Ayarlarımı bozanlar ....

Ayarlarımı bozan ünlü!

• Ankete Katılan
    1.148
Sorsan anadan doğma gurme

Simdi aylik nafaka kazanci 125 bin :) cocugu kaybedince 25bini gitmis sanirim. Amaaan bizim azgin tekelere az seyma gibiler. Daha beter olsunlar

“Hayalimdeki evlilik bu değildi “dedi sanırsın kaynanasından eltisinde çekti kadın

Allahtan bu ülkeden çizgisini hiç bozmayan Fatma girik ler Türkan şoraylar hanım gibi hanım efendilerde gecti. Sosyal medyanın çirkinliğinden uzak entikasından Bi haber güzel insanlar

O kadar detayını cidden bilmiyorum, annesi babası kimdir bilmem, çocuktur sonuçta o yüzden özeline de giremem ama genel olarak Türkçe müzik deyince pop müzik, sanat müziği adına artık ne doğru dürüst beste yapan, ne şarkıcı diyebileceğim kimse kalmadı benim için, ki ben acayip müzik müptelası biriyimdir, gece yatana kadar müzik dinliyorum, sırf önyargılı olmamak için arada birkaç tanesini dinlemek istedim, zorladım kendimi ama yok yani olmuyor, o kalıplaşmış çıştak üzerine ticari olsun diye sallama sözleri duyunca yine dönüyorum yabancı şarkılara, dizilerle hiç işim olmaz, bu sezon oynayan dizilerin konusundan biraz özet geçin bana, senaryonun nasıl ilerleyeceğini söyleyeyim, hep aynı zengin kız fakir oğlan, zengin iş adamı yakışıklıyla, zengin delikanlıya oyun oynamak zorunda kalan fakir kız, toprak ağası ve kafayı taktığı kız, mafya, silah, zenginlik, entrika, yalan, dolan ya da yabancı dizilerden kopyalanmış diziler, nesini seyredeyim:)))

Magazinsel Bi hayat var hepsinde aynı. Korkuyorum bes altı sene sonra nazlı (spiker) da Tarkan la falan cıkcak

Safiye ve faik ikilisi diyip suracıkta mide bulantısı

Haklısın abla diyecek birşey yok. Sesin güzelliği kadar kullanılması,bununla birlikte sanatçının tavrı falan da önemli. Tabiki eski insanlar,şarkılar candır,yerlerini hiçbir günümüz sanatçısı tutamaz.

Eskiden starda evlilik programi yaparken daha inandiriciydi. Hersey para

tontriko emel sayin in kürtaj hikayesini arıyorum internettemi izlemistin?? Bulamadim
Bi tv programindaydi sanirim 2012 yilindaydi ilk ogluma hamileydim:) kocasi zorla aldirmis.. baskiyla yani.. bosanmislar bi sure sonra ve o adam cocuk yapmis tekrar evlenip bu kadinda aldirdigiyla kalmis : (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…