Ayarlarımı bozanlar ....

Ayarlarımı bozan ünlü!

• Ankete Katılan
    1.148
Aslında hepsi diye bir seçenek olsaydı hepsini seçerdim... Sezen Aksunun dediği gibi eskidendi çok eskidendi yada yaşar Kemalin O iyi insanlar , o güzel atlara binip gittiler…”. Sanat adına yapılan güzel şeyler görmeyince sanatçı değerini yitirmiştir...

En üzüldüklerimden biride Ayşen guruda'nın son gösterisine gitmeye o kadar çok niyetlendim ki gidemeden Hakkı rahmetine kavuştu Allah rahmet eylesin Çok üzüldüm sonra şimdi Şener Şen'in oyununa Bakıyorum hep kapalı gişe böyle güzel insanlar bir daha Türkiye'ye geleceğini zannetmiyorum hem kaliteli hem başarılı

Ay bu cok iyi. Erkan tan ve Ali poyrazoglu liste basi bende. Amma kimse erkan tanin yerini alamaz. Adami gorunce bile vycuduma adrenalin yukleniyor resmen.

Ne dedin sen, ardindan okkali bir saplak. Beyazit Öztürk, ezgi Mola ve Enis Arikan disindakilerin cogu bos.

Liste değişmiş. Oyum yine nagehan alçı ya tabiki. Fahriye evcen tatlı kız ya neden sevilmiyor acaba?
Ben de öyle tahmin ediyordum ama sonra Onun bir şeyini duydum kıza Ben de Sinir olmaya başladım arkadaşımın mağazasına geliyor Nişantaşı'nda kasiyer kız da isim soyisim sorunca yanındaki kadında menajerimi yardımcısı mı artık her neyse Sen koskoca Fahriye Evcen i nasıl tanımazsın diye bağırıp çağırıp mağazadan çıkıyorlar Koskoca ne demekmiş acaba Çok merak ettim kendilerine Ondan sonra ben de uyuz olmaya başladım

kibir en sevmediğim huy....

Evet, bende aklimda kalan ve sevmeme sebep olan davranisi. Canli yayinda Seray Severi fiziken taciz etmesiydi. Mide bulandirici.
hatırladım o olayı. Aslında hülya Avşar da erkek versiyonu onun. Ricky martin poposunu ellemişti oda :)

Koskoca fahriye evcen neymis sormak isterdim Kuş kadarsin kiz ne koskocasi derdim heraldepislik olsun iste
:)

Adami konusurken gordugumde irrite, adrenalin yuklenmesi ve mide bulantisi olusuyor o an bende.Daha ne olsun baska bisey kalmadi ki. Tum igrenclikleri tek cumlede toplamama sebep insan.
Allah seni...nasil guldum ya.Teshis dogru canim kisisel alerji recete o adam tvdeyken ekrandan uzak dur

biliyorum yardim etmesinden degil, kimin kimle oldugu belli deil demissiniz. Ben de dedimki bu Muge Anli nin sucu degil. Hala anlamadim o zamn Muge Anli niye ayar bozuyor?

Benim duyduğum kazayla göz ucuyla gördüğümü söyleyeyim,en umulmadık biranda birileri birliktelikleri çıkıyor ortaya..
Müge'yi zaten sevmem sinir oluyorum kendisine yıllardır böyle bana çok itici geliyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…