Yok ben bişektomi yaptıracağım. Yediğim kivinin kabuğunu sürsem de gerek kalmasa :))
bu ülkenin ayarını bozan ben tek kişiyi tanıyorumda .....
Örneğin demet akalın ve Hülya avşarda olabilirmiş ama ikisi ise ben seçim yaptımbana isim verirseniz ekleyeceğim. Lakin öncelik en çok ismi geçenler çünkü ankette sayı sınırı var. neden 2 seçenek konusuna gelince en uyuz olduğunuz ikiliyi merak ettik...
İzlemiyonda ne ara bu kadar gıcık oldun ki acepppİnstagramdan : )
Bu arada bir de Ebru Gündeş'e hamile kesin demez mi o balimidir ne karın ağrısıdır....
Not: ben hep belgesel izlerim magazin programı asla bakmam : ))))
Bir de onun gibi fahriye evcen var
Resmen Eski resimleri ile yeni resimleri arsında 7 farkı bulunuz oynanır
Hala ben olgunlaştım kilo verdim yüzüm ondan değişti muhabbeti yapıyor
Hadise neyse de fahriyede birde onu can hıraç savunan
hayır fahriye öyle bir şey yaptırmadıııı !!! yazan fan kitlesi var daha çekilmez benim açımdan
Al bendende o kadar birde saçma sapan olaylarına.. bir kaç yıl önce kızıyla asansörde dudak dudağa pozları vardı üstelik bile isteye sosyal medyada paylaşmışlardı.. son günlerde de küçük kızına yaptığı doğum günü konseptiyle konşuluyorheeee o kanalda da Hakan Ural'ın da dudaklarını yalamasına uyuzum : )))))
Bilerek yaptırdıklarını falan düşünüyorum valla sırf gündem olmak için. Tabiki yazık da bir yerden sonra bilinçli gibi gelmeye başladı bu tavırlar. Ben o kadar takip etmem ama en son önüme çıktı bir gece bir davetteki konuşmasında karşımda sanki 70 yaşında biri var gibiydi yani hatta bir yerden sonra saçmaladı ağlamaya falan başladı :) ilk gördüğümde bende yazık diyordum çocuklarının üstünden para kazanmak için muhtemelen aile böyle yönlendirmiş bu kızı diyordum ama durum değişti yani :)yazık o daha ergen... ya ben ona acıyorum ... sonrasında utanacağı çok şey yapıyor bir tecrübeli büyüğü.de yok heralde uyaracak
Ben bakmadım şahsen :) evet kesi atıp yağ dokusu çıkarıyorlarAyy içeriden falan bir şeyler yapıyorlar Google görsellerden baktım da...
Hanımefendi ismini kullananlara da kıl:) illa övülecek :) kötü yorum yapacaklar hiç yapmamalıymış:) işsiz olanlar ve mutsuz olanlarmis..Dava açabilmesi için hakaret etmem lazım ...
Buraya iki kişi önereceğim. En çok o ikisine uyuzum. Ama korkuyorumbana isim verirseniz ekleyeceğim. Lakin öncelik en çok ismi geçenler çünkü ankette sayı sınırı var. neden 2 seçenek konusuna gelince en uyuz olduğunuz ikiliyi merak ettik...
İşte biri obu ülkenin ayarını bozan ben tek kişiyi tanıyorumda .....
Oyumu sana veriyorumbu ülkenin ayarını bozan ben tek kişiyi tanıyorumda .....
Açık açık yazamıyorum oynadığı bir dizide set çalışanlarından biri arkadaşımdıFahriye'yle ilgili çok dedikodum var ya benim arkadaşım set çalışanı da kendisi Fahriye'yle bir süreliğine çalışıp illallah etmiş bir insan. 1. kaynaktan duydum yani, doğruluğuna da eminim. Fanlarının düşündüğü kadar melek bir insan değil kendisi, üzgünüm.
Buraya iki kişi önereceğim. En çok o ikisine uyuzum. Ama korkuyorumbirisi bahçe işleri ile meşkul diğeri her işle desem
Açık açık yazamıyorum oynadığı bir dizide set çalışanlarından biri arkadaşımdı
Onlara çok kötü davrandığı bir iki kişiyi sinirden zırıl zırıl ağlattığını söylemişti ama hangi dizi onu bile söyleyemem
Iıı değilBen de benzer şeyler duydum. Zırıl zırıl ağlatmayı çok seviyor belli ki. :) Aynı mı acaba arkadaşımız ehehe baş harfi H mi arkadaşının?
Oy verdim. Müge hariç hepsi uyuz... Müge idare eder.lütfen girmeyelim bu konulara bakın az da olsa mizah magazin bir arada ...
Çağla Şikel'i davet ettiği bölüm de bu dediğinize bir örnek. Kadın Hülya Avşar'ın patavatsızlıklarına rağmen saygısını bozmamıştı..Hulya Avşari yazmayı unutmuşum..olmayan kültürü ile programa davet ettiği bütün konuklara tepeden bakması gereksiz sorular sorarak konuyu kendi güzelliğine getirmesi ki artık güzel bulmuyorum onu..
En son Mehmet Aslantuğ ile yaptığı programı izledim ve o gerçekten son oldu.
Bir insan kendi kendini nasıl yerin dibine sokarın güzel bir örneği idi Hülya o programda..))
Mehmet Aslantuğ yinede efendiligini ve centilmenligini hiç bozmadan öyle güzel cevaplar verdi ki helal dedim içimden ))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?