Ve de tabiki seyma yı unutmayalım acundan sonra yıkılış dönemine gecen bağyanyirmi bin lira için tvda gözyaşın sel olmustu Şeymacım adam senı everestın zırvesıne getirdi Bi tsk etmedin valla helal
Simdi aylik nafaka kazanci 125 bin :) cocugu kaybedince 25bini gitmis sanirim. Amaaan bizim azgin tekelere az seyma gibiler. Daha beter olsunlar
“Hayalimdeki evlilik bu değildi “dedi sanırsın kaynanasından eltisinde çekti kadınVe de tabiki seyma yı unutmayalım acundan sonra yıkılış dönemine gecen bağyanyirmi bin lira için tvda gözyaşın sel olmustu Şeymacım adam senı everestın zırvesıne getirdi Bi tsk etmedin valla helal
Ayneninsanı hayattan soğuturlar valla
Masal kitabi yazar o ancaAynenkitap yaziyormus seyma Oraya da el atti
Yemediği yemek gezmesiği ülke kalmadı biz o kadar gezsek ıkı günde koca kapıya koyar“Hayalimdeki evlilik bu değildi “dedi sanırsın kaynanasından eltisinde çekti kadın
O kadar detayını cidden bilmiyorum, annesi babası kimdir bilmem, çocuktur sonuçta o yüzden özeline de giremem ama genel olarak Türkçe müzik deyince pop müzik, sanat müziği adına artık ne doğru dürüst beste yapan, ne şarkıcı diyebileceğim kimse kalmadı benim için, ki ben acayip müzik müptelası biriyimdir, gece yatana kadar müzik dinliyorum, sırf önyargılı olmamak için arada birkaç tanesini dinlemek istedim, zorladım kendimi ama yok yani olmuyor, o kalıplaşmış çıştak üzerine ticari olsun diye sallama sözleri duyunca yine dönüyorum yabancı şarkılara, dizilerle hiç işim olmaz, bu sezon oynayan dizilerin konusundan biraz özet geçin bana, senaryonun nasıl ilerleyeceğini söyleyeyim, hep aynı zengin kız fakir oğlan, zengin iş adamı yakışıklıyla, zengin delikanlıya oyun oynamak zorunda kalan fakir kız, toprak ağası ve kafayı taktığı kız, mafya, silah, zenginlik, entrika, yalan, dolan ya da yabancı dizilerden kopyalanmış diziler, nesini seyredeyim:)))Aleynanin klipleri pedofili icerdigi icin ben de kizi oldum olasi sevemiyorum abla. Berbat bi anne babaya sahip. Hele annesi. Evlerden irak. Kiz parayi bulunca kadin kocayi birakti. Ana baba kizin ustunden iyi para kaldirdilar. Yasi tutmadigi icin eglenmeye giremedigi barlarda sarki soylemesine goz yumdular. Ve ben o kizin gercekten saglikli olduguna inanmiyorum. Tuhaf hal ve hareketleri var. Gunahini almayalim da sanki madde kullaniyor gibi. Bi degisik..
Haklısın abla diyecek birşey yok. Sesin güzelliği kadar kullanılması,bununla birlikte sanatçının tavrı falan da önemli. Tabiki eski insanlar,şarkılar candır,yerlerini hiçbir günümüz sanatçısı tutamaz.Mevzu ses güzelliği de değil ablacım, benim de hamamda sesim bülbül gibi, şarkı mı bunlar ? Şarkı diyorlarsa şarkı nedir bilmiyorlardır, benim için ha Aleyna Tilki ha Justin Bieber, şımarık şımarık çocuklar, önlerine koysan solfeji bilmezler, bir enstrüman çalamazlar, çıştak çıştak müzikle 2 söz, bir ayıcık bir havuz görüntüsüyle klip.
Bir kısmı zaten anne ya da babası zamanında meşhur olmuş diye ben de ekmeğini yiyeyim diye ortaya çıkmış, yok yok benim tahammülüm yok, o yüzden Türk müziği dinleyeceksem eskileri tercih ediyorum, Zeki Müren dinlerim, Müzeyyen Senar dinlerim, Barış Manço dinlerim ama onun dışında hep yabancı müzik dinliyorum, en azından sözlerinden anlamıyorum, tınıları da güzel geliyor oh mis gibi.
E zaten bende güzel dedim kuzum.Aleyna nin sesi gerçekten güzel.
Gelecegin britney i.E zaten bende güzel dedim kuzum.
Fakat fazla şımarık,egoist ve garip bir tip.
Eskiden starda evlilik programi yaparken daha inandiriciydi. Hersey paraBide sürekli bı sosyal mesaj verme havası içerisinde. Doktorasını yapmış psikolog edasıyla her konuda bilgisi varmış gibi davranıyor. Uyduruktan çöpçatanlık programi yapti ahlaksızlığı bini bı para ama sanırsın hergun ülke sorunları üzerine açık oturum yapiyor. Flash TV deki hallerini görmesek bişey sanacaz yani
Hahaha aynen ya :))Simdi burda olsa sana sus katana derdi
Bi tv programindaydi sanirim 2012 yilindaydi ilk ogluma hamileydim:) kocasi zorla aldirmis.. baskiyla yani.. bosanmislar bi sure sonra ve o adam cocuk yapmis tekrar evlenip bu kadinda aldirdigiyla kalmis : (
Britney hoş,güzel kadın. Severim onu.Gelecegin britney i.
Dedigin doğru vallai
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?