Mevzu ses güzelliği de değil ablacım, benim de hamamda sesim bülbül gibi, şarkı mı bunlar ? Şarkı diyorlarsa şarkı nedir bilmiyorlardır, benim için ha Aleyna Tilki ha Justin Bieber, şımarık şımarık çocuklar, önlerine koysan solfeji bilmezler, bir enstrüman çalamazlar, çıştak çıştak müzikle 2 söz, bir ayıcık bir havuz görüntüsüyle klip.
Bir kısmı zaten anne ya da babası zamanında meşhur olmuş diye ben de ekmeğini yiyeyim diye ortaya çıkmış, yok yok benim tahammülüm yok, o yüzden Türk müziği dinleyeceksem eskileri tercih ediyorum, Zeki Müren dinlerim, Müzeyyen Senar dinlerim, Barış Manço dinlerim ama onun dışında hep yabancı müzik dinliyorum, en azından sözlerinden anlamıyorum, tınıları da güzel geliyor oh mis gibi.
Bende tıpkı böyle düşünüp bu kadar abartıldığını göre bi ben düşünüyorum herhalde bende tuhaflık sanıyordum Çok şükür yanlız değilim nerden torpilli bilmem hayır bana göre güzelde değilDemet Özdemir. Bu kıza ilk gördüğüm günden beri gıcık oluyorum. Hiç bir vasfı yok oyunculuk adina. Oynadığı bı kaç dizi var hepsinde aynı senaryo ayni rol. Bir oyuncu farklı rolleri de canlandilirabilmeli. Bu hep hiçbir vasfı olmayan ama Fabrikatör genç yakışıklı erkeklerin bir türlü vazgeçemedigi uğruna ailesini bütün servetini biraktigi çocuksu hareketleri olan ergen salak kızı canlandırıyor. Güzelliği de normal standartlarda çok fazla abartılıyor. Aynı dizide rol alan çok daha güzel çok daha yetenekli kızlar olduğu halde bu neden bu kadar on planda tutuluyor bı turlu anlamıyorum. sakar hareketleriyle etrafını kırıp dökmenin, patavatsızligin, nerde nasıl konuşması gerektiğini bilmemenin adı doğallık olarak gösteriliyor. aptal bir kız ve etrafında çok yakışıklı çok zengin olup onun bu salakliklarini doğallık zanneden Barbie bebek gibi kızlari beğenmeyip ne hikmetse buna ayilip bayilan AA ne kadar doğal diye bunun üstüne atlayan erkekler. Güya fakir kosklerde yaşıyor. Bu kız gerçekten ayarlarımi bozuyor.
Hele İstanbullu gelin de falan neydi öyle. Haber spikeriyken ne kadar kaliteli bı çizgisi vardı halbuki. Çok saygı duyar çok beğenirdim.Defne samyeli en iticisi hele cem Yılmaz'la halleri haber spikeriyken efendi hanım biriydi şimdi genç kız havalarında iyice manyağa bağlamış cok sinir oluyorum . Keşke tanıdığımız gibi kalsaydın
Defne cim
Oda ask yaşıyormuş
1 artı 1 evde baslamis asklari ne gunler görmüş mus efendim kimse atip tutmasinmis
Aynen bende efendiydi giyimi kuşamı sesiyle sunumuyla insana Bi hos görünürde simdi sokak kızı gibi olmus tiksiniyorum malesefki hele kel cemle cıkması ondan ona gecıor çok kötü çokHele İstanbullu gelin de falan neydi öyle. Haber spikeriyken ne kadar kaliteli bı çizgisi vardı halbuki. Çok saygı duyar çok beğenirdim.
Aha simdi bakıyorum hemennnnKiz oyle deme son videosu olaydi :) sonuna bayildim hattaesen kalın tüü
Bak bak :) Nasil kacirirsin? Instagram yikildi bununlaAha simdi bakıyorum hemennnn
Bende seviyorum muge anlıyı kadinda sahtelik yok neyse o.Kazen abi hangisi birini isaretleyeyim ki al birini vur ötekine müge anlı hariç bende nedense seviyorum o kadını
Kimin videosu ? KaçırdımdaKiz oyle deme son videosu olaydi :) sonuna bayildim hattaesen kalın tüü
IzledimmmmmmKiz oyle deme son videosu olaydi :) sonuna bayildim hattaesen kalın tüü
Selin ciğerci 8 subatta yüklemiş instagramda hahahahahah bi izle benceKimin videosu ? Kaçırdımda
Kimin videosu ? Kaçırdımda
Izledimmmmmmcok fena ya hahahahah baya kızmış
Iyy itici şey bende sevmem onu oldum olası izleyeyim Bakayım :)Selin cigercinin. Kendini elestirenlere saglam giydirmis :) Baya komikti :)
Çok üzüldüm lüx bir residence da olsa sonuçta 1+1Oda ask yaşıyormuş
1 artı 1 evde baslamis asklari ne gunler görmüş mus efendim kimse atip tutmasinmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?