okuyalım, magazini olmayanından. Ara sıra bulmaca çözeriz, önümüz hala kış sayılır, akşamları sobaya atarız, üstünde de kestane pişiririz, olmadı portakal, elma kabuklarını koyarız, diğer köşesine de çay demliğini, oh mis. Daha ne?
Ama madem böyle bir anket var:
Ben "hepsi" diyorum
Demet akalın kavgadan besleniyor benceHakan ural diyerrk arttiriyorum.
Ya programdki diger kizlar nasıl dayanıyor hayret ? Hatta manken olan kiz cekti resti bu saygisizliga dayanamiyorum diyetek.
Demet Akalin tam bir facia.
Ergen ötesi. Görgüsüz de ayrica. Her konuya müdaim herkese cvp yetistirme vs öfff ya.
Kadın bildiğiniz sahte diplomaya iş yaptıee çok garip bu kadın bir ceza falan almamış hala ortalıkta annecilik oynuyor
İlker kaleli çok sempatik gerçektenBana ünlülerden bi Ali Atay bi de İlker Kaleli sempatik geliyor. İkisi de sanki çok iyi insanlarmış gibi. Onların dışında çoğu tuhaf.
Bi de küçükken defne samyeli''yi severdim. O zamanlar spikerdi:)
Oyunculuk sıfır o kızda gerçekten ayrıca güzelde değilDemet Özdemir. Bu kıza ilk gördüğüm günden beri gıcık oluyorum. Hiç bir vasfı yok oyunculuk adina. Oynadığı bı kaç dizi var hepsinde aynı senaryo ayni rol. Bir oyuncu farklı rolleri de canlandilirabilmeli. Bu hep hiçbir vasfı olmayan ama Fabrikatör genç yakışıklı erkeklerin bir türlü vazgeçemedigi uğruna ailesini bütün servetini biraktigi çocuksu hareketleri olan ergen salak kızı canlandırıyor. Güzelliği de normal standartlarda çok fazla abartılıyor. Aynı dizide rol alan çok daha güzel çok daha yetenekli kızlar olduğu halde bu neden bu kadar on planda tutuluyor bı turlu anlamıyorum. sakar hareketleriyle etrafını kırıp dökmenin, patavatsızligin, nerde nasıl konuşması gerektiğini bilmemenin adı doğallık olarak gösteriliyor. aptal bir kız ve etrafında çok yakışıklı çok zengin olup onun bu salakliklarini doğallık zanneden Barbie bebek gibi kızlari beğenmeyip ne hikmetse buna ayilip bayilan AA ne kadar doğal diye bunun üstüne atlayan erkekler. Güya fakir kosklerde yaşıyor. Bu kız gerçekten ayarlarımi bozuyor.
Cagla cidden guzel bi kadin.. estetikte olsa olmasada bakiyor kendine..spor yapiyor tas gibi kadin. Birde youtube kanalinda bile sirf faydali olmak icin ve zevk aldigi icin cekim yapiyor benceÇağlayı kıskandığı için iste..genelde güzel kadınları kıskanıyor ve ezmeye çalışıyor hep)
yazma banlanırsın :))))))))
Oyu herkese açık yapmasanız iyiydi :)Bu arada Demet çıkıp şu sitede en iyi pop sanatçısı seçildim diyor, Kerimcan şu site beni en seksi seçti diyor ya ....
Bu ankette birinci olana sosyal medyadan haber uçuralım.... Hatta şimdi uçuralım hepsine ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?