Ayarlarımı bozanlar ....

Ayarlarımı bozan ünlü!

• Ankete Katılan
    1.148

Yalniz degilmisim bazi kisiler cok abartiliyor bence ve sacma geliyor anlamiyorum.
Bu tarz diziler Zengin oglan Fakir kiz ve Mafya ve Asiret dizileri bitse de kurtulsak orda burda gormek istemiyorumm.

Zamanında ece erkenle kamera arkasında görüşmüşlüğüme istinaden böylesi suratsız kendini yükseklerde gören başka kimseyi görmedim diyebilirim. Yine de beni ilgilendirmiyor.

Tv de izleyecek bir tane adam akıllı program/dizi/film yok demeye gelmiştim.

Oylamadaki çoğu kişiyi tanımıyorum tv izlemem pek, az buçuk 1 program takip ediyordum (master sheff ) o da bitti, Survivor’ı zorladım ısınamadım Türkçe kullanımı (kullanamayışı) ve sonradan görmüşlüğü dolayısıyla Demet Akalın’ı hiç sevmiyorum. Bir de konuyla alakası yok ama öğrencileri sürekli kavgaya özendirdiği için Çukur dizisinden nefret ediyorum.

Ayyy bide eser yenenler eksikkk
O da kendini komedyen sanıyor. Zaten sürekli kendi esprisinr kendi gülüyor. Komedyen ligi beceremeden komedi programı sunmaya başladı kimseyi gulduremeyince tartışma programı tarzı bişeye çevirmiş. Geçen gördüm gözlükleri takmış bilgiç bilgiç sanki İlber Ortaylı yla tarih konuşur gibi bı havalar bı edalar.

Allah sana ne diyim kizz sen misin fotoyu da değişirmişsin
Kac kilosun suanda merak ettim cici bebe süt takılıyorum bu arada ama o da baydı artik
43 kg ım((
1 hafta önce 40-41 falandım herhalde. Ama şuan bayağı bir düşmüştür. Cici bebeden sıkılmamak için gece tv karşısında al eline,atıştır 5-10 tane. Arkasından da 1 büyük bardak süt iç,nasılsa onlar midede karışıcaklar. ben bu yöntemle 1.5-2 ay kullandım cici bebeyi,iyi kilo aldırıyor.

Biz TV izlemiyoruz. Sadece çizgi film izliyoruz. Onlar daha guzel, masumlar.

TV izlemiyoruz fakat karsimiza yine de bir sekilde cikiyorlar, kacis yok. Onlar her yerde, dunyayimizi istila ettiler maalesef.

1-Seren Serengil, bu kadının neden ünlü olduğunu, bu dunyaya ne gibi bir faydası var hiç anlamıyorum. Galiba hic anlamayacagim.

2- Hakan Ural, bu şahıs içinde aynı duyguları besliyorum.

Listede daha çok var ayar olduklarim, fakat 2 secenek ile sınırlandırılmıs.

Boş insanlar çok..

Ama kuzum benim agzimda büyür öyle yersem kendimi biliyorum sutun icinde hemen dağılıyor ya ondan oyle yiyorum
168 dimi sende boy
Bende 167
Ay biz napcaz böyle acaba sinirden eriyoruz gunden gune

Ama kuzum benim agzimda büyür öyle yersem kendimi biliyorum sutun icinde hemen dağılıyor ya ondan oyle yiyorum
168 dimi sende boy
Bende 167
Ay biz napcaz böyle acaba sinirden eriyoruz gunden gune
Ahaha bilmiyorum vallahi,ne olucak bilemiyorum. Zayıflık zor zor.

Var var bunun bi versiyonu olan yeşim salkım ve seren serengil arkadaş durup durup millete çatarak bi kendilerini gösterme çabasına girişiyolar ki buna anlam vermek mümkün değil. Sanırsınız ki hayatlarında herşeyi mükemmel yapan örnek insan kendileri. Ama ben en temizini yapıyorum hiiiiç tv izlemiyorum. İzlersem sadece TLC. Sağolsun güzel programları var. Hee bunları nerden biliyosun peki derseniz. Youtube a bi giriyosun ki saçma sapan videolarla çıkıveriyor karşınıza. Engelle engelle bitmiyor da yani. Toptan ağızlarına çakıversek ne güzel olur.

Tv bana uzak diziler uzak
Msgazin uzak
Olmassada olur yani haber bakacaksan gundeme derine dalmadan bak
Abartili ölüm haberleri cinayetler hepsi e uzagim

Artık yerli tv'ler kan kayıp ediyor yavaş yavaş
Yabancı yayınlar ön plana çıkacak çünkü içinde araştırma var, bilgi var emek var, ilim var kısacası bizde olmayanlar TV yapımcılar kendilerine çeki düzen versinler git gide reklam gelirlerinde düşme görünecek

Listede Muge Anli disinda hicbirinden haz etmiyorum.
Muge Anli yine faydali is yapiyor kac tane cinayet belki aydinlandi yapanlar cezasini buldu.
Olaylar insani rahatsiz ediyor aslinda Muge Anli da problem yok.

sosyal medyada 3 büyük magazin sitesinde deşifre oldu yazdıklarım :))) en uyuz olduğum bu kendini kraliyet ailesinden gelme gören prenses Seren :) şhopsuz tek resmi olmayan estetiklerden bir gözü başka olan dili ağzına büyük gelen :))) konuşamayan ama şarkı söyleyen ayyy Kazen nerden açtın bu konuyu :) Yeşim salkım ikinci uyuz olduğum :) Ece arkadan gelen :)Müge anlıyı izlemiyorum o cidden işlediği konularla benim ayarları mı en az 2 hafta bozuyor

Cok asiri iticiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…