Ayarsız bir misafirler :)

inci61inci

Azra'm tatlı kızım geliyo
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2009
2.822
23
118
36
Antalya
Kızlar, bugün eşimin arkadaşı bize gelecekti.Telefonda konuştular

Arkadaşı ' Yemeğimi hazırla geleceğim de ' dedi.

Canım eşimde tamam dedi tabiki.

Misafir ağırlamasını severim.Zaten ülke olarak misafirperveriz :)

Benle eşim gittik birşeyler aldık patlıcan kebabı yapayım dedim birde sarma.

İlk kez geliyor güzel birşeyler yapayım dedim.

Patlıcan kebabını yaptım,sarmayı kız kardeşimle sardık. Ama öldüm bittim ayakta fazla durunca belim ağırıyor.

Neyse geldi bizim misafir.

Ben aç değilim demiş eşime.Eşimin işyerindeler bu arada.Yemeği oraya getirecektim.Hemen yan tarafımda işyeri.

Eşim eve geldi ' Pasta var mı ? Öyle şeyler istiyor demesin mi ?

Ay ben ne yapacam dedim şimdi.Aşkım 20 dakkaya hazır olacak birşeyler yap dedi.

Hemen hızlı bir şekilde kakaolu kek yaptım ama görmeniz lazım çırparken heryer çikolata oldu :)))))

Attım fırına.Tabi ben ümitsizim 20 dakkada pişeceğinden..Dedim ben bunun derecesini Max. getireyim.

Nerdeyse yanacaktı he..

Ama var ya aceleden mi nedir kekim bir güzel kabardı ki

Sonra eşimi çağırdım da aldı keki gitti.

Ya ne dengesiz bir misafir bu ya.Offff onun için miss gibi yemekler yapmıştım Ama olsun biz yiyeceğiz tabi ki de...

Üzüldüm yinede.Çok emek vermiştim.

Uyuz misafirim.

İçimi dökmek istedim kızlar size..

Sizede böyle bir misafir denk geldi mi

ayy canım üzülme o ayarsız misafir yemiyorsa biz talip oluruz:)) şaka bir yana, siz yersiniz afiyet olsun malesef herkes her zaman dengeli olmuyor

İnsanlar iyice dengesiz oldu he!!!
"Yemeğimi hazırla,geliyorum"
Rakını da koyam mı ağam?
Bu ne canım böyle!!!
Ben misafir sevmiyorum deyince topa tutuyorlar bir de!
Sevmiyorum işte sev-mi-yo-rum!!!

oturun afiyetle yiyin bizim yerimizede yemeği unutmayın
afiyet olsun
böyle dengesizler var canım

Masallah helal olsun hakikaten misafir pervermissiniz
yemekleride afiyetle siz yiyin
oluyor bazen öyle
banada bir kac defa tel.gelmisti
yola ac cikcaz yemeklerini cok yap felan demislerdi
ben baya bir döktürdüm sonra bir geldiler yollarda yemek yedik
acligimiz gitti :)
sadece tatliyi felan yemislerdi :)

bende tüm yemekleri saklama kabina koyup buzluguma koydum
sonra afiyetle yedik :)

ay ay ay ne güzel yemekler yapmışsın patlıcan kebabı ve sarma mmmm hiç o yemekler yenmez mi yaaa,yemek saatinde geliyorsan ve gelmeden önce yemeğe geleceğini ifade ettiysen karnını doyurup gelmek büyük ayıp yani. o kadar hazırlanmış ev sahibesi. afiyet olsun canım bizim için de yiyin

olmazmiii

bize yillardir 6 ayda bir 2-3 haftaligina tr den bir kadin(annemin arkisi) gelirdi

yengem ben o gelecek diye amma hazirlik yapardik

bigün arkadasimda geldi bende etli nohut yapmistim, arkadas tencerenin kapagini acinca sasirmisti, kiz bu ne nohutlu et yapmissin dedi

neyse yedik ictik sofralar toplandi, kadin demezmi offf offf tr ye gidim ilk isim kasaptan et alip kizartmak cok özledim eti

arkadasim ben yengem sok kalakaldik bisey de diyemedik, arkadas dedi yok yok siz buna yaranamassiniz

bide hergün sorardim ne istiyorsun ne yapayim sana, oda hep fark etmez ne istersen onu yap:86:

yengem sonunda dayanamayip kendi evinden kovdu, ona kizdi banada gelmedi daha

Böyle bi durumda bu uyuz misafiri kırmayıp kek yapmanız çok hoş. Bu durumda ben olsam yapar mıydım acaba hmmm :) Hiç böyle bi misafire rast gelmedim, umarım gelmem de

Son düzenleme:
''Misafir umduğunu değil bulduğunu yer.'' lafını hiç duymamışlar mı bunlar ?
Fıkra gibi insanlar.

inci seni yerim ben ya.ne tatlısın,ayarsız misafirim demiş ben de sanıyorum böyle dert yanacaksın,canını sıkmış dedikodusunu yapacaksın...patlıcan kebabı ve sarma yapmışsın bi sürü,yememiş diye içlenmişsin...yerinde başka kadın olsa misafir istemiyorum,eşim hayır diyemez,ben kahır çekiyorum der...sen ufak ufak öyle oldu böyle oldu diye anlatıyosun

eşin çok şanslı,allah böyle gelin versin ya.

biyerde yemek bulup yemistir oyle gelmistir kesin.üstünede tatli ohh ne guzell. hazir biseyler alasaydin da yormasaydin kendini keske. okadar zahmet evrmissin zaten yazik..hazir dedigimde giciklik olsun diye ucuz hazir kek falan::::::::::

Ne yapayım tatlım ya.
Eşimin bir suçu yok.Misafir gelsin başımın üstünde yeri var. Ama bir tuhaf çıktı.
Eşim ' kekini çok beğenmiş.Ellerine sağlık dediğimi söyle demiş.

biyerde yemek bulup yemistir oyle gelmistir kesin.üstünede tatli ohh ne guzell. hazir biseyler alasaydin da yormasaydin kendini keske. okadar zahmet evrmissin zaten yazik..hazir dedigimde giciklik olsun diye ucuz hazir kek falan::::::::::

Evet tatlım.Yemiş birr yerlerde.
Markett yakın olsa hazır alacaktım da uzak işte.
''Misafir umduğunu değil bulduğunu yer.'' lafını hiç duymamışlar mı bunlar ?
Fıkra gibi insanlar.

Aynen canım fıkra gibiler.

Sizinki de tam yüzsüz çıkmış.
Sonunda evden kovuldu.Olacağı buydu.

Böyle olacağını bilsem misafir pervermeyiveririm daha iyi (ne demekse)

nedense benide hep böyle misafirler bulur...siz bi patlıcan kebabı bi sarma bide kek yaptım öldüm demişsiniz..
benim yaptıklarımı görseniz ölüp ölüp dirilirsiniz valla ciddi söylüyorum.
ucuz yırtmışsınız bana göre..

Böyle olacağını bilsem misafir pervermeyiveririm daha iyi (ne demekse)
Alemsin canım ya
Doğrudur tatlım ucuz yırttım yinede. Bir habersiz gelene uyuz oluyorum, birde böyle yapanlara işte.

anlayısınıza hayran kaldım .mısafırınız'ın yaptıgı terbıyesızlık .yemek hazırlanmıs hatır ıcın ,bır kasık da olsa yenır .ben ac degılım demesı gercekten ayıp olmus .ustune bır de tatlı ıstemesı .nıye tatlı yapmakla fılan ugrastınız kı ,keske hazır bırsey alsaydınız .valla ben de bayram zıyaretı ıcın erkek arkadasımın aılesını zıyarete gıttım .ayıp olmasın ama ,ıclı kofteler acılı patlıcan yemegı acılı corba ,kısacası hersey acılı .bır de ayran yapmıslar,onlar da meshurmus yesıl bıberlı ayran ılk defa duydum ve ılk defa ıctım .ev zaten tıklım tıklım teyzeler fılan var .ben zaten heyecandan oluyorum .hararet var uzerım de ,ustune bır de acılı yemekler :18: yemesem olmaz ayıp olur sankı begenmıyormusum gıbı .neyse zorlana zorlana yedım .acılı yemekler bır yandan sıcaklık bır yandan gozlerımden bıldıgınız yaslar gelıyor .ayran ıcıyım hararetımı alsın dedım .o da bıberlı cıktı .bayag bır ıskence cektım anlıcagınız .masa da herkez ,ben ondan almıyım sadece ıclı kofte yıcem dedıkce benım ıcım sızladı butun yemeklerı tek basıma acı cekerek ben yedım .ayıp olmasın dıye .kısacası tatlım mısafırınız de hatır ıcın ,karnı tok da olsa cekebılırdı o ezıyetı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…