- 26 Temmuz 2017
- 2.620
- 5.789
- 88
- 38
- Konu Sahibi LimonReceli
-
Kamu spotunu aldım, teşekkür ederimHer zaman cici kizimdir; ama bazen durumlar salon kadini cizgimden cikmayi gerektirebilir.Bazilari tatli dilden guzel sozden anlamiyor zira. Kufur etmem hic, ama bagirip cagirabilirim.
Eski nisanlinizin azcik acitmadan dovulebilirli ayet atmasi cok sacma. Ayrilmissin daha ne ugrasiyosun kizla.
Hey Allahim.
Yine de sakinligimizi koruyalim. Kufur etmeyelim edeni uyaralim./Kamu Spotu
Hic canini sikma. Olmayaymis iyiymis ama olmus artik uzulme
Evet parayı gözden çıkardım zaten, yeterki keyfimi bozmasın:)parayıda unutun adamı engelleyin yoksa sizi sağlığınızdan edecek
Gerçekten bi imkan olsa da yaşadıklarımızı izletme firsatim olsa ağzınız açık kalırdı. Nasıl modern, ileri görüşlü, vizyonlu, her daim destek falan filan. Dedim ki Allahım bu adam neredeymiş bu güne kadar. İlk olarak ailesini tanıyınca bi ışık yandı bende ama Turkiyenin en iyi üniversitelerinden birinde okumuş, Istanbul'da iyi bir kurumda iyi bir konumda çalışmış uzun yıllar. Ensturman çalar, spor yapar, mesleğinde çok başarılı, ince, nazik. Bu aileden nasıl çıkmış bu adam diyordum . Meğer adamın içinde hala o kültür varmış. Hortladı birdenböyle bi adamla nasıl nişanlanabildiniz ki zaten? çok ilginç.
Çook teşekkür ederim, çok tatlısınızkıyamam insanlık hali, olur öyle şeyleer :)
Çook teşekkür ederim :)Sen en iyisini demiss ve yapmissin canim.
Gönlünü içini rahat tut. Oluyor böle sinir harpleri önemsediginden degildir o doldugundandir. Bundan sonrasinda bunu yapmiycaksin cunku icin rahatladi. Hepimiz insaniz yanindaki arkadaşta garipsememistir hatta seni taniyosa demistirki bu kadar nazik sakin bir kadin nasil bir yaratik bu hale getirdi demistir.
O x sahsi da kendini çok bisey sanmasin. Kadın kendini ezdirmiycek. Böyle kendini bilmezlerin başını ezcekneyseee sinirlenmiyorummm
Canımsın, ben de seviyorum seni. Iyiki varsınHayatım zaten hep böyle değil midir biz neler hayal ederiz hayat neler verir önemli olan senin duruşun seviyorum seni
Yaa vallahi sarılmak istedim sizeilk kez bir bdv konusu okuyunca içimin yağları eridiaz bile yapmışsın kız.
hadsiz herif... allahın sevdiği kuluymuşsunki kurtulmuşsun bu adamdan. borç morç takma hiç bence.
Merak ettim vallahiBir haber paylaşmak istedim olmadi
Yok zannetmem, hiç hissetmedim öyle bişi :)O arkadas hoslanıyor mu acaba çiçek almış merak ettımde:)
Tek sebebi erkek olmasıTövbe tövbe kendi neymis ki ona itaat edecekmissin
Hakkaten cam devirdiHaklisiniz. Erkekler laf carpıyım derken çam deviriyolar.
O iş aekadasinıza da bence ayip olmadi. Herkesin başina gelir bunlar ve hepimiz bazen bir anda baska biri olabilir. Ona durumu ustu kapali açiklasaniz,"istedigim birinden istemedigim mesaj geldi kusura bakma ben bu tip biri degilimdir" gibi gibi hani.
Erkek :)Sana su cicekleri alan arkadas erkek mi bayan mi? Ben ona takildim :)
Erkek :)
Bence sen buna alici gözüyle tekrar bi bak derim (bekarsa tabi)
bekar vallahi,
Ama 3 yaş küçük benden, bi de oluru yok tarz olarak :)
Yok canim yaa, sadece mutlu etmek istedi sanırım.3 yas hicbirsey. "Bir erkek durduk yere bir bayana cicek almaz" diye ortaligi karistiriyormusum
Yok canim yaa, sadece mutlu etmek istedi sanırım.
Ince çocuk
Bu bomba olmuş dini duyguları sömürmeye kalkmasin hiç ava giderken avlanmis, azcık dini önemsiyorsa borcunu öder yok ödemezsede zaten tüm konuştukları palavraymis, Allah çıkarsın bir yerlerinden de geç Allah'a havale et o en güzelini bilirBorç yüklü, ama ödemese de umurumda olmayacağını bilir. Niyeti buysa da hayrını görmesin ne deyim. Benim inancımı zayıf buluyor ya kendince, ben de önce sen önce borcunu öde de kul hakkından kurtul. Sonra adamım diye gez dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?