Ayarlarımı bozanlar ....

Ayarlarımı bozan ünlü!

• Ankete Katılan
    1.148
Ankette sadece 2 kişi secebiliyomusuz, ama bana kalsa 2 -3kisi hariç hepsini seçerdim hepsine uyuz oluyorum cunku

tek
Oyle demeyin. Dunyada tek pipiliyi buse dogurdu sonucta. Heraldeki senlik yapilacak fazlaligi kesilirken. Cunku onlar sehzade. Onlar bebek degiil. Biz ne anlariz canim. Bizi gidi fakir, siradan cocuk doguran ünsüzler biziii

Fakir fakir konusma yaa tek pipili elit mi olur sende !! Kaç pipilidirde o şimdi istedikleri profilden gostertiyolardir. Tek pipilileri halk dogurur yavrum
Pipiseverlerde 2019..
A bide Kerimcan vardı ona giydiremedim. Bu vesileyle giydireyim. Gurban olduğum Rabbim sen bize başka şükür sebepleri yolla. Ey Allahım bu nedir deyip hayatı sorgulatma Allahım.
Yani ne bileyim mesela benim merak ettigim bu muray ovuc falan medya maymunu olarak gosterilen yada sunulan tipler kendilerini 10 sene sona nerede goruyorlar ? Beklentileri nedir o tv aleminden ?
Hos bende iste burasi türkiye ne bekliyorsam. 2 kilo kalca yagi olan tüm beyni alinmis varliklar ulkemizde tvlerde sanki oxfordda doktora yapmis 5 dilli uzmanmiscasina brifingler verirken..
Ben fakir hayatima dönüp ales calisayim bari. Magazin benim neyime lan ? Daha bi yüksek lisans bitiremedim fakir ruhum teli ele gecirip mahalle gülü mod on yorumlarima donmeden ben kacar

Pipi mühim mesele
Ben de haticeye giydirmeyi unutmusum. Kadin bakti sesten hayir yok surekli popişiyle(daha kibar nasil denir bilemedim) gundem olma cabasinda Hayir yani biz seni fidayda ile tanidik. Neyin peşindesin bir de bilmesek o mabadının eski halini essahtan da doğal sanacağız
Kerimcana girmek istemiyorum hala ne is yaparak bu lukse sahip olduguni anlayamadim Fakir kalalim anacim biz bosver

Sadece Kadınların yarışacağı bir ankete çevireceğim listede olmasını istediklerinizi lütfen bana yollar mısınız ?

hepsini seçtim sayın şimdi ben bunlar arasında nasıl ayırım yapayım :) hepsi bizim bebeklerimiz

Ece erken ile berkay haberi doğru değildir umarım yazık hamile karısı var

Muge anli değil de Arif hoca...
Neyse bananeeee..
Kimseyi hayatimin merkezine koymam.sorun kalmaz.
Takmayin fazla.karşinizdakini olduğu gibi kabul edin.uymuyorsa mesafe koyunn.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…