Ayarlarımı bozanlar ....

Ayarlarımı bozan ünlü!

• Ankete Katılan
    1.148

Aleynanin klipleri pedofili icerdigi icin ben de kizi oldum olasi sevemiyorum abla. Berbat bi anne babaya sahip. Hele annesi. Evlerden irak. Kiz parayi bulunca kadin kocayi birakti. Ana baba kizin ustunden iyi para kaldirdilar. Yasi tutmadigi icin eglenmeye giremedigi barlarda sarki soylemesine goz yumdular. Ve ben o kizin gercekten saglikli olduguna inanmiyorum. Tuhaf hal ve hareketleri var. Gunahini almayalim da sanki madde kullaniyor gibi. Bi degisik..

Bende tıpkı böyle düşünüp bu kadar abartıldığını göre bi ben düşünüyorum herhalde bende tuhaflık sanıyordum Çok şükür yanlız değilim nerden torpilli bilmem hayır bana göre güzelde değil

Defne samyeli en iticisi hele cem Yılmaz'la halleri haber spikeriyken efendi hanım biriydi şimdi genç kız havalarında iyice manyağa bağlamış cok sinir oluyorum . Keşke tanıdığımız gibi kalsaydın
Defne cim

Hele İstanbullu gelin de falan neydi öyle. Haber spikeriyken ne kadar kaliteli bı çizgisi vardı halbuki. Çok saygı duyar çok beğenirdim.

Bu topik kalsin ben buraya daha neler yazacagimmmmm peki hanimlar ya bu tuba buyukustun ve ex esi onur saylak
Ne guzel tencere kapaklardi işte asik suratla geziyorlardi
Biri ankarada universite arkadasina selam vermez kibirinden
Oteki desenn zaten sohreti cok yoktu simdilerde biseyler yapiyor falan

Oda ask yaşıyormuş
1 artı 1 evde baslamis asklari ne gunler görmüş mus efendim kimse atip tutmasinmis

Kiz oyle deme son videosu olaydi :) sonuna bayildim hatta esen kalın tüü

Kazen abi hangisi birini isaretleyeyim ki al birini vur ötekine müge anlı hariç bende nedense seviyorum o kadını

Hele İstanbullu gelin de falan neydi öyle. Haber spikeriyken ne kadar kaliteli bı çizgisi vardı halbuki. Çok saygı duyar çok beğenirdim.
Aynen bende efendiydi giyimi kuşamı sesiyle sunumuyla insana Bi hos görünürde simdi sokak kızı gibi olmus tiksiniyorum malesefki hele kel cemle cıkması ondan ona gecıor çok kötü çok

Ve de tabiki seyma yı unutmayalım acundan sonra yıkılış dönemine gecen bağyan yirmi bin lira için tvda gözyaşın sel olmustu Şeymacım adam senı everestın zırvesıne getirdi Bi tsk etmedin valla helal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…