- 28 Aralık 2017
- 2.834
- 9.783
- 158
Demet Özdemir. Bu kıza ilk gördüğüm günden beri gıcık oluyorum. Hiç bir vasfı yok oyunculuk adina. Oynadığı bı kaç dizi var hepsinde aynı senaryo ayni rol. Bir oyuncu farklı rolleri de canlandilirabilmeli. Bu hep hiçbir vasfı olmayan ama Fabrikatör genç yakışıklı erkeklerin bir türlü vazgeçemedigi uğruna ailesini bütün servetini biraktigi çocuksu hareketleri olan ergen salak kızı canlandırıyor. Güzelliği de normal standartlarda çok fazla abartılıyor. Aynı dizide rol alan çok daha güzel çok daha yetenekli kızlar olduğu halde bu neden bu kadar on planda tutuluyor bı turlu anlamıyorum. sakar hareketleriyle etrafını kırıp dökmenin, patavatsızligin, nerde nasıl konuşması gerektiğini bilmemenin adı doğallık olarak gösteriliyor. aptal bir kız ve etrafında çok yakışıklı çok zengin olup onun bu salakliklarini doğallık zanneden Barbie bebek gibi kızlari beğenmeyip ne hikmetse buna ayilip bayilan AA ne kadar doğal diye bunun üstüne atlayan erkekler. Güya fakir kosklerde yaşıyor. Bu kız gerçekten ayarlarımi bozuyor.
O da kendini komedyen sanıyor. Zaten sürekli kendi esprisinr kendi gülüyor. Komedyen ligi beceremeden komedi programı sunmaya başladı kimseyi gulduremeyince tartışma programı tarzı bişeye çevirmiş. Geçen gördüm gözlükleri takmış bilgiç bilgiç sanki İlber Ortaylı yla tarih konuşur gibi bı havalar bı edalar.Ayyy bide eser yenenler eksikkk
1 hafta önce 40-41 falandım herhalde. Ama şuan bayağı bir düşmüştür. Cici bebeden sıkılmamak için gece tv karşısında al eline,atıştır 5-10 tane. Arkasından da 1 büyük bardak süt iç,nasılsa onlar midede karışıcaklar.Allah sana ne diyim kizz sen misin fotoyu da değişirmişsin
Kac kilosun suanda merak ettim cici bebe süt takılıyorum bu arada ama o da baydı artik
43 kg ım((
Ama kuzum benim agzimda büyür öyle yersem kendimi biliyorum sutun icinde hemen dağılıyor ya ondan oyle yiyorum1 hafta önce 40-41 falandım herhalde. Ama şuan bayağı bir düşmüştür. Cici bebeden sıkılmamak için gece tv karşısında al eline,atıştır 5-10 tane. Arkasından da 1 büyük bardak süt iç,nasılsa onlar midede karışıcaklar.ben bu yöntemle 1.5-2 ay kullandım cici bebeyi,iyi kilo aldırıyor.
Ahaha bilmiyorum vallahi,ne olucak bilemiyorum. Zayıflık zor zor.Ama kuzum benim agzimda büyür öyle yersem kendimi biliyorum sutun icinde hemen dağılıyor ya ondan oyle yiyorum
168 dimi sende boy
Bende 167
Ay biz napcaz böyle acaba sinirden eriyoruz gunden gune
TV'de veya herhangi bir sosyal medya aracılığı ile temas kurduğunuz herhangi bir ünlüye hiç ayar oluyor musunuz ?
Örnekle açıklarsam ; Ece Erken denen sözde spiker ! Hiç bir yetisi olduğunu düşünmüyorum. Ekranlara çıkıp
- şunu aradım bunu aradım,
- ooo o benim kankam, bu benim canım,
- oğlum dün şunu yaptı, oğlum bugün bunu yaptı
- oğlumun boyu 1 cm daha uzadı....
vs vs vs... Dayanadım KK hesabından buna bir sağlam döşedim. Aslında çok kibardım, oğlunun ismini kullanıp durma nazara inanır mısın bilmem ama velede nazar değecek senin bu gevşekliğinden dedim. Takkkk engelledi..
Zira arkadaş her konuyu ekranlarda oğluna bağlıyor. Buna zaten ayar oldum.
Arkasından Alişan böyle Alişan şöyle, sanırsın bu olmasa Alişan ne evlenebilecek, ne kına gecesi. Adamın çocuğu oldu(Allah bağışlasın) onu bile oğlu ile bağdaştırdı. Arkadaş bir bırak Alişan'ı, sen adamın olaylarına bu kadar burnunu sokmasan adam daha mutlu da seni kırmamak için sana ses etmiyor.
Bu da yetmedi Serdar Ortaç, şöyle arkadaşım böyle arkadaşım... Lakin adam ayrılsın diye programında sürekli dile getiren bir tip... Affedersiniz ama ben böyle arkadaşa .....yım (anladınız siz)
Diyeceksiniz kiKazen sen magazin izler misin ? Mecbur izliyoruz da bu kadın kadar bana rahatsızlık veren bir ekran yüzü olmadı.
gereksiz yere mi kuruldum ne oldu anlamadım ama bu kadın benim ayarlarımı bozuyor....
peki sizin böyle ayarlarınızı bozan var mı ?
25 beden pantolon giyiyorum oda 32 oluyormusAhaha bilmiyorum vallahi,ne olucak bilemiyorum. Zayıflık zor zor.
Ben 26 giyiyorum canım,tam oturuyor üstüme. Benim kollarım çok zayıf ya. Seninde mi öyle?25 beden pantolon giyiyorum oda 32 oluyormus
Evet kollarim cok zayif bacaklarim da cok zayifBen 26 giyiyorum canım,tam oturuyor üstüme. Benim kollarım çok zayıf ya. Seninde mi öyle?
Bacaklarını geliştirebilirsen çok güzel olur aslında,zayıflarda bacak kası çok güzel duruyor :)Evet kollarim cok zayif bacaklarim da cok zayif
Cok asiri iticiiiiiO da kendini komedyen sanıyor. Zaten sürekli kendi esprisinr kendi gülüyor. Komedyen ligi beceremeden komedi programı sunmaya başladı kimseyi gulduremeyince tartışma programı tarzı bişeye çevirmiş. Geçen gördüm gözlükleri takmış bilgiç bilgiç sanki İlber Ortaylı yla tarih konuşur gibi bı havalar bı edalar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?