Ayarlarımı bozanlar ....

Ayarlarımı bozan ünlü!

• Ankete Katılan
    1.148
Ankete daha fazla seçenek ekleyemiyorum.... Bu sebeple erkekleri sileyim mi ?

Bir magazinci üşenmemiş liste çıkarmıştı
Eski sevgilileri arkadaşları kimi kimin için bıraktığı ile ilgili tam vay anam vayyy neler dönmüş serhat durumu
Kadın hangi kadınla arkadaşlık kursa ya kocasını ya sevgilisini elinden almış
Gözümden kaçmış bana itici gelmiyor ya ondan
Bencede Kerimcan ve aleyna nihatın yanında zem zem suyu ile yıkanmış kalır

Son düzenleme:

Tek derdiniz bu olsun Kazen bey

Müge Anlı ve Zahide Yetiş'e niye ayar olayım ayol Kaç kişiye faydalı oluyor onların programları, sevgi izi denen olay mesela, kaç kayıp bulundu, bizim için hiç birşey ama kayıp yakınlarına sor birde. Deniz yıldızı hikayesi misali.
Diğerlerine gelecek olursam, magazin programı gerçekten izlemiyorum, kırk yılda bir ilgimi çeken birşey olur da izlersem de o orda kalıyor, ayar olacak kadar izlemiyorum yani. Amaan banane ünlülerin hayatından pöf
Listede bir kaç kişi var tabi saçma sapan bulduğum kişiler ama R.o.k. ve eşi N.A. hepsine fark atar uyuzlukta.

Esra Erol.!!! Kerimcan...!!! Nihat Doğan!!! Demet Akalın!!!! En uyuz olduklarım

Her halde yaşlılar diye saygı duyup Ali Ağaoğlu ve M.A.Erbil kart zamparalarını eklememiş Kazen.
Otobüse binseler yirmibeşlik kızlar buyur dede diye yer verir bunlara ama daha bile küçük yaşta kızları yanlarında sevgili diye dolaştırıyorlar kartvizitler.

Tv izlemiyorum çok şükür.Hicbirini görmüyor duymuyorum.

Son düzenleme:
Bu Aleyna Tilki size ne yaptı ya :) kadının sesi cidden güzel şarkıları da hep çok güzel. Çok başarılı. Herkesssler kıskanıyo bence :)

Ece Erken£i çok severim ama bu kadar takık konuşmalar yaptığın şahit olmadım hiç.. programını sürekli olarak izlemem lazım yorum yapmak için.. uzaktan çok tatlı ve sempatik geliyor bana.. oğluşu da bal badem.. bilemiyorum yanii .. ama uzaktan uzağa ön yargılı olmamak lazım...bu herkes için geçerli. yakından tanısanız belki öyle biri değildir.. belki gerçekten çok tatlı sempatiktir. belki kim bilir.. ben insanları sadece uzaktan bakıldığı kadar görüldüğü kadar yargılamamak gerektiğine inanlardan ve bu yüzden çok da yorum yapmamaktan yanayım..

Bu Aleyna Tilki size ne yaptı ya :) kadının sesi cidden güzel şarkıları da hep çok güzel. Çok başarılı. Herkesssler kıskanıyo bence :)
valla yaşına göre 10 numara ben de çok beğeniyor ve alkışlıyorum..
bence de çok başarılı sesi de öyle.. dinlettiriyor kendisini.

evimde tv yok .. sosyal medyada hiçbirini takip etmiyorum..kafam rahat

İnstagramdan : )

Bu arada bir de Ebru Gündeş'e hamile kesin demez mi o balimidir ne karın ağrısıdır....

Not: ben hep belgesel izlerim magazin programı asla bakmam : ))))

Kazen abi bende belgesele reklam girince yutubda başka belgesel bakarken görmüştüm :)))

Kesin hamile olduğunu diyen kişide ebrunun çok yakınıymış resmen aile faciası en yakını bilgi satıyor demek bu :))

Magazin hiç bu kadar iğrenç olmamıştı.

Ben cidden izlemiyorum denk geliyorum yutubda sürekli bi yerdem sonra merakıma yenik düşüyorum.
2-3 video yetiyo vaktimi öldürmeye.
Diğer bir kanal da bahar candanı çıkarmış yengeçli makarna yediğini 1000 K hesap ödediğini konuşturuyor allah rızası için onada saydırsan ne makbule geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…