anlayısınıza hayran kaldım .mısafırınız'ın yaptıgı terbıyesızlık .yemek hazırlanmıs hatır ıcın ,bır kasık da olsa yenır .ben ac degılım demesı gercekten ayıp olmus .ustune bır de tatlı ıstemesı .nıye tatlı yapmakla fılan ugrastınız kı ,keske hazır bırsey alsaydınız .valla ben de bayram zıyaretı ıcın erkek arkadasımın aılesını zıyarete gıttım .ayıp olmasın ama ,ıclı kofteler acılı patlıcan yemegı acılı corba ,kısacası hersey acılı .bır de ayran yapmıslar,onlar da meshurmus yesıl bıberlı ayran
ılk defa duydum ve ılk defa ıctım .ev zaten tıklım tıklım teyzeler fılan var .ben zaten heyecandan oluyorum .hararet var uzerım de ,ustune bır de acılı yemekler :18: yemesem olmaz ayıp olur sankı begenmıyormusum gıbı .neyse zorlana zorlana yedım .acılı yemekler bır yandan sıcaklık bır yandan gozlerımden bıldıgınız yaslar gelıyor .ayran ıcıyım hararetımı alsın dedım .o da bıberlı cıktı .bayag bır ıskence cektım anlıcagınız .masa da herkez ,ben ondan almıyım sadece ıclı kofte yıcem dedıkce benım ıcım sızladı
butun yemeklerı tek basıma acı cekerek ben yedım .ayıp olmasın dıye .kısacası tatlım mısafırınız de hatır ıcın ,karnı tok da olsa cekebılırdı o ezıyetı