- 26 Temmuz 2017
- 2.620
- 5.789
- 88
- 38
- Konu Sahibi LimonReceli
Teşekkür ederim :)Ağzına sağlık
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim :)Ağzına sağlık
Daha bi de aradım açmadı, açsaydı yedi sülalesine geçirecektim :)Kufur etmek rahatlatir :) eskiye nazaran yanlizken ozellikle bende ediyorum:) rahatliyorum valla
Teşekkür ederim :) :)İçimin yağları eridi iyi yapmışsın
Keske acsaymis:) icinde kalip sana sert olcana ona dert olsun. Kendi kasinmis:))Daha bi de aradım açmadı, açsaydı yedi sülalesine geçirecektim :)
Neyse ki rengini erken belli etmiş de tez elden kurtulmuşsunuz. Aşkı bahane edip buyruk altına girmemenizi de ayrıyetten takdir ettim.Ne guzel boyle kadınlar görmek.Çok tatlı yazmışsınız, çok teşekkür ederim.
Aklıma geldikçe içim titriyor hala ya.
Densiz salak
Borç yüklü, ama ödemese de umurumda olmayacağını bilir. Niyeti buysa da hayrını görmesin ne deyim. Benim inancımı zayıf buluyor ya kendince, ben de önce sen önce borcunu öde de kul hakkından kurtul. Sonra adamım diye gez dedim.Borç ne kadar?
Amacı seni kendine böyle düşman edip borçtan yırtmak olmasın![]()
Çok çok teşekkür ederim, küfürlerime eşlik edip bana destek olan bi arkadaş daha :) çok tatlısınız.
Zaten kendilerine şöyle de bir cümlem oldu: Ulan sen hiç aynaya bakmıyor musun? Neyine güveniyordum da itaat saygı bekliyorsun. (Bi de zaten hayvan olduğum için itaat etmemi vurguluyor surekli). Senden bi mok olmaz, defol hayatımdan ..
Ah Gangastacim aradım aradım da açmadı,Hak etmiş hak etmiş, iyi olmuş.
Yalnız yazıyla değil insan arayıp saydırınca daha bi güzel oluyor, sonra çat diye de suratına kapatınca oh mis :)
Teşekkür ederim,Bazı insanlar Dalai Lamayı bile cinlendirir
Hak etmişşşşş![]()
Cok tesekkurler,Neyse ki rengini erken belli etmiş de tez elden kurtulmuşsunuz. Aşkı bahane edip buyruk altına girmemenizi de ayrıyetten takdir ettim.Ne guzel boyle kadınlar görmek.
O hala tatmin olamayan egosuna kulp takıp havalara kaldırma derdinde ki göndermeler yapıyor.
Böyle tipler için üzülmeyin bile size yazık.
:) :) güldürdünüz beni teşekkür ederimKeske acsaymis:) icinde kalip sana sert olcana ona dert olsun. Kendi kasinmis:))
Çok şükrediyorum gerçekten,Ne guzel fark etmissin
Burda onlarca kadin anlamadik evlendik diyor biliyorsun ki
Iyi ki kurtarmissin kendini boyle birinden
Ofken de zamanla dinecek merak etme
Ohh nasıl kaşıdım ama anlatamam. Içimden canavar çıktı yeminle :)Adamin kasintisi varmis
Gecmistir insallah ne diyelim
Bosverin ya
Ooo lafta adamın dibidir, ama icraatte bomboş bi sümsük çıktı. Hadsiz ya, hala da nasıl kendinden emin. Biliyorum ki kuduruyorValla hak etmiş. Saçma sapan göndermeler yapacağına adam olsaymış da kaybetmeseymiş sizi. Haddine de değil o şekilde davranmak. Ki siz artık onun hiçbir şeyi değilsiniz. Umursamayın gitsin. :)![]()
O ana kadar hala karşısında hanımefendi bi bayan var zannediyordu. Şoke oldu biraz :)Konuyu okuyunca sadece benim mi ilk aklıma gelen acaba küfür ve hareketlerine karşı hangi ayetle cevap vermiştir oldu,,![]()