- 30 Haziran 2014
- 3.915
- 4.814
- 248
- Konu Sahibi LimonReceli
Sonuna kadar haketmiş. Bir insan kadın Yada erkek herşeyden önce bir bireydir. Ve kendi benliğine saygı duymayan başkasına hiç duymaz. Senin kendine olan saygın dik başlılık olarak görülür ama aslında bu kendi benliğine sahip çıkmaktır. Allah ve din kavramlarına hiç girmek istemem ama Kuran da insan bedeninin hem fiziksel hemde ruhsal anlamda kutsal bir mabet gibi olduğu yazılmıştır. Sizde ona bunu yazsaydınız keşke. Sonunada ben canımı sokakta bulmadım diye eklerdiniz. Yerinizde olsam o anki sinirle ben belki sizin yaptığınızın on katını yapardım dürüst olmak gerekirse. Herkes işine geldiği gibi dinimizi ayetlerimizi bir güzel kılıfına uyduruyor .Bu arada sonuçta iş arkadaşınızda etten kemikten bir insan , kim bilir o hayatında ne düşüşler , ne sinir krizleri yaşamıştır. Bence hiç kafanızı takmayın ve üzülmeyin. En kontrollü insanların bile vitesi boşa aldıkları anlar olur hayatta. Sadece bir daha o kişinin yanında bu konuyu açmayın, o açmaya çalışırsa kesin bir çizgi çekin açamasın. Yada bu olayı kullanıp sizle gereksiz samimiyet kurmasına izin vermeyin( ast üst ilişkisi sınırları) Sizi özgür ve ayakları yere basan bir kadın olduğunuz İçin tebrik ediyorum. Zira hayatta ve bu sitede en itici bulduğum insanlar erkek buldumcukları. Hani adam ne yaparsa yapsın çok seviyorumcular.