Aleyna önce b i dişlerini fırçalasın artık sarıda değil resmen yeşil olmuşlarBritney hoş,güzel kadın. Severim onu.
Ama Aleyna'da Britney olacak efsanelik yok :)
Gördüm o videoyu,dalga konusu olmuş.Aleyna önce b i dişlerini fırçalasın artık sarıda değil resmen yeşil olmuşlar
Star olur ama diş protezi starı bu gidişle ceset yemiş gibi ağzıGördüm o videoyu,dalga konusu olmuş.
Sevemiyorum kızı,tavırları giyinişi herşeyi itici. Her fırsatta dünya starıyım diyor. Miley Cyrus,Taylor Swift onun kadar hava yapmıyor
Eki Görüntüle 2236872
Davalık olucaz yapmaa hahahaStar olur ama diş protezi starı bu gidişle ceset yemiş gibi ağzı
Davalık olucaz yapmaa hahaha
Sonuna kadae haklisin. Bizim diziler heo birbirinin aynisi. Uretemiyoruz. Hadi uretemiyorsunuz anladik , yabancilardan aldiginizi bari degistirmeyin. Onu da beceremiyorlar. Vasat vasat isler iste. Hele o bir karadeniz dizisi var. Aman yarabbi dogum izninde sıkıntıdan 2 bolum baktim. Insanin akliyla oynuyorlar. Cok tuhaf cook..O kadar detayını cidden bilmiyorum, annesi babası kimdir bilmem, çocuktur sonuçta o yüzden özeline de giremem ama genel olarak Türkçe müzik deyince pop müzik, sanat müziği adına artık ne doğru dürüst beste yapan, ne şarkıcı diyebileceğim kimse kalmadı benim için, ki ben acayip müzik müptelası biriyimdir, gece yatana kadar müzik dinliyorum, sırf önyargılı olmamak için arada birkaç tanesini dinlemek istedim, zorladım kendimi ama yok yani olmuyor, o kalıplaşmış çıştak üzerine ticari olsun diye sallama sözleri duyunca yine dönüyorum yabancı şarkılara, dizilerle hiç işim olmaz, bu sezon oynayan dizilerin konusundan biraz özet geçin bana, senaryonun nasıl ilerleyeceğini söyleyeyim, hep aynı zengin kız fakir oğlan, zengin iş adamı yakışıklıyla, zengin delikanlıya oyun oynamak zorunda kalan fakir kız, toprak ağası ve kafayı taktığı kız, mafya, silah, zenginlik, entrika, yalan, dolan ya da yabancı dizilerden kopyalanmış diziler, nesini seyredeyim:)))
Adı da hazır. 80 gunde devri alemMasal kitabi yazar o anca
Sen anlat karadeniz mi?Sonuna kadae haklisin. Bizim diziler heo birbirinin aynisi. Uretemiyoruz. Hadi uretemiyorsunuz anladik , yabancilardan aldiginizi bari degistirmeyin. Onu da beceremiyorlar. Vasat vasat isler iste. Hele o bir karadeniz dizisi var. Aman yarabbi dogum izninde sıkıntıdan 2 bolum baktim. Insanin akliyla oynuyorlar. Cok tuhaf cook..
Aleyna Tilki
Kerimcan Durmaz
Gülben Ergen
Seda Sayan
Esra Erol
Bağğğzı YouTuberler
Demet Özdemir
Ece Erken ve yanındaki Bali
İrem Derici
.
.
.
Aslında bu liste böyle gider.
Bunları bi gemiye doldurup uzakl......
Neyse neyse
Tv izlemiyorum.
Hani ciddi anlamda, gerçekten izlemiyorum bazen netten ilgimi çeken Müge Anlı konularına bakarım o kadar.
Her ne kadar tv izlemesem de instagram da karşıma çıkan bu medyatik şahıslardan haberdar oluyorum malesef..
Malesef
Dizinin basında delikanlı adam yan gözle bakmaz o benim bacım dıordu simdiyse aşkından geberıo bende sinir oluyorum o diziye çoook ama çok saçma aşkda değil tamamen rezaletin hikayesiSen anlat karadeniz mi?
Karadenizliysen anlarsım; oyunculuk vasat. Şiveyi sadece uyy haçannn ula ula'dan ibaret sanıyorlar. Kocasından dayak yiyen bir kadınla misafir olarak gittiği evde evin kadınına aşık olan tiynetsiz bir adamın hikayesi.
Sen anlat karadeniz mi?
Karadenizliysen anlarsım; oyunculuk vasat. Şiveyi sadece uyy haçannn ula ula'dan ibaret sanıyorlar. Kocasından dayak yiyen bir kadınla misafir olarak gittiği evde evin kadınına aşık olan tiynetsiz bir adamın hikayesi.
İlk zamanlar güzeldi,sonra beğenmedim. Ama favorim hala Vedat. Sevgili Mehmet Ali'nin oyunculuğu o kadar güzel ki.. O dizide harcanan tek oyuncu. Diğerleri saçmalardan seçmeler.Dizinin basında delikanlı adam yan gözle bakmaz o benim bacım dıordu simdiyse aşkından geberıo bende sinir oluyorum o diziye çoook ama çok saçma aşkda değil tamamen rezaletin hikayesi
Haahahaaaaaaa:)))Aleyna önce b i dişlerini fırçalasın artık sarıda değil resmen yeşil olmuşlar
Nefes karakteri cok kötüİlk zamanlar güzeldi,sonra beğenmedim. Ama favorim hala Vedat. Sevgili Mehmet Ali'nin oyunculuğu o kadar güzel ki.. O dizide harcanan tek oyuncu. Diğerleri saçmalardan seçmeler.
Sonuna kadae haklisin. Bizim diziler heo birbirinin aynisi. Uretemiyoruz. Hadi uretemiyorsunuz anladik , yabancilardan aldiginizi bari degistirmeyin. Onu da beceremiyorlar. Vasat vasat isler iste. Hele o bir karadeniz dizisi var. Aman yarabbi dogum izninde sıkıntıdan 2 bolum baktim. Insanin akliyla oynuyorlar. Cok tuhaf cook..
Ahahha şşş duymasınHaahahaaaaaaa:)))
Yazarları wattpad yazarıymış,e ne bekliyoruz ki yani? Kızın wattpad'de birkaç hikayesini okudum. Berbat ötesi rezillikte. Konusu sözde kadına şiddet ama senaryonun yazarı tecavüzü övüyor. Vavvv,ne kadar harika gerçekten.Ve bunu kahramanlik olarak goren.. igrencler gercekten. Bir de odul aldilar. Kadina siddetle odul almak.. igrenc otesi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?