biliyorum yardim etmesinden degil, kimin kimle oldugu belli deil demissiniz. Ben de dedimki bu Muge Anli nin sucu degil. Hala anlamadim o zamn Muge Anli niye ayar bozuyor?Dikkat edin o programa çıkan kişilere,yardım etmesinden de bahsetmiyorum..
Kesinlikle bende Aman yarabbi.Hiç kimse ama hiç kimse erkan tan kadar midemi bulandırmıyor.... Sosyal medya kullanmıyorum, tv kumandası da eşime ait çok bir bağım yok ama bu adam çıldırtıyor beni, duyduğum yerde tüylerim diken diken ıyyyyy
En üzüldüklerimden biride Ayşen guruda'nın son gösterisine gitmeye o kadar çok niyetlendim ki gidemeden Hakkı rahmetine kavuştu Allah rahmet eylesin Çok üzüldüm sonra şimdi Şener Şen'in oyununa Bakıyorum hep kapalı gişe böyle güzel insanlar bir daha Türkiye'ye geleceğini zannetmiyorum hem kaliteli hem başarılıAslında hepsi diye bir seçenek olsaydı hepsini seçerdim... Sezen Aksunun dediği gibi eskidendi çok eskidendi yada yaşar Kemalin O iyi insanlar , o güzel atlara binip gittiler…”. Sanat adına yapılan güzel şeyler görmeyince sanatçı değerini yitirmiştir...
Ay bu cok iyi. Erkan tan ve Ali poyrazoglu liste basi bende. Amma kimse erkan tanin yerini alamaz. Adami gorunce bile vycuduma adrenalin yukleniyor resmen.Bir de Sevda Demirelin Hande Ataizine attığı tokat var ona aboneyim. Sevda Demirel adeta bir Mike Tyson o mor tulumu da giymiş iyice iri görünmüş...araya başka bir ibiş olan Cem Davran giriyor ama Sevda Demirel hepsini yıkıp geçiyor
Ver mehteriii verrrrAy bu cok iyi. Erkan tan ve Ali poyrazoglu liste basi bende. Amma kimse erkan tanin yerini alamaz. Adami gorunce bile vycuduma adrenalin yukleniyor resmen.
Ne dedin sen, ardindan okkali bir saplak. Beyazit Öztürk, ezgi Mola ve Enis Arikan disindakilerin cogu bos.Bir de Sevda Demirelin Hande Ataizine attığı tokat var ona aboneyim. Sevda Demirel adeta bir Mike Tyson o mor tulumu da giymiş iyice iri görünmüş...araya başka bir ibiş olan Cem Davran giriyor ama Sevda Demirel hepsini yıkıp geçiyor
Ali poyrazoglu eski sinemacıydı değil mi? Ortalıkta göremiyorum ben hiçAy bu cok iyi. Erkan tan ve Ali poyrazoglu liste basi bende. Amma kimse erkan tanin yerini alamaz. Adami gorunce bile vycuduma adrenalin yukleniyor resmen.
Ben de öyle tahmin ediyordum ama sonra Onun bir şeyini duydum kıza Ben de Sinir olmaya başladım arkadaşımın mağazasına geliyor Nişantaşı'nda kasiyer kız da isim soyisim sorunca yanındaki kadında menajerimi yardımcısı mı artık her neyse Sen koskoca Fahriye Evcen i nasıl tanımazsın diye bağırıp çağırıp mağazadan çıkıyorlar Koskoca ne demekmiş acaba Çok merak ettim kendilerine Ondan sonra ben de uyuz olmaya başladımListe değişmiş. Oyum yine nagehan alçı ya tabiki. Fahriye evcen tatlı kız ya neden sevilmiyor acaba?
kibir en sevmediğim huy....Ben de öyle tahmin ediyordum ama sonra Onun bir şeyini duydum kıza Ben de Sinir olmaya başladım arkadaşımın mağazasına geliyor Nişantaşı'nda kasiyer kız da isim soyisim sorunca yanındaki kadında menajerimi yardımcısı mı artık her neyse Sen koskoca Fahriye Evcen i nasıl tanımazsın diye bağırıp çağırıp mağazadan çıkıyorlar Koskoca ne demekmiş acaba Çok merak ettim kendilerine Ondan sonra ben de uyuz olmaya başladım
Benim esimde nefret eder ama onda bir huy vardir, antipatik bulduklarini ozellikle izler ki saglam dosemek icin o an. Her cumlesine ayri doser ve rahatlar. Ama ben katlanamiyorum ya.Adam resmen sosyal deney.Ver mehteriii verrrr
Evet, bende aklimda kalan ve sevmeme sebep olan davranisi. Canli yayinda Seray Severi fiziken taciz etmesiydi. Mide bulandirici.Ali poyrazoglu eski sinemacıydı değil mi? Ortalıkta göremiyorum ben hiç
Koskoca fahriye evcen neymis sormak isterdimkibir en sevmediğim huy....
Benim esimde nefret eder ama onda bir huy vardir, antipatik bulduklarini ozellikle izler ki saglam dosemek icin o an. Her cumlesine ayri doser ve rahatlar. Ama ben katlanamiyorum ya.Adam resmen sosyal deney.
hatırladım o olayı. Aslında hülya Avşar da erkek versiyonu onun. Ricky martin poposunu ellemişti oda :)Evet, bende aklimda kalan ve sevmeme sebep olan davranisi. Canli yayinda Seray Severi fiziken taciz etmesiydi. Mide bulandirici.
:)Koskoca fahriye evcen neymis sormak isterdimKuş kadarsin kiz ne koskocasi derdim heralde pislik olsun iste
Adami konusurken gordugumde irrite, adrenalin yuklenmesi ve mide bulantisi olusuyor o an bende.Daha ne olsun baska bisey kalmadi ki. Tum igrenclikleri tek cumlede toplamama sebep insan.adam fena cosuyor farkli bir gezegenden sanirim yayin
Adami konusurken gordugumde irrite, adrenalin yuklenmesi ve mide bulantisi olusuyor o an bende.Daha ne olsun baska bisey kalmadi ki. Tum igrenclikleri tek cumlede toplamama sebep insan.
Umarim bilinci yapiyordur sosyal deney tarzi yada oyle olmasina inanmak istiyorum. Eger karakteri buysa durum daha da vahim.Allah seni...nasil guldum ya. Teshis dogru canim kisisel alerji recete o adam tvdeyken ekrandan uzak dur
biliyorum yardim etmesinden degil, kimin kimle oldugu belli deil demissiniz. Ben de dedimki bu Muge Anli nin sucu degil. Hala anlamadim o zamn Muge Anli niye ayar bozuyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?