Ayarlarımı bozanlar ....

Ayarlarımı bozan ünlü!

• Ankete Katılan
    1.148
Aleyna önce b i dişlerini fırçalasın artık sarıda değil resmen yeşil olmuşlar
Gördüm o videoyu,dalga konusu olmuş.
Sevemiyorum kızı,tavırları giyinişi herşeyi itici. Her fırsatta dünya starıyım diyor. Miley Cyrus,Taylor Swift onun kadar hava yapmıyor

Sonuna kadae haklisin. Bizim diziler heo birbirinin aynisi. Uretemiyoruz. Hadi uretemiyorsunuz anladik , yabancilardan aldiginizi bari degistirmeyin. Onu da beceremiyorlar. Vasat vasat isler iste. Hele o bir karadeniz dizisi var. Aman yarabbi dogum izninde sıkıntıdan 2 bolum baktim. Insanin akliyla oynuyorlar. Cok tuhaf cook..

Kerimcan ve Nihat ikilisi
Ekranlarda gorunce kaşinti tutuyor .

Aleyna Tilki
Kerimcan Durmaz
Gülben Ergen
Seda Sayan
Esra Erol
Bağğğzı YouTuberler
Demet Özdemir
Ece Erken ve yanındaki Bali
İrem Derici
.
.
.

Aslında bu liste böyle gider.
Bunları bi gemiye doldurup uzakl......
Neyse neyse

Tv izlemiyorum.
Hani ciddi anlamda, gerçekten izlemiyorum bazen netten ilgimi çeken Müge Anlı konularına bakarım o kadar.

Her ne kadar tv izlemesem de instagram da karşıma çıkan bu medyatik şahıslardan haberdar oluyorum malesef..
Malesef

Sen anlat karadeniz mi?
Karadenizliysen anlarsın; oyunculuk vasat. Şiveyi sadece uyy haçannn ula ula'dan ibaret sanıyorlar. Kocasından dayak yiyen bir kadınla misafir olarak gittiği evde evin kadınına aşık olan tiynetsiz bir adamın hikayesi.

Irem ya.. iyyyk geldi artik. Dogal olacagim derken edepsiz olan baska biri daha var midir acaba? Demet akalin haric :)

Dizinin basında delikanlı adam yan gözle bakmaz o benim bacım dıordu simdiyse aşkından geberıo bende sinir oluyorum o diziye çoook ama çok saçma aşkda değil tamamen rezaletin hikayesi

Ve bunu kahramanlik olarak goren.. igrencler gercekten. Bir de odul aldilar. Kadina siddetle odul almak.. igrenc otesi.

Dizinin basında delikanlı adam yan gözle bakmaz o benim bacım dıordu simdiyse aşkından geberıo bende sinir oluyorum o diziye çoook ama çok saçma aşkda değil tamamen rezaletin hikayesi
İlk zamanlar güzeldi,sonra beğenmedim. Ama favorim hala Vedat. Sevgili Mehmet Ali'nin oyunculuğu o kadar güzel ki.. O dizide harcanan tek oyuncu. Diğerleri saçmalardan seçmeler.

Karadeniz dizisi bilmiyorum da, annem rahatsızlandığında yanına gitmiştim, annem tam bir dizikoliktir, bir dizi başladı ben oradayken, Çukurova diye birşeydi, ilk bölümüymüş, bir kadın vardı bir de zengin ağa, anneme kapat tvyi ben sana senaryoyu anlatırım dedim olacakları anlattım, neyse uzatmayayım evime döndüm epey bir sonra annemle bir telefon konuşmamızda denk geldi yine o dizi varmış bilmem kaçıncı bölümü, anne ben sana anlattım ama dedim, he kızım tam da anlattığın gibi oldu dedi, baştan sonu belli bunların

Hepsi zaman kaybı, izleyenlere birşey diyemem, annemi televizyon önünden alamazken kimseye laf söylemeye hakkım yok çünkü ama benden uzak dursun dizileri :)

Ve bunu kahramanlik olarak goren.. igrencler gercekten. Bir de odul aldilar. Kadina siddetle odul almak.. igrenc otesi.
Yazarları wattpad yazarıymış,e ne bekliyoruz ki yani? Kızın wattpad'de birkaç hikayesini okudum. Berbat ötesi rezillikte. Konusu sözde kadına şiddet ama senaryonun yazarı tecavüzü övüyor. Vavvv,ne kadar harika gerçekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…