Ayarlarımı bozanlar ....

Ayarlarımı bozan ünlü!

• Ankete Katılan
    1.148
Hazir hatirlatma yapilmisken muge anlinin bugun ki yayininin videolarina bakayım:)) sardim kadına ya tüm yayini hala izleyemiyorum ama bi kadin kirikkalede öldürülmüştü onun haberinden beridir izliyorum eski muge gitmis duygusal, duyarli baska bir muge gelmis. Surekli takip edenler arada ki farki anlamakta zorlanır belki.

Ben onlari kaçırmışım
Onun ki.de tüp bebekdi galiba ama onu biliyorum yaşı da 40 a yakin zahide nin

Serenay Sarıkaya ve demet Özdemir in
Aynı ağız pozisyonunda ekranlarda ağız komple açık olmasına uyuzum

Ben de burun ameliyatı oldum lokal anesteziyle.
Hatta ameliyatın son 15 dk sında uyuşukluk gitti, ağladım acıdan.
Ama hiç morarma olmadı.
Bu yüzden kimse inanmadı ameliyat olduğuma :)

O değil de Sinem Kobal Kenan İmirzalıoğlu evlendikten sonra magazine düşmez oldular.
Sanırım mutlu bir evlilikleri var.

fanatik değilim ama müge anlının fenerbahce düskünlüğü yüzünden soğudum. beşiktaş ve fenerbahçe hakkında programda durduk yere bu konuyu açmıştı ulan gerizrkalı hatun! sen cinayetlerine bak o işte iyiisin furbolu bize bırak! sen kimsin gerizekalı o futbolcular kafeste hayvan mı tarftarlar yabancı cisim atarken futbolcu izleyecek mi! ne sarışınsın yahu çirkin ördek. onun dışında harika işler çıkarmış kadın.. adalet her yerde!! -cArsı-
kerimcan ı ünlü olmadan toy hallerini takip ediyordum ona bir şey diyemiyeceğim çünkü hep böyleydi.. yani lgbtyede saygım sonsuz bizim çocuklarımız torunlarımızın tercihini bilemeyiz.. ve kötü bir şey değil tercihleri.. birazcık mülayim olsa rahatsız etmez insanları ama bazen çok abartıyor.
fahriye evcen zaten mutasyona ugramıs o nasıl iğrenç bir estetik ya.. kadının yüzü kaymış michael jacksona benzemiş önceden beğeniyordum da şimdi değil.. çocugu 2 3 yaşına girsin ayrılırlar kesin buraklada.. tabi bu kadın kaçan bir tip gibi kaçan kovalanır lafı var ya :):) eskiden çok severdim ama şimdi çokta değil.
ece erken zaten ağzından düşmeyen 3 cümle oğlum var ,alişan arkadaşım,serkan olmazsa sperm bankasına gidecektim
şeyma subaşı bir yerlerde bu kadıncağız hakkında ünlü metres demişler bazı yerlerde yuva yıkanın yuvası olmaz vs. aldatma işi gerçek mi değil mi bilmem ama kadına sempati duyuyorum ne yalan söyleyeyimm ama iticide gelmiyor değil! yani oturup sabaha kadar stroylerini izlemem öyle tipler vardı.. benim yakınımda da var ne yalan söyleyeyim. eğer kocasını aldattıysa beni rahatsız eder..
beni rahatsız eden reynmen adlı internet fenomeni antenli böcek.. ünlü olmadan önce bir kaç kere scorplarını izledim eğlendim ama yani ne bilim gençleri sigaraya özendiriyor gıcık tip..

Reynmen hakkında yazılanlara katılmıyorum. Adam Muhsin Yazıcıoğlu anısına bir klip çekti ve benim gönlümü fethetti. Onun dışında samimi bir tip bence ön yargıyı olmayın

Bir dönem Tv'de çok popüler olan biri, bir dönem kayboluyor, sonra bir bakıyoruz bir daha Tv'de gözüküyor. Ama nasıl birşeyse Seda Sayan aralıksız hep Tv'de. Ne yapıyor ne ediyor her dönem Tv'de kalmayı başarıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…