Ayarlarımı bozuyor artık bu adam!

Her zaman cici kizimdir; ama bazen durumlar salon kadini cizgimden cikmayi gerektirebilir.:KK45: Bazilari tatli dilden guzel sozden anlamiyor zira. Kufur etmem hic, ama bagirip cagirabilirim.

Eski nisanlinizin azcik acitmadan dovulebilirli ayet atmasi cok sacma. Ayrilmissin daha ne ugrasiyosun kizla.
Hey Allahim.
Yine de sakinligimizi koruyalim. Kufur etmeyelim edeni uyaralim./Kamu Spotu:KK48:
Hic canini sikma. Olmayaymis iyiymis ama olmus artik uzulme
Kamu spotunu aldım, teşekkür ederim :KK48:
Adamın yüzüğünü taşıdık diye tapumu verdiler sanki. Aklı sıra hala beni yola getirmeye çalışıyor

böyle bi adamla nasıl nişanlanabildiniz ki zaten? çok ilginç.
Gerçekten bi imkan olsa da yaşadıklarımızı izletme firsatim olsa ağzınız açık kalırdı. Nasıl modern, ileri görüşlü, vizyonlu, her daim destek falan filan. Dedim ki Allahım bu adam neredeymiş bu güne kadar. İlk olarak ailesini tanıyınca bi ışık yandı bende ama Turkiyenin en iyi üniversitelerinden birinde okumuş, Istanbul'da iyi bir kurumda iyi bir konumda çalışmış uzun yıllar. Ensturman çalar, spor yapar, mesleğinde çok başarılı, ince, nazik. Bu aileden nasıl çıkmış bu adam diyordum . Meğer adamın içinde hala o kültür varmış. Hortladı birden :KK70:

Sen en iyisini demiss ve yapmissin canim.:KK19::super:
Gönlünü içini rahat tut. Oluyor böle sinir harpleri önemsediginden degildir o doldugundandir. Bundan sonrasinda bunu yapmiycaksin cunku icin rahatladi. Hepimiz insaniz yanindaki arkadaşta garipsememistir hatta seni taniyosa demistirki bu kadar nazik sakin bir kadin nasil bir yaratik bu hale getirdi demistir. :skandal::sinirli:
O x sahsi da kendini çok bisey sanmasin. Kadın kendini ezdirmiycek. Böyle kendini bilmezlerin başını ezcek :-) neyseee sinirlenmiyorummm :-)
Çook teşekkür ederim :)
Evet dolmuştum, çok sabrettim fena patladım :KK70:
Arkadaş da çok durmadı üzerinde sağolsun, bugün herşey eskisi gibiydi.
Hatta sabah otelde bi sorun oldu araçla ilgili, otel çalışanlarından kaynaklı. İkame araç bekledik, oteldeki vale biraz çekinmiş benden. Biraz soğuk duruyorum galiba iş yorgunluğu filan. Neyse sabah lobiye indim, benim arkadaş diyor ki yok yok çok hoşgörülüdür Limonreceli hanım, sorun olmaz :) tam üzerine geldim konuşmanın. Tebessüm ettim artık :)

ilk kez bir bdv konusu okuyunca içimin yağları eridi :KK53: az bile yapmışsın kız.
hadsiz herif... allahın sevdiği kuluymuşsunki kurtulmuşsun bu adamdan. borç morç takma hiç bence.
Yaa vallahi sarılmak istedim size :KK200:
Dün çok kötüydüm ama buradaki arkadaşların yorumları çok rahatlattı beni.
Mantıklı, samimi hemcinslerim iyiki varlar :)

Haklisiniz. Erkekler laf carpıyım derken çam deviriyolar.
O iş aekadasinıza da bence ayip olmadi. Herkesin başina gelir bunlar ve hepimiz bazen bir anda baska biri olabilir. Ona durumu ustu kapali açiklasaniz,"istedigim birinden istemedigim mesaj geldi kusura bakma ben bu tip biri degilimdir" gibi gibi hani.
Hakkaten cam devirdi :KK48:
Tepkimi de hiç beklemiyordu, dumur oldu bi ara.
Vallahi konuyu tekrar açmadım arkadaşa, yaşanmamış gibi yapıyoruz :)
Tarzımı bilir zaten, inşallah bana hak vermistir

Borç yüklü, ama ödemese de umurumda olmayacağını bilir. Niyeti buysa da hayrını görmesin ne deyim. Benim inancımı zayıf buluyor ya kendince, ben de önce sen önce borcunu öde de kul hakkından kurtul. Sonra adamım diye gez dedim.
Bu bomba olmuş dini duyguları sömürmeye kalkmasin hiç ava giderken avlanmis, azcık dini önemsiyorsa borcunu öder yok ödemezsede zaten tüm konuştukları palavraymis, Allah çıkarsın bir yerlerinden de geç Allah'a havale et o en güzelini bilir

Back
X