Ayarsız bir misafirler :)

Canım market yakın olsaydı gidip alacaktım ama eşimin götürmesi gerekecekti.Bende Bismillah diyip başladım keke : )

Sende bayağı işkence çekmişssin Herşey acılı hemde ayran bile.

Merak ettim canım hangi yörenin yemeklerinde var acılı ayran

tatlım hıc sorma yaa bıldıgın ezıyet cektım .ıclı kofteyı cok sevmeme ragmen o acının vermıs oldugu ızdırapla ıclı kofteden en fazla 2 tane zar zor yedım .o acılı yemeklerden mıgdemde ıclı kofteye yer kalmadı .ben ayıp olmasın dıye tum yemeklerden yedım ama ,mıllet ben yemek yemıcem sadece ıclı kofte yıcem dedıklerın de,sankı ben acmısım gıbı oldu canım erkek arkadasımın baba tarafı ordu anne tarafı adıyaman .aslın da acıyı severım ama cok abartmıslar hanı .bırde ustune sıcak bır de yabancı bır ortam .teyzelerıyle yenı tanısıyorum zaen heyecan var .olmuyor boyle .acılı bıberlı ayran aslında guzel ama tatlı bır yıyecegın yanında olabılır .orn pılavın yanına yakısabılır .ama oyle acılı yemeklerın yanında gercekten olmuyor .yanaklarım fılan kızarmıst bayag.gozlerım yasardı ıyıce komık duruma dustum acılı ayran malatya yoresıne aıtmıs cnm .annesı malatyalı bır arkadastan ogrenmıs .ıyı guzel etmıs

valla cok sinir olurum bu tip insanlara ya su denir saolun emek vermissiniz ama inanin ac degilim ama sen gel dingil gibi direk ac degilim pasta var mi denir mi ya valla ölürüm yine demem diyemem ki helal olsun valla

canım boşver canını sıkma bak mis gibi yemekler kalmış sana otur afiyetle ye olsun işte

bence o keki yapmaylada iyi etmemişsiniz,ben olsam asla yapmazdım,canı sadece tatlı istiyorsa pastaneye gitsin derim..

Hakkaten sinir bozucu bi misafirmiş

Bize de şöyle oluyor bazen, annem misafir gelcek diye bişeyler hazırlar bi güzel.. Sonra o misafir gelmez. Annem de küplere biner

sabrına hayran kaldım arkadasım... Ölürdum de yapmazdım o kekı ben... Zıkkım yesın utanmadan sıparıs verıyor bıde, hızmetcın mı var senın? Terbıyesız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…