Ayarlarımı bozanlar ....

Ayarlarımı bozan ünlü!

• Ankete Katılan
    1.148
Fatih urek sempatik ya seviyorum oldum olası.

Mide küçültme operasyonu sonrası kilo verince her sabah ayağa kalkıp bakın ben fitim mesajı vermesine uyuz oluyordum : )

ama iyi kızdır...

bu arada sosyal medyada en sempatik bulduğum ünlü de Doğa Rutkay'dır...

kızlar sizler yazınca fark ettimde bu ülkede az facia görmemiş
yazık ya nasıl kaldırıyor bu ükle bu enkazları bilmem

Valla çok çok haklısın ben hiç izlemedim ama instagram da kesfette çıkıyor karşıma orada bile sinir bozu'u ikili bircan ve eve reyting yapicam diye herkese saldiriyorlar benim anladığım.

Gülben ve seren. Gülben’i ahlaki açıdan sevmem. serenin ise yetisizlik ve anne babasının tanınmışlığıyla bir yerlere gelmiş olduğu aşikar.

Ya esra erol a ne demeli hergün bir insan nasıl aglamayı başarır ya anlamış değilim.gördüğüm anda kanal değiştiriyorum.saçma saçma programlar

Birde aşırı yapmacık pozları var sanki yüzü her daim makyaj degil de maske ile kapalı gibi robotumsu ))
Doğa Rutkay başka tabi babasından gelen bir asaleti var

Çook var çok. Bu yüzden tv izlemiyorum. Evdeyken, dışardayken başka birileri açarsa da ne kadar haklı olduğumu hatırlıyorum. Bağıra bağıra konuşan insanlarla dolu televizyon.

Ece Erken, Hakan Ural, Nagihan, özellikle de Eser Yenenler..
Ekranda ne işleri var çözmüş değilim. Fazlasıyla gıcık tipler.
Fatih Ürek'i sevmezdim; o bile sempatik gelmeye başladı bunların yanında..

Bu arada konuya anket ekledim eklemek istediğiniz seçenek varsa lütfen beni etiketleyerek bildirin 2 seçenek seçebilirsiniz.

Ne kadar doğru bilmiyorum kendisi Sibel Can'dan nafaka ve yüklü bir tazminat almış boşanırken. Ama tam emin değilim.

Bir de Kerimcan var. Niye şöhret oldu anlamadım.

Çünküüüü... Pasif gayleri seven bir milletimiz var. Onları ilginç buluyoruz demek ki.

Cemil İpekçi ithal kezban Hadiseye döşenmiş Youtubeda izledim çok güldüm
Nerde gudubet varsa ben de çok güzelim diyor demiş...çok yaşa Cemil İpekçi çok güldüm

Kadın resmen Beyonce'dan kopyala yapıştır yapıyor az bile söylemiş.

Yeri gelmişken yazayım Erol Köse hem Büdüye benziyorsun hem cücük boylusun.Paran olmasa ne Gülşen ne de karın olan gayet güzel kadın sana bakmazdı aslanım

Bir ara milletin açığını çıkarmaya başlamıştı sonra susturdular. Herkesin bir açığı var demek ki

Ay bir de ROK vardı nefret ettiğim çok şükür onun sesi soluğu kesildi kurtulduk

Yine ortaya çıkmaya çalışıyor ama izin vermezler sanırım. Seviyesizden de seviyesiz o laftan sonra.

Bu arada ece erken her an dava açabilir çünkü hakkındaki yorumları ekşi sözlükten dava açıp sildiren ilk ünlülerdendir kendisi

Ekşi'de entry sildirmek Streisand etkisine yol açıyor maalesef. Aklı olan yaptırmaz.

Bu arada konuya anket ekledim eklemek istediğiniz seçenek varsa lütfen beni etiketleyerek bildirin 2 seçenek seçebilirsiniz.
Tam gulben ergen e sallamaya baslayacakken anketi gördüm bende oldum olasi itici ve yapay gelmiştir bana

Bu arada Esra Erol Alişan çağla şıkel iğreniyorummmm sizden çıkın şu instagram keşfetimden
Sizi beğenen takip eden arkadaşlarımı siliyorum resmen
Birde bu nusretler bir tane daha hatayı aşçı var pis pis yemek yapıyorlar

Televizyon izlemiyorum oradan karşıma çıkıyorlar
Twitterda konumumu atina yapıp kurtulmuştum bunlardan instagramda yapılmıyor sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…