Ayarlarımı bozuyor artık bu adam!

Kamu spotunu aldım, teşekkür ederim
Adamın yüzüğünü taşıdık diye tapumu verdiler sanki. Aklı sıra hala beni yola getirmeye çalışıyor

böyle bi adamla nasıl nişanlanabildiniz ki zaten? çok ilginç.
Gerçekten bi imkan olsa da yaşadıklarımızı izletme firsatim olsa ağzınız açık kalırdı. Nasıl modern, ileri görüşlü, vizyonlu, her daim destek falan filan. Dedim ki Allahım bu adam neredeymiş bu güne kadar. İlk olarak ailesini tanıyınca bi ışık yandı bende ama Turkiyenin en iyi üniversitelerinden birinde okumuş, Istanbul'da iyi bir kurumda iyi bir konumda çalışmış uzun yıllar. Ensturman çalar, spor yapar, mesleğinde çok başarılı, ince, nazik. Bu aileden nasıl çıkmış bu adam diyordum . Meğer adamın içinde hala o kültür varmış. Hortladı birden

Çook teşekkür ederim :)
Evet dolmuştum, çok sabrettim fena patladım
Arkadaş da çok durmadı üzerinde sağolsun, bugün herşey eskisi gibiydi.
Hatta sabah otelde bi sorun oldu araçla ilgili, otel çalışanlarından kaynaklı. İkame araç bekledik, oteldeki vale biraz çekinmiş benden. Biraz soğuk duruyorum galiba iş yorgunluğu filan. Neyse sabah lobiye indim, benim arkadaş diyor ki yok yok çok hoşgörülüdür Limonreceli hanım, sorun olmaz :) tam üzerine geldim konuşmanın. Tebessüm ettim artık :)

ilk kez bir bdv konusu okuyunca içimin yağları eridi az bile yapmışsın kız.
hadsiz herif... allahın sevdiği kuluymuşsunki kurtulmuşsun bu adamdan. borç morç takma hiç bence.
Yaa vallahi sarılmak istedim size
Dün çok kötüydüm ama buradaki arkadaşların yorumları çok rahatlattı beni.
Mantıklı, samimi hemcinslerim iyiki varlar :)

Hakkaten cam devirdi
Tepkimi de hiç beklemiyordu, dumur oldu bi ara.
Vallahi konuyu tekrar açmadım arkadaşa, yaşanmamış gibi yapıyoruz :)
Tarzımı bilir zaten, inşallah bana hak vermistir

Bu bomba olmuş dini duyguları sömürmeye kalkmasin hiç ava giderken avlanmis, azcık dini önemsiyorsa borcunu öder yok ödemezsede zaten tüm konuştukları palavraymis, Allah çıkarsın bir yerlerinden de geç Allah'a havale et o en güzelini bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…