çok teşekürlerRasim Ozan Kütahyalı benim listemdede var
Hakan Ural en az oyu almış, o çıkarılabilir belki.
Sen öyle diyorsan öyledir :) Ben yakışıklılığına bakmadım adamın teki işteBen Hakanı severim ya yakışıklı adam:)
Kesinlikle katılıyorum! Kendisini fena halde itici buluyorumHeh biri geldi aklıma ;
İsmail Küçükkaya FOX tv hafta içi sabah haber sunucusu... Kadınlarımız, Annelerimiz, değerlerimiz der ama ne hikmetse eşine şiddet uygular. Anında basın yasağı ile konu kapatılmaya çalışılır.
Ama yemezler, bu adamın birde şiir okuması nasıl batıyor anlatılamaz
:) karizma allah için ya yaşına göre iyi iyi :)) en azından senin memleketli den iyi hahhahhaSen öyle diyorsan öyledir :) Ben yakışıklılığına bakmadım adamın teki işte
Bide yaptığı iyilikleri anlatma iticiliği var maalesef Gülben Ergen deGülben Ergen....
Anlayamıyorum bu kadını feci ve korkunç bir negatif enerji veriyor bana. Çok yapmacık, kurduğu cümleler kalitesiz her yere birde #sükür#cok#sükür#bin#sükür yazması yok mu.. evli adamlara zaafı olmalı ki bu konularda gündemde. Asil olmaya çalışırken beden dilinden çirkef oluşu yayılıyor adeta.
Seren mi? Hastayım kadına ölüyorum, dürüstlüğü güzelliği endamlılığı, görgüsü.
İnsanların da işi gücü yok aleyna tilki midir çakal mıdır onu kıskanacaklar zaten.. :)Bu Aleyna Tilki size ne yaptı ya :) kadının sesi cidden güzel şarkıları da hep çok güzel. Çok başarılı. Herkesssler kıskanıyo bence :)
Sizi de geriyor belli ki Aleyna TİLKİ. Bu yaşta bu kadar başarı kıskanılacak türden bence.İnsanların da işi gücü yok aleyna tilki midir çakal mıdır onu kıskanacaklar zaten.. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?