Ayarlarımı bozuyor artık bu adam!

Yerinizde olsam (tabi sakin kalabilseydim) "Cnm kölelik 19. yy'da kalktı, bu kadar köleliğe meraklıysan Twitter'da kendine sahip arayan fetişistlerle iletişime geçebilirsin benim böyle fantezilerim yok" der engellerdim.
O an bu kadar usturuplu bişi gelmedi aklıma vallahi :)
Ama yazdım bunu, karşıma çıkmaya cesaret ederse söyleyeceğim

Direkten dönmek diye buna derler...

Sinirlerim zıpladı...
İyi ki kurtulmuşsunuz...

‘İz bırakmayacak şekilde dövünmüş’
Bak bak bak:sinirli:
Yaa hiç sormayın, herşey e bu acıdan bi cevabı vardır ama hepsi ezber. Duyduğuna iman eden akli kıt insanlardan yani
Bi arkadaş yazmış ben bi çocuk sevindireyim

• Beğen
Reactions: KV_
Çözdü vallahi,
Şimdi oteldeyim, duşumu aldım ojelerimi tazeledim kahvemi iciyorum. Biraz rahatladım galiba :)
ohhh sefam olsun benim icinde ic zira ben bebeyle ugrasmaktan pert olmus durumdayim neyse:anne: o degilde kus beyinli demis ya seytana itaat ediyorsun deyeydin ki senin gibi bi dangoza edecegime seytanin usagi olurum daha iyi en azından bir misyonu var :halay:

Ohhh çok iyi yapmışsınız. Gönderdiği ayeti okurken sinirlerim zıpladı ama sonra sizin küfür ettiğiniz kısımlara gelince eheheh dedim sakinleştim bi :KK70:

Böylelerine haddini bildirmek lazım. Uğraşmayayım diye düşünüp sustukça saçmalayıp insanın sinirini bozmaya devam ederler. Delirip hakaret ettiğinizde de “aay gerçek yüzünü gördüm terbiyesiiz” derler. Ay aklıma bir karikatürü getirdiniz:

BF291g6ygrZxfIcSXqcTAEahXxINeIW9M_7lFO-So3idPx4VWGU7EKe0bUyj1kYEj0yc3NwGH3HFtOg7yQX9MYkBlPCYoTjrlTkNEyPoPCqCEQAcuSIuj1v2=w386-h381-nc

ohhh sefam olsun benim icinde ic zira ben bebeyle ugrasmaktan pert olmus durumdayim neyse:anne: o degilde kus beyinli demis ya seytana itaat ediyorsun deyeydin ki senin gibi bi dangoza edecegime seytanin usagi olurum daha iyi en azından bir misyonu var :halay:
Oyy kıyamam, Allah kolaylık versin. Tamam içiyorum :)

O şeytan muhabbeti de cuk otururdu aslında, zira misyon ve vizyon konusunda sıfır kendisi :)
Yalnız kahkaha attım yaa, sagolun

Ohhh çok iyi yapmışsınız. Gönderdiği ayeti okurken sinirlerim zıpladı ama sonra sizin küfür ettiğiniz kısımlara gelince eheheh dedim sakinleştim bi :KK70:

Böylelerine haddini bildirmek lazım. Uğraşmayayım diye düşünüp sustukça saçmalayıp insanın sinirini bozmaya devam ederler. Delirip hakaret ettiğinizde de “aay gerçek yüzünü gördüm terbiyesiiz” derler. Ay aklıma bir karikatürü getirdiniz:

BF291g6ygrZxfIcSXqcTAEahXxINeIW9M_7lFO-So3idPx4VWGU7EKe0bUyj1kYEj0yc3NwGH3HFtOg7yQX9MYkBlPCYoTjrlTkNEyPoPCqCEQAcuSIuj1v2=w386-h381-nc
Koptum karikatüre :) :)
Şimdi yazışmaları yine okudum da ayh içimin yağları eridi vallahi.
Keşke hemen engellemeyip az daha yazsaydım sakın kafayla :KK70:

Arkadaşlar bugün uzun zaman sonra ilk kez kontrolü kaybettim, çok ağır şeyler söyledim/ yazdım. Çok pişmanım :KK43:

Neyse özetten sonra konuya giriyorum.
Malum kişi ex nişanlı .
Kendisiyle aylar önce iletişimi kestik. Evlilikten döndük. Bir miktar alacağım var, o yüzden whatsapptan filan engellemedim, zaten arayıp sormuyoruz birbirimizi.

Neyse bugün şehirlerarası bi yolculuk yapıyorum. Aracı arkadaş kullanıyor, can sıkıntısı nette takiliyorum.

Zat-ı muhterem whatsaptan mesaj attı. Bi konser varmış, öncekine birlikte gitmiştik filan yazdı. Ben dikkate almadım. Neyse arkasından bi dini metin gönderdi. Bende kayış koptu..

Metinde diyor ki: Eşlerinizi, size itiraz ederlerse önce sözlü uyarın, olmadı yatagınizı ayırın, en son ihtimal de iz bırakmayacak şekilde dövün. (Isteyenlere özelden ayet no gönderirim ama lütfen dini yorum yapmayın. Konu dini içerikli değil) Inancimi zayıf bulduğu için (kendince) ve erkeğe itaat etmeyen dikbaşlı kadın olmakla suclandigim için terketmistim.

Allahım bir hışımla ağzıma geleni yazdım. Ben seni istemiyorum, sen hala neyin kafasını yaşıyorsunla başlayan ve ağza alınmayacak küfürlerle devam eden :KK43:

Allahım ben bu kadar ağzı bozuk seviyesiz bi insan değilim. Yemin ederim cinnet geçirdim sanki bi an. Iş arkadaşım noldu filan diyor, ben bi yandan küfürler hakaretler yazarken ona bunları sesli sesli söylemeye başladım. Üstelik bu iş arkadaşımın amiri konumundayım, kendimi rezil ettim. Sonra devam eden yolculuk boyunca sustum. Çok üzgünüm, çok pişman oldum.

Ben bu ex adamı önemsemiyorum, neden bu kadar sinir harbi yasadim. Normalde cok sakin ve dik duruşlu bi insanim.

Neyse geldik, bi yemek yiyelim dedik. Yanımıza çiçek satan bi abla geldi, iş arkadaşım bana bir demet çiçek aldı tebessüm ederek. Biraz gülümseyin Limonreceli hanım dedi.
Ben yerin dibine girdim :KK43:

Öyle içimi döktüm, okuyan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim..
Sinirlenince ben de kūfrederim hemde tozu dumana katarim.bosver pisman olma iyi ettin oh olsun.

Bu zamana kadar belli ki alttan almissiniz ise yaramamis belki böylesi daha iyi olmustur.Insan hep kibar hep sagduyulu olamiyor yoksa ayni fabrika cikisi gibi olurduk :)
Is arkadasiniz size hak vermistir.Amir olmaniz insan oldugunuz gercegini degistirmez rahat olun biz de de oluyor bazen oyle geyikler koyver gitsin :)
Neyseki isin basinda anlayip cikarabilmissiniz hayatinizdan kan emici vampiri :) satosunda siyah peleriniyle dolassin dursun simdi:))

Bana kufur etti diye hakaret davasi acar sonrada borcu nekadarsa okadar tazminat ister bu adam :KK11:

Haketmiş gerçekten..

Beyni kıt gerizekalı o ayetin tefsirini bilmediği nasıl da belli. İtiraz eden kadınmış.. Mal değneği..

A aaa salaga bak :KK11: Terkedilmeyi hazmedememis o kesin, konser bahanesiyle gorusmek istedi, siz orali olmayinca iyice damariniza basmaya calisti ama cogzel cevabini almis :KK53: agziniza saglik, hic pisman olmayin :KK50: nush ile uslanmayani etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanin hakki kotektir diyor ve cekiliyorum :KK70: (bu cumledeki kotekten kastim tabi ki kufretmek :KK31:)

Cesarete bak, cumlelere bak, yurek yemis resmen :KK70:

Back
X