- 1 Eylül 2018
- 1.048
- 1.916
- 63
Oyle demeyin. Dunyada tek pipiliyi buse dogurdu sonucta.Heraldeki senlik yapilacak fazlaligi kesilirken. Cunku onlar sehzade. Onlar bebek degiil. Biz ne anlariz canim. Bizi gidi fakir, siradan cocuk doguran ünsüzler biziii
tek
Fakir fakir konusma yaa tek pipili elit mi olur sende !!Kaç pipilidirde o şimdi istedikleri profilden gostertiyolardir. Tek pipilileri halk dogurur yavrum
Pipiseverlerde 2019..
A bide Kerimcan vardı ona giydiremedim. Bu vesileyle giydireyim. Gurban olduğum Rabbim sen bize başka şükür sebepleri yolla. Ey Allahım bu nedir deyip hayatı sorgulatma Allahım.
Yani ne bileyim mesela benim merak ettigim bu muray ovuc falan medya maymunu olarak gosterilen yada sunulan tipler kendilerini 10 sene sona nerede goruyorlar ? Beklentileri nedir o tv aleminden ?
Hos bende iste burasi türkiye ne bekliyorsam. 2 kilo kalca yagi olan tüm beyni alinmis varliklar ulkemizde tvlerde sanki oxfordda doktora yapmis 5 dilli uzmanmiscasina brifingler verirken..
Ben fakir hayatima dönüp ales calisayim bari. Magazin benim neyime lan ? Daha bi yüksek lisans bitiremedim fakir ruhum teli ele gecirip mahalle gülü mod on yorumlarima donmeden ben kacar
Aynen ben yazmışım gibi geçerli bir yorum
Bahçıvan aşçıya aşçı bahçıvanı sonra hepsi birlikte bahçıvana
Cok sasirdim, insanlara yardim eden bir program... Kimin kimle oldugunun belli olmamasi Muge nin sucu degil.
Abiii kerimcan bey arada kalmisSadece Kadınların yarışacağı bir ankete çevireceğim listede olmasını istediklerinizi lütfen bana yollar mısınız ?
Hande Erçel in nesi varmış? Annesi vefat etti zaten ne gicikligini gordunuz?Aynennnnseyma kim arkadasim turkiyeye nasil bir katkisi olmus neyin nesi herkes bu kizi konusuyor
Kazen abi su seyma seysinide eklesek
PardonnnHande Erçel in nesi varmış? Annesi vefat etti zaten ne gicikligini gordunuz?
Çok masum sempatik bir kız Hande Erçel.
Icten ice kiskaaaaaniyoruzdur belkiiİnsanların da işi gücü yok aleyna tilki midir çakal mıdır onu kıskanacaklar zaten.. :)
Ne mi yaptiBu Aleyna Tilki size ne yaptı ya :) kadının sesi cidden güzel şarkıları da hep çok güzel. Çok başarılı. Herkesssler kıskanıyo bence :)
Canım nasılsın kaçdır aklımdaydı sana yazacaktım burda görünce hemen yazayım dedim :) ne oldu senin işler merak ettimIcten ice kiskaaaaaniyoruzdur belkii
Sagol canm iyidir hastaliklarla ugrasiyorum.Beklemedeyim merakla son isi diyosanCanım nasılsın kaçdır aklımdaydı sana yazacaktım burda görünce hemen yazayım dedim :) ne oldu senin işler merak ettim
Sizi de geriyor belli ki Aleyna TİLKİ. Bu yaşta bu kadar başarı kıskanılacak türden bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?