- 21 Ağustos 2015
- 5.728
- 10.316
- 198
Kazen abi Ece erkenin magazinde Berkayla ilgili dolanan haberini gorunce aklima sen geldin Dogru soyle abi senin bu olayla alakan ne?
Tam da bu anketin ustune yaniibende az önce öğrendim .... flash flash flash
kazene iyi davranmak lazım.diline düşen tvlere düşüyor :)Tam da bu anketin ustune yaniisenin yerine bitirdiler kadini abi
Hahahaherkekler olsa kesin kavga çıkar:))
benim adayların çoğu siyasetçi:)
Aslinda ben de :).gerci ben pek tv izlemiyorum 2 dizim var ama gunduz izlemedigim icin sanirim, haberim yoktu ece erkenin boyle surekli oglunu paylastigindan :) .Ben sürekli TV izliyorum hiç Ece etkeni görmüyorum siz ne izliyorsunuz da bu kadar hayatını biliyorsunuz
Ayyy şu listede erkan petekkaya mıdır nedir tek geçerim. Bu kadar sinirbozucu olunabilirBu liste çok eksik bende kendi listemle devam edeyim :))
Ebru Şallı
Tuğçe Kazaz
Erhan Petekkaya
Ebru Gündeş
Nihat Doğan
Koray Avcı
Mustafa Ceceli
Sinan Akçıl
Ali Ağaoğlu
Bahar - Nihal Candan
Esra - Ceyda kardeşler
Arda Turan
Rasim Ozan Kütahyalı
Ece Seçkin
İrem Derici
Yeşim Salkım
Davut Güloğlu
Yavuz Bingöl
Emrah
Bircan Bali
Yaz yaz bitmez..
Tv artık itici dolu her türlü sinir bozan tipleri Tv kapatarak engellesek karşımıza başka mecralardan çıkıyor..
Bu da bizim çilemiz ne yapalım.
kazene iyi davranmak lazım.diline düşen tvlere düşüyor :)
ama kızı nasıl tufaya getirdiler..tam ekip işi
birde ben o gazeteciyi dedikodu kanalında ara ara izliyordum..çok beyefendi,naif,nazık konuşan bir adam görüyordum..meger adam kumpascının önde gideni imiş vayy vayyy vayyyAynen. Berkayla birlikte yaptik o haberi diyor zaten gazeteci de. Berkay da şıklara eklense keske :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?