Ayarlarımı bozuyor artık bu adam!

seni bilen bildikten sonra aynen bole gül hep sen. Moralini bozma hic bisey icin

ya hem moder görünüp hem de karı dövme meraklısı bir yobaz olmak çok zor değil mi? nasıl gizlemiş kendini :/ böyle şeyler okudukça insan iyice şüpheye düşüyor. tam sizin bu adam neredeymiş bu güne kadar dediğiniz şeyleri yaşıyorum şu an mesela. ilerde ben de böyle düşünmem heralde yani valla korkmaya başladım.

geçmiş olsun ama evlendiğinizi düşünün yani yırtmışsınız.

Seni suçlu gördükleri için boyle bir davranış sergilemiş olabilirsin haksız yere suçlandığımız zaman hangimiz delirmiyoruz ki boşver takma

Hiç canını sıkma haketmis dağ ayısı. Arkadaşın da anlayışla karşılar boşver. Sonuçta küçük bir cinnet anında kimler neler yapmıyor ki.

Vallahi ben de halen yaşıyorum bunun şaşkınlığını. Kendini çok mu iyi korudu, yoksa değişti mi kestiremiyorum. Ben hayretler içinde izliyordum sadece.

Iliskinize maşallah deyim, inanın ben de inanılmaz korkuyorum. Karşıma kim çıksa bunun içind e de mi bi öküz var diye endişe ediyorum..

Evet çok sağolun, kurtuldum

Küfürleri kaydedip başına iş açmasın , insanlara hiç güvenmiyorum valla.Bir de alacağını al bir an önce bence , biri daha yazmış , borçtan yırtmak için senin engellemene neden olacak şeyler yapıyor olabilir.

Bu arada ayetleri bile laf sokmak için kullanıyor , ne günlere kaldık yarabbim.

Konuyu okuyunca üniversitedeki ev arkadaşım aklıma geldi. Eski sevgilisi aynen böyleydi. Adam kadın erkeğin bir adım arkasında durur, misafir geldiğinde sen geride duracaksın vs saçma sapan şeyler söylüyordu kıza. En son kız çıldırdı kıza bu ayeti atmıştı. Değişik insanlar onlar çok garipler.

Ruh hastası resmen . Boşver iyiki ex olmuş.öyle adamlar çığırdan çıkarıyor insanı tatlım takma boşver

Aynı konudan mağdur biri daha mi var :/
Denge yoksunu insanlar ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…