- Konu Sahibi inci61inci
-
Kızlar, bugün eşimin arkadaşı bize gelecekti.Telefonda konuştular
Arkadaşı ' Yemeğimi hazırla geleceğim de ' dedi.
Canım eşimde tamam dedi tabiki.
Misafir ağırlamasını severim.Zaten ülke olarak misafirperveriz :)
Benle eşim gittik birşeyler aldık patlıcan kebabı yapayım dedim birde sarma.
İlk kez geliyor güzel birşeyler yapayım dedim.
Patlıcan kebabını yaptım,sarmayı kız kardeşimle sardık. Ama öldüm bittim ayakta fazla durunca belim ağırıyor.
Neyse geldi bizim misafir.
Ben aç değilim demiş eşime.Eşimin işyerindeler bu arada.Yemeği oraya getirecektim.Hemen yan tarafımda işyeri.
Eşim eve geldi ' Pasta var mı ? Öyle şeyler istiyor demesin mi ?
Ay ben ne yapacam dedim şimdi.Aşkım 20 dakkaya hazır olacak birşeyler yap dedi.
Hemen hızlı bir şekilde kakaolu kek yaptım ama görmeniz lazım çırparken heryer çikolata oldu :)))))
Attım fırına.Tabi ben ümitsizim 20 dakkada pişeceğinden..Dedim ben bunun derecesini Max. getireyim.
Nerdeyse yanacaktı he..
Ama var ya aceleden mi nedir kekim bir güzel kabardı ki
Sonra eşimi çağırdım da aldı keki gitti.
Ya ne dengesiz bir misafir bu ya.Offff onun için miss gibi yemekler yapmıştımAma olsun biz yiyeceğiz tabi ki de...
Üzüldüm yinede.Çok emek vermiştim.
Uyuz misafirim.
İçimi dökmek istedim kızlar size..
Sizede böyle bir misafir denk geldi mi
Kızlar, bugün eşimin arkadaşı bize gelecekti.Telefonda konuştular
Arkadaşı ' Yemeğimi hazırla geleceğim de ' dedi.
Canım eşimde tamam dedi tabiki.
Misafir ağırlamasını severim.Zaten ülke olarak misafirperveriz :)
Benle eşim gittik birşeyler aldık patlıcan kebabı yapayım dedim birde sarma.
İlk kez geliyor güzel birşeyler yapayım dedim.
Patlıcan kebabını yaptım,sarmayı kız kardeşimle sardık. Ama öldüm bittim ayakta fazla durunca belim ağırıyor.
Neyse geldi bizim misafir.
Ben aç değilim demiş eşime.Eşimin işyerindeler bu arada.Yemeği oraya getirecektim.Hemen yan tarafımda işyeri.
Eşim eve geldi ' Pasta var mı ? Öyle şeyler istiyor demesin mi ?
Ay ben ne yapacam dedim şimdi.Aşkım 20 dakkaya hazır olacak birşeyler yap dedi.
Hemen hızlı bir şekilde kakaolu kek yaptım ama görmeniz lazım çırparken heryer çikolata oldu :)))))
Attım fırına.Tabi ben ümitsizim 20 dakkada pişeceğinden..Dedim ben bunun derecesini Max. getireyim.
Nerdeyse yanacaktı he..
Ama var ya aceleden mi nedir kekim bir güzel kabardı ki
Sonra eşimi çağırdım da aldı keki gitti.
Ya ne dengesiz bir misafir bu ya.Offff onun için miss gibi yemekler yapmıştımAma olsun biz yiyeceğiz tabi ki de...
Üzüldüm yinede.Çok emek vermiştim.
Uyuz misafirim.
İçimi dökmek istedim kızlar size..
Sizede böyle bir misafir denk geldi mi
inci seni yerim ben ya.ne tatlısın,ayarsız misafirim demiş ben de sanıyorum böyle dert yanacaksın,canını sıkmış dedikodusunu yapacaksın...patlıcan kebabı ve sarma yapmışsın bi sürü,yememiş diye içlenmişsin...yerinde başka kadın olsa misafir istemiyorum,eşim hayır diyemez,ben kahır çekiyorum der...sen ufak ufak öyle oldu böyle oldu diye anlatıyosun
eşin çok şanslı,allah böyle gelin versin ya.
biyerde yemek bulup yemistir oyle gelmistir kesin.üstünede tatli ohh ne guzell. hazir biseyler alasaydin da yormasaydin kendini keske. okadar zahmet evrmissin zaten yazik..hazir dedigimde giciklik olsun diye ucuz hazir kek falan::::::::::
''Misafir umduğunu değil bulduğunu yer.'' lafını hiç duymamışlar mı bunlar ?
Fıkra gibi insanlar.
olmazmiii
bize yillardir 6 ayda bir 2-3 haftaligina tr den bir kadin(annemin arkisi) gelirdi
yengem ben o gelecek diye amma hazirlik yapardik
bigün arkadasimda geldi bende etli nohut yapmistim, arkadas tencerenin kapagini acinca sasirmisti, kiz bu ne nohutlu et yapmissin dedi
neyse yedik ictik sofralar toplandi, kadin demezmi offf offf tr ye gidim ilk isim kasaptan et alip kizartmak cok özledim eti
arkadasim ben yengem sokkalakaldik bisey de diyemedik, arkadas dedi yok yok siz buna yaranamassiniz
bide hergün sorardim ne istiyorsun ne yapayim sana, oda hep fark etmez ne istersen onu yap:86:
yengem sonunda dayanamayip kendi evinden kovdu, ona kizdi banada gelmedi daha
Alemsin canım yaBöyle olacağını bilsem misafir pervermeyiveririm daha iyi(ne demekse)
Doğrudur tatlım ucuz yırttım yinede. Bir habersiz gelene uyuz oluyorum, birde böyle yapanlara işte.nedense benide hep böyle misafirler bulur...siz bi patlıcan kebabı bi sarma bide kek yaptım öldüm demişsiniz..
benim yaptıklarımı görseniz ölüp ölüp dirilirsiniz valla ciddi söylüyorum.
ucuz yırtmışsınız bana göre..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?