Fatih urek sempatik ya seviyorum oldum olası.Ben Fatih Ürekten nefret ederdim tv de çıkar çıkmaz kanal değiştirirdim hani şu yılan gibi elini hareket ettiriyordu ya ayyy kafamı yastığa gömesim gelirdi. Ama yemek proğramını bi kaç izledim artık normal bir insanmış gibi geliyor:))) normal konuşuyor falan :))) Alakası yok ama Kadın isimli dizide Yeliz karakterini canlandıran Ayça Erturan'ı çok severim. Bir zamanlar çok güzel hareketler bunlar da oynarken ona uzun uzun yazdığım mesaja aynı şekilde cevap vermişti. O yüzden çok sempatik geliyor bana. Biz de de var acayiplik tanımadan sevip sevmemeye karar veriyoruz:)) Tanısak belki aksini düşünürdük.
Seren Serengil
Valla çok çok haklısın ben hiç izlemedim ama instagram da kesfette çıkıyor karşıma orada bile sinir bozu'u ikili bircan ve eve reyting yapicam diye herkese saldiriyorlar benim anladığım.TV'de veya herhangi bir sosyal medya aracılığı ile temas kurduğunuz herhangi bir ünlüye hiç ayar oluyor musunuz ?
Örnekle açıklarsam ; Ece Erken denen sözde spiker ! Hiç bir yetisi olduğunu düşünmüyorum. Ekranlara çıkıp
- şunu aradım bunu aradım,
- ooo o benim kankam, bu benim canım,
- oğlum dün şunu yaptı, oğlum bugün bunu yaptı
- oğlumun boyu 1 cm daha uzadı....
vs vs vs... Dayanadım KK hesabından buna bir sağlam döşedim. Aslında çok kibardım, oğlunun ismini kullanıp durma nazara inanır mısın bilmem ama velede nazar değecek senin bu gevşekliğinden dedim. Takkkk engelledi..
Zira arkadaş her konuyu ekranlarda oğluna bağlıyor. Buna zaten ayar oldum.
Arkasından Alişan böyle Alişan şöyle, sanırsın bu olmasa Alişan ne evlenebilecek, ne kına gecesi. Adamın çocuğu oldu(Allah bağışlasın) onu bile oğlu ile bağdaştırdı. Arkadaş bir bırak Alişan'ı, sen adamın olaylarına bu kadar burnunu sokmasan adam daha mutlu da seni kırmamak için sana ses etmiyor.
Bu da yetmedi Serdar Ortaç, şöyle arkadaşım böyle arkadaşım... Lakin adam ayrılsın diye programında sürekli dile getiren bir tip... Affedersiniz ama ben böyle arkadaşa .....yım (anladınız siz)
Diyeceksiniz kiKazen sen magazin izler misin ? Mecbur izliyoruz da bu kadın kadar bana rahatsızlık veren bir ekran yüzü olmadı.
gereksiz yere mi kuruldum ne oldu anlamadım ama bu kadın benim ayarlarımı bozuyor....
peki sizin böyle ayarlarınızı bozan var mı ?
Yiğit Bulut
ROK
Kerimcan
Sürekli poposunu gösteren Hatice
SocialMom diye biri var instagramda sürekli akışta çıkıyor
Birde aşırı yapmacık pozları var sanki yüzü her daim makyaj degil de maske ile kapalı gibi robotumsu ))Mide küçültme operasyonu sonrası kilo verince her sabah ayağa kalkıp bakın ben fitim mesajı vermesine uyuz oluyordum : )
ama iyi kızdır...
bu arada sosyal medyada en sempatik bulduğum ünlü de Doğa Rutkay'dır...
Ona bakmayinda hala birsuru takipcisi var kadinin, bizim millete boyLesi yariyor demekkiAl sana SocialMom dosyası
Biliyorum bu olayları. Maalesef hala kadına hayran olan yüzbinlerce takipçisi var.Al sana SocialMom dosyası
En ayıbı ne biliyor musun ? Sen sibelden kaç yıl oldu ayrılmışsın, yeniden evlenmişsin çoluğun çocuğun var. Eski çocuklarını tabi ki ihmal etme ama sibel aşağı sibel yukarı. Yeni eşine böyle saygısızlık olmaz.
Bir de Kerimcan var. Niye şöhret oldu anlamadım.
Cemil İpekçi ithal kezban Hadiseye döşenmiş Youtubeda izledim çok güldüm
Nerde gudubet varsa ben de çok güzelim diyor demiş...çok yaşa Cemil İpekçi çok güldüm
Yeri gelmişken yazayım Erol Köse hem Büdüye benziyorsun hem cücük boylusun.Paran olmasa ne Gülşen ne de karın olan gayet güzel kadın sana bakmazdı aslanım
Ay bir de ROK vardı nefret ettiğim çok şükür onun sesi soluğu kesildi kurtulduk
Bu arada ece erken her an dava açabilir çünkü hakkındaki yorumları ekşi sözlükten dava açıp sildiren ilk ünlülerdendir kendisi
Tam gulben ergen e sallamaya baslayacakken anketi gördüm bende oldum olasi itici ve yapay gelmiştir banaBu arada konuya anket ekledim eklemek istediğiniz seçenek varsa lütfen beni etiketleyerek bildirin 2 seçenek seçebilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?